Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Juris Žagars par TP: Apvienošanās ar LPP/LC ir pārāk liela atkāpe no principiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ods
o
Cik liels Latvijā ir partiju biedru skaits? Gribētos kaut kur izlasīt oficiālos datus. Varbūt pēc nodotiem 2009.gada pārskatiem? Tad es varētu apzināties cik liela daļa Latvijas iedzīvotāji uzurpē varu valstī visu iedzīvotāju vietā? Interesanti kāda būtu vara Latvijā, ja vēlēšanās vajadzētu piedalīties tikai partiju biedriem. Otrs jautājums, kāpēc mums jājaucas partiju darbā? Vai nepastāv alternatīvs risinājums, kur 50 % balsu nāk no partijām, bet otri 50% no nepartejiskās sabiedrības.
Lelle
L
Kas tad to likumu 90-tajos uztaisīja?! Bijušie kompartijušņiki un čekisti, lai nepārtraukti varētu atrasties pie siles un to izsmelt tukšu, ko arī ir izdarījuši! Kārlim G. ir pilnīga taisnība, jo partijās sastāv ar visiem atbalstītājiem labi ja 5% balstiesīgo pilsoņu un lielākajai daļai to biedru nav nekādu balsstiesību, jo tāpat viss tiek izlemts šauros pulciņos. Arī Vienotība šīs tradīcijas godam saglabāja... Tāpēc uzskatu, ka nav par ko balsot, vēl domāju, bet visticamāk, ka iemetīšu tukšu aploksni.
Lelle
L
Ko es Tev esmu noēdusi vai asti pieminusi?
K-K
K
... Lieciet visi aiz auss: Tevu deli kalpot gaja, Bagatibas grbedami. Nu redziet, tevu deli, Kada kalpa bagatiba. T.Dz..
Ms. Liene
M
Saeimas veleshanu likuma 32.pants:D
SVF
S
tu nu gan esi truls. un pārkarsis arī izklausies bišķi. sorry, vecīt.
Kārlis G.
K
Latviju nogremdēja partijas. Tagad sākas atkal partiju sarakstu iesniegšana. Joprojām nedrīkstam iesniegt bezpartejisko kandidātu sarakstus. 99 procentiem, tātad gandrīz visiem Latvijas bezpartejiskajiem pilsoņiem ar likumu ir aizliegts iesniegt savus sarakstus, pašiem kā bezpartejiskajiem balotēties, balsot par saviem sarakstiem... Demokrātijas vietā Latvijā kopš 1995.gada ir nodibināta partokrātija. Satversmes 1. un 2.pants par Latviju kā demokrātisku republiku un par to, ka Latvijā suverenā vara pieder Latvijas tautai, ir butaforija, valda partokrātija. Latvija nav tiesiska valsts. Neviena partija neuzstājas pret šo kliedzošo netaisnību. Tātad neviena partija nav pelnījusi tautas atbalstu vēlēšanās. Mākslnieks Žagars izsaka patiesību - Latviju nogremdēja partokrātija!!! Un atkal ļautiņi to nesaprot un ies balsot par partijām! Kāda aprobežotība! Es iešu nobalsot pret visām partijām. Kā tas izdarāms? Vienkārši - es iemetīšu urnā aizlīmētu tukšu aploksni.Pēc likuma tukšu aploksni skaita kā nodotu balsi, bet pret partijām.
diskobumba
d
Tūlī redzēs kā sadarbība ar pašvaldību izmanīsies!!!
elfs
e
nu tik tiesam tautpartejiesi ir makenit patikamaki par tiem sleseristiem, kuri sapinusies ne pa jokam ar sektantiem satanistiem . LPP loceklis Lujans Jaunas paaudzes sabata locijas ka vella apsestais.
Re!
R
Drusku gudrāks par brāli!
Žubīte
Ž
Ļoti jauki, ka tāds brīnišķīgs aktieris kā Juris Žagars sapratis savlaicīgi, ka tie principi kādi TP nesaskan ar godīga cilvēka morāli.
pro
p
dzintra » pro 10:15 Imants Kalniņš, pimēram, arī ir tik mzpazīstams :D --------------------------------------------------------- ---------------- Imantu Kalniņu ir desmitiem, pazīstu vismaz četrus, tā kā tas `nespēlē` bez personas koda :D. Turklāt ar viņu un par viņu partiju maiņas sakarā jau Dienā bija pietiekami plaši. Tā kā - viss štokos.
bregoviČ
b
Malacis, Juri! Nav jādiskutē pat LPP un TP kopīgo sarakstu, bet, ja tas nav ideoloģiksi pieņemami ir jāizstājas - vira rīcība
anglosaxis
a
Parasti cenšos nebūt rupjš, bet šoreiz nevaru noturēties. Sen nebija gadījies lasīt kaut ko TIK izcili stulbu. Te jau pat Lelle un Dzeris nobāl...
pakausis
p
TP bija principi no kaa atkaapties? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas