Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Jurkāns: Mēs esam šo valsti zaudējuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirix
c
no padumjas savienības esam nokluvuši ne īpaši citā savienībā kadreiz bija robeža gar vienu valsts pusi ,tagad ir gar otru,kādreiz mūsu vietā pieņēma lēmumus maskavā,patreiz tos pieņem brisēlē ,kādreiz bija padumjas savienības nauda ,patreiz ir eu nauda Nu riktīga neatkarība . Atrodiet kādu atšķirību.
raitis
r
Ja taadi pidari no laika gala neseedeetu saeimaa un neapzaktu valsti, tad muusu valsts tagad jau plauktu un zeltu. Varaak man nau ko teikt ,taapat visiem viss ir skaidrs.
Yes
Y
Man gan ir prieks par to, ka kirdik šādai valstij
haralds
h
nelāga, ka esat šo valsti pašhit'ējuši! un nelāga, ka pilsoņi to pieļāva!
dzimmijs13
d
Jā, tikai atļaušos atgādināt ka arī cienījamais Jurkāna kungs arī bija pie valsts veidošanas procesa, un viņam būtu jāsaka nevis "viņi izveidoja nepareizi", bet gan "mēs izveidojām nepareizi". Un tā nav vienkārša piekasīšanās - kamēr visu vainosim "citus", tikmēr savas kļūdas neatzīsim. Attiecīgi - neizlabosim.
Bet , ja tu gribi, Dievs ....
B
Bet , ja tu gribi, Dievs, lai gluži nepazūd Šī tauta ,kura jau pie dzīvas miesas trūd, Tad nāc un žēlību tai rādi neredzētu: No viņas simtu kauj, lai miljons dzīvot spētu! / Virza/
Juris Cālītis
J
viedoklis ir skaidrs, bet pie šī un līdzīgiem ieskatiem par Latvijas, Eiropas vai pasaules galu, ko autori īsti ierosina? Kas tad lasītājam būtu pēc lasīšanas jādar? Vai arī šie raksti vienkārši ir kā slikti sprediķi. Tie kalpo paša sprediķotāja vajadzībai un liecina par kādu šī brīža depresīvo pārdzīvojumu. Neļausim sevi ievilkt šajā bezcerības noskaņojumā.
Trah
T
Valst pirms 20 gadiem veidoja čekas stukači čekistu uzpasēti. Viens no viņiem tagad ir sācis kaut ko nesakarīgu muldēt. No sūdiem veidotai mīklai nevar būt garoza bet sacietējums pa virsu...
Gunta Leona
G
Veco Jurkānu visādi aprej, bet viņš atzīstas, min kļūdas. Vecie tautfrontieši tik lielās
ritdienis
r
Vaņa Jurkān,Sārai Leander ,isi pirms kara bija skaista dziesma vācu valodā:""Vēl nav viss pagalam! Jo pēc katra Decembra -Nāk ziedošais Maijs![Atdzejojums mans.] Pirms aizmiedz-paklausies gramofona plati.
haralds
h
komm wieder Dezember und Mai!
  • 1
  • 0
Tu esi zaudējis
T
Jurkān, Tu un Tev līdzīgie noteikti šo valsti ir zaudējuši!
daunitis
d
Un kurš tad ir tik ļoti palīdzējis valsti zaudēt? Nekas īpašs, tagad jau ir dikti modē jurkānveidīgu salašņu morāle. Kaut nosarcis būtu...
es
e
Jurkāns, Godmanis arī Kalniete un vēl citi bija tie, kas veda Latviju pa šo neveiksmīgo ceļu. Tagad, diemžel, to turpina Vienotība (jaunupieši)
edisons
e
Visu laiku viņš gaužas, jo pats ir neveiksmnieks. - tamdēļ skrēja lūgties pie Šlesera amatu un algu. Veidoja SC, tad devās bučot roku Putinam (vēl ar viņu tēju dzēris ir tikai Kalvītis).. Latvišu valsts ir un būs, protams, ja Vienotība izmainīs savu politisko kursu un padzīs no savām rindām tādus jaunupus.
lasītājs
l
Arī "pieredzējušais politiķis" tikai tracina sabiedrību un faktiski aicina doties uz kapiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas