Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jurists: iecerētā aizsargjosla ap Saeimu - pretrunā ST spriedumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Patiesībā tas anklāvs kalpos par vietu un veidu, kā politikāņus pasargāt no tautas.
KLM
K
Suņi zina, ko ēduši. Vēlās aizbarikādēties. ......................................... ........................................................... Protams, ka zina, ko ēduši. Bet zina arī to, ka jāēd uz priekšdienām, tātad - jāatstāj sprauga barikādēs pārtikas piegādei. Ja aizmūrētu arī to - suņi zinātu, ka nebūs ko ēst....
Ozols
O
Suņi zina, ko ēduši. Vēlas aizbarikādēties.
Džonītis
D
Ja Latvijas Tauta sacelsies, tad to kantori neglābs nekādas aizsargjoslas. Tā var vienīgi pasargāt to no bomžiem, lai tie neapčurā tās sienas.
MK pārstaeidzies
M
23.1 pants. Aizsargjoslas ap valsts aizsardzības objektiem (1) Aizsargjoslas ap valsts aizsardzības objektiem tiek noteiktas, lai: 1) nodrošinātu valsts aizsardzības objektu drošību un ekspluatāciju, kā arī mazinātu šaušanas un spridzināšanas rezultātā radušos triecienviļņu un trokšņu negatīvo ietekmi uz cilvēkiem, mājdzīvniekiem un būvēm, kas atrodas valsts aizsardzības objekta tuvumā, un garantētu cilvēku un viņu īpašuma drošību ārkārtējos gadījumos; 2) nodrošinātu, ka netiek apdraudēta valsts funkciju un uzdevumu izpilde valsts aizsardzības objektos. (2) Aizsargjoslām ap valsts aizsardzības objektiem minimālais platums ir 25 metri, skaitot no valsts aizsardzības objekta ārējām robežām, maksimālais platums — 600 metru. (3) To valsts aizsardzības objektu sarakstu, ap kuriem tiek veidotas aizsargjoslas, un aizsargjoslas platumu ap katru valsts aizsardzības objektu nosaka Ministru kabinets.
kalve
k
kā tu , cilvēk, doma , vai mūsu /jūsu/ viņu paaudze dzīvos komunismā?
micro
m
Ja valsts vīri strādātu tautas interesēs, tad slēpties nevajadzētu.
Nemesis
N
Tie 25m jānokrāso trekni dzeltenā krāsā un jāsaliek snaiperi uz apkārtējo māju jumtiem. Katru, kas ieies dzeltenajā joslā snaiperi nošaus citiem par biedinājumu. Deputātus saimā, pēc feiskontroles, ievedīs pa pazemes eju.
KLM
K
Konečno, takaja zaščitnaja polosa dolžna bit. ....................................................... ............................................................ ............................. Protams, to pašu apgalvoja ari Putins - kad kā čekists apsargāja Berlīnes mūri.Un murgaino komunismu.
Oskars
O
KUR TAD JURISTS IETEIKS SAEIMAS DEPUTĀTIEM ĀTRI NORAKSTĪT MILJARDU ??????
:)
:
gļēvulīgs pasākums
Человек
Ч
Но ведь мы же живем в полуфашистском, полицейском государстве. Конечно, такая защитная полоса должна быть.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas