Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jurkāns: no Šķēles un Šlesera kakao neizslauksi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Ieklausies Andra teiktajā! Ja tu uzskati,ka Jurkāns ir visgudrākais politiķis Latvijā,tad pamatīgi iespļāvi man dvēselē,jo Jurkāna sexuālas orjentācijas interviju uzskatīt par gudra politiķa māvienu NAV IESPĒJAMS! Slaukt (AŠ)2,Ulmaņa spēju dabot sievieti apstrīdēt pie viagras pārpilnības,meklēt premjeru Eiropā/ vai Austrum?/ utt.Cik saindētam ar nitroemaljas tvaikiem jābūt ,laI DABŪTU GATAVU KO TĀDU!Vai esi piemirsis Jurkāna izdarības Ārlietu min.amatā?!Parunā ar trimdas latviešiem,daudz ko uzzināsi. Mums te tādi Latvijas politgudrajie - sļesari,krasiteļi, fermeri,vetārsti,ziņģotāji,futbolisti,svarcēlāji,reani matologi utt.Tad nav brīnums,ka jurkāni neprot izslaukt kakao no (AŠ)2. Dzeri,karstums pāries,bet paustu muļķību glabās arhīvs!
b2
b
Latvijai sini bridi ir galigi vienalga vakardienas politiki vai aizvakardienas, galvenais ir nelaist pie varas Maskavas apmaksatos politikus tadu ka Jurkanu un Urbanovicu!
Cukurs
C
Vecais čekist, bučo saviem padomju urlām pakaļu un nečakarē latviesiem smadzenes ar savu demagoģiju!
Arturs M
A
Galīgi neēsmu Jurkānam pateicīgs par "saskaņas" izveidi latvijā,bet par Šleseru,kā lipekli gan var piekrist:D
Eva Braun
E
Jurkāns ir maita ... neko citu pateikt nevaru .... Viņš atkal cenšas latviesus ievilināt jkrievu cilpā... kā šitāds maita nebīstas no Dieva....?
Eva Braun
E
Vai Jurkāns labāk nepastastītu ,kapēc sava posteņa laika necentās dabūt no Jeļcina dokumentus par Latvijas okupāciju ... Un 200 000 krievu virsnieku (ar visam ģimenēm un tjotkām ) atļāva palikt Latvijā .... Tas ir patiess noziegums ..,domaju Jurkāns ir kom-partijnieks un nelojāls LV ... neticu viņam....
:o)
:
Nu latviešu vēlētāja prāta spējas ir bijušas redzamas visus šos gadus, tagad baudām šo spēju sekas.
Andris
A
Dzeri,jūtami esi izaudzis ,bet Latvijas patriots no TEVIS ,man liekās nebūs .Tas jau Tev šūpulī ir ialikts . Tu ,DZERI ,man nu nekādi nepārliecināsi ,ka tauta kas barojās tikai pateicoties zemes bagātībām ,kas sastāda 140 milj ,kam nav ne mazāka kauna atzīt savas vēstures kļudas ,kas pati nevar sevi pabarot ,kas ar katru dienu atpaliek no pasaules attīstīto valstu skaita ,kam vēl ir KOMSOMOĻSKAJA PRAVDA ,ĻEŅINS ,STAĻINS ,kas jau uz šobrīdi ir izsmiekls uz pasaules ,DZERI ,TU arī esi tzmiekls ar saviem komentāriem .Vai maini niku ,vai brīvā laikā pal;asi vairāk vēsturi ,pabraukā par krieviju ,baltkrieviju --------tad varbūt sapratīsi ,kas ir ,kada ir tauta ,kada viņu zeme par ko tik dedzīgi aģtē balsot .NEPALIEC PAR IZSMIEKLU ,vai tiešām visas muļķības ar mātes pienu tev iedots.
Andris
A
Liekās ,negodīgi iegūts liels meža īpašums LIEPUPĒ.tieši pie jūras, cerēsim ,ka ar SVF palīdzību jautājums tiks risināts ,īpašumi tiks pārskatīti bijušajiem politiķiem .Pienāks laiks----TAUTA VISU PAZIŅOS.
lauķe
l
Labāk , lai Jurkāns pats atzīstas , cik, un ko ir izslaucis no Latvijas valsts!
pro
p
vilis 12:30 Labākais ko no Jāņa pēdējā laikā esmu dzirdējis.Tātad sabiedrībai vēl nav zudis. ----------------------------------------------------- ------------------------------------ Pēdējā laikā labākais no viņa var arī būt, bet sabierībai IR zudis un uz neatgriešanos. Jo būtībā ir tāds pats lipeklis. Tikai nav vairs īsti kam pielipināties (vai arī negrib atzīt, ka joprojām klusi lipinās Maskavai).
Marika
M
Skatoties, no kuras vietas slauc :))
Jurkanam
J
Ka var balsot par Saskanu, ja tie lobe Kargina un Krasovicka intereses izzagt valsti? K&K ir jau nopircis SC savam vajadzibam ar visu Urbanovicu prieksgalaa, jo tas kaa iztapigs kalps skrien pie saviem naudas devejiem konsulteties.
a
a
«Ziniet, ir situācijas, kad tu pārstāj pārvaldīt laukumu. Piemēram, kad vīrietis ir gados, bet viņam liekas, ka jebkura sieviete viņam vēl ir dabūjama. (..)'' , " politiska sieviete – vai pārfrāzējot – politiska problēma". . Skaidrs palika tikai viens, ar Jurkānu ir cauri, viņam kā vecam vecim sieviete ir problēma un viņš tcaur rindiņām dara to zināmu, bet kam tas interesē, varbūt vienīgi, Ilzei.
sss
s
Kāda ir Jurkāna sieva?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Ulmanis: saprotu, ka Šķēle un Šlesers var mani iznīcināt

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas