Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Jurkāns būtu gatavs kļūt par ārlietu ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
psrs
p
Ku-kū.....
sirmais
s
Svešo aukles mums jau tā ir stipri par daudz, kam mums vēl Jurkāns.
Skepss
S
Vai kāds domā, ka "Daugavas vanagi" atkal sametīsies, lai palīdzētu? Vai var būt tagad ziedos "Nashi"? Tāds bija mans sapnis.
borcinsh
b
,,,,nu, panemtu ... - tu varetu panemt, tikai kursh tev to dos, sarkanais !???
aksis
a
Jurkāna prostitūtas daba atkal kā uz delnas. Nu nemainās cilvēks.
pamela
p
Kādas šausmas!Atliek vien celt augšā Pugo no Kremļa sienas!Joņ,vai to tev ieteica Lavrovs?Tā jau nu ir atklāta ņirgāšanās par valsti!Nu tik "jauka"jauna mode - visi komunisti un to p-akalpiņi līdīs laukā no alām un pieprasīs sev amatus!Tad nav jābrīnās,ka uzrodas tādi norvēģu slakteri,jo NEVIENS jau neņem pier'\e KO grib un domā kādas valsts pamatnācija. Es aizliegtu bez uzaicinājuma vazāties apkārt laimes meklētājus kā tas bija ar mums PSRS laikos,kad te ieklima simtiem tūkstošu okupantu.Dzīvo SAVĀ valstī,cīnies,cel tās labklājību,nevis lien svešā dārzā ra'\zu vākt! Kur ta šis ķ'\ems pamodies?Saož,ka sarkanie lien pie siles? Pāris mēn.atpakaļ pilnībā atteicās no politikas,bet te uzreiz DOD šim Ārl.min. beņķi lai parakstītu līgumu par Krievijas militarās bāzes atvēršanu? Ko tur brīnīties par Norvēģiju,ja stulbā t.s."demokrāt6ija" tieši RADA apstākļus naidam un attīstītu ,eiropeisku valstu pamatnāciju diskriminācijai.KURŠ vairs jūtas SAVĀ valstī kā saimnieks? Japāņiem zemu klanos! Jurkān,NELIEN laukā no saVAS ALAS,JA NEGRIBI NEMIERUS VALSTĪ !!
soģis
s
Kādreiz Uzvaras laukumā bija karātavas.
sirmais
s
Būs un čeloveks karāsies, pats pakārsies.
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Varbūt arī būs?
  • 0
  • 0
Biete
B
Reiz jau bija - tas bija vislabākais pierādījums, ka TĀDS ārlietu ministrs Latvijai nav vajadzīgs. Vai Latvijas pilsoņi būtu aizmirsisuši, ka tieši Jurāns izveidoja partiju " Saskaņa", no kuras, savukārt, attīstījās SC?
bulciņa
b
Jā tā padomā tad ārlietu ministra krēslam Latvijā ir pietiekoši laba izvēle. Ir Riekstiņš, kas pats bija sistēmas cilvēks un ļoti labi zināja drēbi, ir Kalniete, kas ir zvērīgi reprezentabla dāma un ārzemniekiem ļoti patīk, lai gan niķīga ārpus kamerām, Pabriks ar nav no sliktākajiem, arī viņu pieņem kā sava līmeņa ministru ārpus Latvijas. Ronis arī nebūtu slikts, Levits, pat Vaira. ĢVK bija tomēr iespējamā sliktākā kandidatūra. Jurkāns arī nav no labākajām. Viņš neatstāj strādātāja iespaidu,Varbūt es maldos, bet viņa darbs vismaz pēdējo desmit gadu laikā ir bijusi dzīves baudīšana un ietusēšana ar Maskavas roku Latvijā
Tātad-
T
Austrumu gudrie deva pavēli -rīkojumu sākt rosīties un maitāt gaisu visos iespējamos veidos,drīz arī bites sāks žužināt(tās vēl gaida rīkojumu).
vilis
v
Profesionāls?Smiekli nāk.Autodidakts un viss.Par ārlietu ministru jābūt optimistam,bet ne ņaudošam un vaimanājošam .Laikam tāpēc jau Jāni izmeta no valdības Godmaņa laikā.
Tā nu tas ir...
T
Vienreiz jau Jurkjāns bija ārlietu ministrs un neizmantoja iespēju kad Krievija bija apmulsusi un gatava uz daudz lielākiem kompromisiem kā pašlaik. Tā bija kļūda ka viņš bija ārlietu ministrs toreiz. Vienīgais iemesls ka viņš parto kļuva bija angļu valodas zināšana.
DANKO
D
Čur pirmais! Kā bērnībā, bet daudzreiz sliktāk, dod signālu es esmu brīvs un dabonams. Ah, Sile, tavs pievilkšanas spēks ir neizmērojams!
citāts
c
"Latviju lēnām sēdina austrumu ekspresī" (V.Paegle)
KLM
K
''Komunisms - gaišā cilvēces nākotne !'' ( bijušais LKP CK loceklis A.Lembergs)
  • 3
  • 1
:o)
:
Jurkānu par ārlietu ministru un viņa vadībā metīsimies krievijas apskāvienos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas