Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jurists aicina būt piesardzīgiem, darbojoties sociālajos tīklos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko
k
Ko par tukšu gaisu teiksi tad, kad ar Tava viltus profila starpniecību izplatīs informāciju? Un Tev būs niecīgas iespējas pierādīt, ka Tu tas neesi...
No Zviedrijas
N
Daudzi pat neapzinas, ka iesaistoties sajos socialajos tiklos, piekrit visu tur publiceto nodot so tiklu ipasuma - visas savas bildes, savus tekstus - visu. Tas attiecas uz Facebok, Twitter utml. So tiklu ipasnieki savukart paklaujas to valstu likumdosanai, kuru teritorija tie ir registreti. Ta skiet Islandes parlamentarietei sanaca kazuss ar Twitter par izteikumiem saistiba ar ASV, kuras jurisdikcija atrodas Twitter, kam sanak ipasuma tiesibas uz vinas izteikumiem.
!
!
Es Twitter nelietoju. Virtuālā identitāte ir tukšs gaiss.
....
.
Vienmēr esmu apbrīnojusi tos cilvēkus, kas var tik intensīvi un aktīvi ņemties sociālajos portālos. Dažreiz šķiet, ka tā ir visa viņu dzīve. Pa kuru laiku viņi strādā, velta laiku ģimenei vai cita veida atpūtai? Varbūt neesmu normāla, bet mani šie sociālie portāli atstāj vienaldzīgu. Varu dienām ilgi neapmeklēt draugiem.lv - šo portālu izmantoju tikai vēstuļu sarakstei. Twitter un Facebook mani vispār "neuzrunā". Esmu pārsteigta, cik cilvēki mēdz būt atklāti, ievietojot savas bildes. Katrs svešinieks var iegūt pilnīgu informāciju par šo cilvēku gaitām un dzīves notikumiem. Esmu dzirdējusi par gadījumiem, kad jaunu meiteņu pādroši seksīgi izaicinošās bildes no sociālajiem tīkliem nonāk pornosaitos. Derētu atcerēties, ka pilna pasaule ar "slimniekiem"un ka cilvēki mēdz būt zemiski
Ivs
I
Vai kāds ir pētījis, kāpēc cilvēki tā alkst tur ņemties? Par info apmaiņas ērtumu un ātrumu šaubos. Noteikti, ir kāds cits svarīgāks faktors.
seja
s
Šķiet, ka par šo aspektu maz kurš aizdomājas, ja var ticēt ziņām, ka draugos ir lielākā daļa LV iedzīvotāju. Tur taču var iegūt info par radinieku un paziņu loku, par dzīvokļa iekārtojumu, hobijiem un izklaidēšanās paradumiem, par nedēļas plāniem utt. - pilna personiskā info bez maksas, ko cilvēki labprātīgi grūž tur ik dienu. Atliek tikai izmantot pēc vajadzības.
Dana
D
Tas, ka jādomā, ko pats publsiko, tas ir fakts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas