Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Jurkāns: Parex nodzēsa gaismu Latvijas tuneļa galā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rietumniece
R
Interesanti gan, J.Jurkans panema naudu agrajos 90'os gados no Vasingtonas sutniecibas,lai buvetu sutniecibu Riga, bet pats uzbuveja sev maju. Tagad runa par ko??? Ka butu , ka atdotu to naudu atpakal un tad varetu tik bravurigi runat - kapec ne, jeb pasam sava kabata ir janotur, bet par citu var gausties. Cik saprotu, ka J.Jurkans vienu laiku nevareja iebraukt Amerika, jo bija raksturots ka nelabveligs cilveks -neesam vinu seit redzejusi, varbut tas pastav tagad tapat.
daunitis
d
Čekists Jurkāns ierunājies...
es
e
labi teikts, bet pats jau ari varetu ko darit lietas labaa. bija tachu iespeja
ome
o
Tā ir nodevība, saprast, kas notiek, bet klusēt.Jūs no saeimas vajag pa gabalu turēt.
caca
c
Kas Šķēle par vadoni? Nu paskatieties uz viņu - grausts! Paskaties uz tādu un nošauties gribas! Godmaņa mokas jau līdz nelabumam atskatījāmies.
lauķe
l
Gluži nelabi metas no šī labi paēdušā kunga farizejiskajām pamācībām! Nu gatavais Langstiņu Zālamans - tikai ar Kremļa piesmaku!
Gerharc
G
Atjaunotā TP?! :D gar zemi... un kāda tautsaimniecības attīstība TP vadībā... latvijas cukurs, ES kvotas, ražotnes kuras visas tika vērtas ciet lobējot valžu lēmumums un piramīdojot kā ātri tikt pie ES skanošajām kompensācijām mazai saujiņai taukmūļu! C'mon TP būs pie varas, tauta būs ielās! Par Parex slikti metas, kā visu valsti uzsēdināja uz adatas, par to tagad pat zīdainim ir jāmaksā! Ņizkijs poklons K&K!
Juhans
J
Jurkāna kungam (biedram Jurkānam) taisnība. Parekss ir afēra, Godmanis - nelietis un Šķēle - cits rieksts pat pašam Šķēlem. Nebija pieminēta Kikī. Tā ir kļūda, jo tautu vienmēr interesē šādas lietas.
dosja
d
Un Simpsons (Krauklis) no TP ir BAIGI foršais sabiedrības informētājs.... Šķēles plāns: ja Rimševičs neļaus devalvēt latu, tiks darīts viss, lai valsts būtu spiesta to darīt. Lūk TP ģeniālā programma. Un ko tad nabaga Lācītis var darīt pēc TP saimniekošanas? Labi ja kaut kādus galus savilkt kopā!
baizevei
b
Jums var izradities taisniba. Latvija ir un ar katru dienu paliek arvien "pensionetaka".Jaunieshi aizbrauc uz neatgriesanos.
guru
g
Programmas JL un koalīcijai nav..Ja tāda ir kur to var izlasīT? Mums nepietiek ar Dombrovska kunga paustajiem dažiem virzieniem(TV)
guru
g
Mazliet neprecīzi jo saskaņieši iegūs vismaz 45 balsis.To ka sākot ar pavasari saskaņiešos stāsies jauni biedri...paredz daudzi ārzemju politologi un liekas ka nekas to neapturēs!!! Vienotībai ar populisma saukli..krievi nāk..nekas neizdosies jo Latvijas parlamentā neievēl pēc tautības bet gan Latvijas valsts pilsoņus .... Prognozējami ka saskaņa uzsūks sevī ļoti daudz latviešus un ja Satversmes tiesas spriedums naeatbildīs pensionāru vēlmei...šī lielā sabiedrības daļa varētu izmantot šo politisko spēku par savu atbalstītāju jo pārējās partijas skaidri paudušas savu nostāju un nav cerību ka pensionāri meklēs viņu atbalstu jo uzticības nav...
Dunduks
D
Jurkānam uz vecumu laikam ir kaut kas atmiņu nogājis greizi. Bet tas nekas, tauta joprojām atceras Šlesera paspārnē mītošo Baltijas Stabilitātes fondu, kura priegšgalā bija šis pats Jurkāns. Tā ka nevajag publiski gānīties par mācītājiem un ministrēties kāro Šleseru- pats tāds!
vajpiens
v
Un uz maniem jautājumiem atbildēt nemaz negribas? Šķēle ir zadzis, zog un zags. Turklāt vēl ironiski melojot. Paldies dievam, Repše VIDU ir nedaudz pabakstījis, cik nu ļauj viņa īsā koalīcijas pavada, paldies dievam, ka tur tagad strādā, godprātīgais un gudrais Lauris Leja, par kuru šiem medijiem nu nemaz negribas rakstīt. Kas tad tur darbojās Šķēles (TP) laikā? Marionetes, piesedzēji, Sončiks Vaškevičs, Jakāns un tā to plejādi varētu turpināt.
jaja
j
Diena un tās komentāri vairs sen nav lasāmi, jo laikraksts un portāls kļuvis par oranžu ruporu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas