Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Jurkāns: Pagaidām nekas neliecina par Zatlera un viņa iespējamās partijas panākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sika > t
S
Es, tiešām, atceros tos laikus. Jo īpaši tādēļ, ka dziļi nepatīkami pārsteidza šī I. Jurkānes rīcība. Cik ātri vien iebraukušie letiņi no "godīgajiem" rietumiem pārņem "sliktākos"austrumu paradumus, ieradumus. Daudzi no viņiem ir netīkami parādījuši sevi. Sevišķi tie, kuri jaucās politikā. Ar laika atstarpi saprotu, ka viņu eksperti un ieteikumi ir bijuši Latvijai slikti. Tautai slikti. Politiķi no tā ir uzvārījušies.
Sika > t
S
Paldies! Izlasīju. Līdz rindkopai viss tā kā skaidrs: Otra kļūda. Vekseļu parakstīšana bija jāveic ārzemēs neitrālā bankā, nodrošinot vekseļu drošību līdz naudas pārskaitīšanai. Šī ir mana liktenīgā kļūda, par kuru es ciešu, uzņemos atbildību, atkāpos no amata un atvainojos visiem tiem, kuru uzticību es esmu pievīlusi. Kāpēc es pielaidu šādu rupju kļūdu? Tālāk jau tikai attaisnošanās. Tātad varone Ilze Jurkāne! Tā tomēr bija afēra, kura neizdevās. Steidzās glābt savu ādu, jo mēslus savārīja. Paraksts bija. Varbūt, ātri vien pārņēma vīra - komunista - ierēdņa ieradumus? Jurkānam jāaiziet no politikas un lai paklusē, jo ir viens no tiem, kurš nolaidis Latviju podā. Teiksiet, ka ir aizgājis, bet - nevar taču rimties!
Sika
S
Kas tad ir pats Jurkāns? Caurkritis politiķis. Populists, kura sieva ir no ārzemēm iegriezusies Latvijā caurkritusi baņķiere, kura gribēja nofenderēt vai atmazgāt caur Saules banku 400 miljonus. Tikai neizdevās līdz galam šo afēru izlaist.
t
t
neraksti lietas ko nezini un melot ir greks. tieshi preteji tevis teiktajam Ilze Jurkane bija ta persona kas ar aktivu iejaukshanos aptureja krapniecisku darijumu kas Latvijas valstij butu izmaksajis 400 miljonus dolaru.
  • 0
  • 0
muļķu zemes pavalstnieks
m
Nesaprotu,kādus brīnumus var gaidīt no cilvēka,kurš brīžiem nesaprot kas viņš ir,un tad,lai atgrieztos realitātē, jāizmanto papildus iespēja - zvans draugam uz Ņujorkas dzīvokli. Paradokss - Latvijas godīguma simbols ir cilvēks,kurš ņēmis aploksnītes(kukuļus) no slimiem,nevarīgiem cilvēkiem un viņu izmisušajiem radiem,cilvēks,kurš brauc atskaitīties starptautiskam finanšu noziedzniekam uz viņa dzīvokli,bet šis cilvēks ir valsts prezidents!? Savukārt valsts premjerministrs ir cilvēks,kura vadītā valdība ar Satversmes tiesas lēmumu ir oficiāli atzīta par pensionāru masveida aplaupītāju(likumīgo zagli). Bet mums polittehnologi pūderē smadzenes un mēģina iestāstīt,ka viss notiek likumīgi,un rāda ar vidējo pirkstu uz mūsu trim ietekmīgākajiem un ārējiem - starptautiskajiem izlaupītājiem neērtajiem politiķiem. Kas šeit notiek? Vai esam nokļuvuši pasaku valstībā - Alises brīnumzemē,kurā loģikas likumi darbojas pretējā virzienā?
Karalists
K
Jurkāns ir gudrs vecis un zina, ka saka. Neatceros nevienu gadījumu, kur šis vīrs būtu kaut ko samuldējis savās interesēs.
Astrīda
A
Kā'dēļ mums būtu jāzin, ko domā viens izbijis politiķis, kas citu neko neprot kā tikai kritizēt un nievāt, pats bija klāt pie pašreizējās politikas sākuma.
x
x
Ko var intervēt politiskos līķus . Visādus bērziņus, kalvīšus ,birkavus,nasing speseļus. Baigais eksperts .Katram krieveļu pakaļlaižai, veciem komunistiem ,caurkritušiem uzņēmējiem
x
x
Ko var intervēt politiskos līķus . Visādus bērziņus, kalvīšus ,birkavus,nasing speseļus. Baigais eksperts .Katram krieveļu pakaļlaižai, veciem komunistiem ,caurkritušiem uzņēmējiem
pesimists Jurkana atbalstitajs.
p
Par Raina kapu lido varnas un zeli kerc nav verts nav verts, es tapat ka Jurkans domaju ka Zatleram nekas nesanaks, laika par mazu lai dibinatu partiju, labak tomer neko nedarit un zeli skatities ka Latvija grimst, bus jau vel sliktak, ko? viens energisks cilveks var izdarit tik cik 10 cilveku? Ko Zatleram ir energija? ne ne ne labak pat nemeginat! nekas jau nesanaks! Jurkanam taisniba!
atbalstītājs2
a
Pareizi. Ne Zatleram, ne vienam no presē pieminētajiem komandas potenciāliem dalībniekiem nav enerģijas. Uzmet Latvijai atombumbu un tad pazud no skatuves... Bet tas ir tīri raksturīgi latvietim - ar muti Rīgā, ar darbiem - aizkrāsnē.
  • 1
  • 1
stratēģis
s
Jurkāna kungs, nemusiniet latviešu tautas prātu! Paši šoreiz zināsim ko darīt! Kāpēc tik daudz tiek uzklausīti "mirušu", protams, kā politiķu, domas? Lai viņi tās patur sev un savām sievām!
daunitis
d
Kāpēc šis čekists vēl nav nošauts?
tara
t
Bez krievu atbalsta vairākumu iegūt nevarēs, turpināsies tas pats, kas līdz šim," viņš arī uzsvēris. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Un te nu Jurkaans kljuudaas! Un pats riebiigaakais ir tas, ka vinsh sabiedriibu sadala latvieshos un krievos. Nav jau svariigi kaadi ir shie krievi - lojaali Latvijas valstij, atziist okupaaciju, tieshaam maksaa nodokljus, labi paarvalda latvieshu valodu. Galvenaa doma - lai kaadi vinji lopi, bez vinjiem neiztiksiet! Veelreiz saku - Jurkaans kljuudaas! Latvija iztiks bez taa saucamajiem krieviem! Latvijai vajag lojaalus, likumpaklausiigus, staadiigus pilsonjus. Bet ja taadu nav, iztiksim bez vinjiem! Un veel Jurkaanam der atcereeties, ka lepnie vienmeer kriit, tie kuri domaa, ka ir neaizstaajami - izshkjiist laikaa un telpaa. Tas pats var notikt ar taa saucamajiem krieviem. Viss notiks bez vinjiem...
:)
:
bet tā ir ideja- Jurkāns varētu ar Veidemani savstarpēji reflektēt viens uz otru un nejaukties citu darīšanās:)
vairis
v
:) laikam pats uz saeimu netaisās ka tā zem sitiena nolikās, tagad zatleru kritizēt naf labais tonis. bet busim reāli, dakterim naf nekāda redzējuma kur iet ko darit. nav ne politiskās ne ekonomiskās programmas. ar saeimas atlaišanu ticis uz viļņa, turpina viņu uzturēt ar saukļiem par ofšoriem, oligarhiem ..., bet reāla plāna taču nav, ja par tādu neuzskatām nokļūšanu saeimā. nav komandas nav plānu, ir eiforijā esoš pūlis. zīgarista labāko tradiciju pārņemejs. skumīgi, nu nodibinās viš partiju, dabūs savas 15-20 vietas un tālāk? tad jau labāk pat rubiku ievelet, tas vismaz zin ko grib, dakteris pat to nezin
Ojārs
O
Es skatos, ka "Dienas" komentāru līmenis strauji tuvojas un drīz būs sasniedzis "Delfu" caurmēra IQ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas