Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Jurkāns: Saskaņas centram lielo varu neredzēt vēl ilgus gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mansur
M
Piektdien, 4. martā plkst. 18.00 birojā būs lielisks pasākums ruasna ar Ziemeļu Padomes literatūras balvas 2010. gadā ieguvēju Sofī Oksanenu (Sofi Oksanen). Tikko latviešu valodā iznācis viņas romāns Attīrīšanās .
Arilla
A
zum saka:Valsts izdevumi no IKP ir iasktlis, kam nav patstāvīgas nozīmes. Mazākais valsts izdevumu procents no IKP, ko uzrāda SVF World Outlook, ir 8.5% Mjanmā, bet augstākais 127% Kiribati. Abos variantos par labklājības valsti runāt nebūtu pieklājīgi. Šķiet, ka Latvijas valsts izdevumu struktūru galvenokārt tomēr nosaka demogrāfija. Neizskatās, ka pensiju izmaksu var atlikt līdz labklājības radīšanai Tai pašā Zviedrijā iedzīvotāju procents virs 65 gadiem bija 11.8% no kopējā iedzīvotāju skaita 1960.g., kas pieauga līdz 17.9% 1990.gadā un un tad nostabilizējās; 2010.g. veco cilvēku īpatsvars bija 18.5%. Šķiet, ka korelācija ar valsts izdevumiem ir pietiekoši skaidra arī tur.
daunitis
d
Čekistiem kadru trūkums, ka Jurkānu sākuši vilkt ārā no naftalīna kastes? Tad, kad krievs nogāza Polijas vadību, Jurkāns nāca klajā ar pavisam starojošiem un pamācošiem paziņojumiem.
Bet
B
Katrā ziņā sc nesavāks ne pusi tik daudz balsu kā pagājušajās saeimas vēlēšanās. Un paliks mūžīgā opozīcijā, tāpēc agresīvajiem krieviem laiks saprast, ka viņiem nekas nespīd un var pekelēties atpakaļ uz dzimteni.
eksperte
e
Redz, var jau Lindermans ar saviem skaitļiem Eiropā plātīties, bet, ja kāds Eiropā sāk domāt par to izdar't uz Latviju spiedienu, lai padomā vēlreiz. Jo daudzās Eiropas valstīs ir lielas dažādu imigrantu kopienas. Vai, piemēram, Vācija gribēs, lai turku valodai piešķir oficiālas valodas statusu? Daudzi turki ieradās Vācijā apmēram tajā pašā laikā, kad krieviski runājošie Latvijā, daudzi arī ir Vācijā dzimuši. Ja Latvija pieļaus tādu statusu noteikt, Eiropā tam tiks radīts precedents, un tad būs Pandoras lāde vaļā. Tā ka Eiropieši, pirms sākt kaut ko ieteikt un atbalstīt, lai padomā vēlreiz.
puaro
p
Un to viņi arī neapšaubāmi dara-nevēlas radī precedentu, pretējā gadījumā jau sen te būtu eiropas regula par divvalodību!
  • 1
  • 0
dusmīgā rīdziniece
d
Rīgas mēram, cita starpā, 8 stundas dienā (par ko viņš algu saņem) ir jānodarbojas ar Rīgas lietām, nevis politiku. Dzīvoju Avotu/Stabu stūrī; šogad sniegs vispār netika izvests (nauda tika taupīta referenduma aģitācijai?), uz darbu ejot, jāvelk zvejnieka zābaki. Ietves un braucamā daļa vispār drausmīgā stāvoklī.
to dusmīgā rīdziniece
t
Par to stūri 100% taisnība! Ušakovs 8 stundas dienā strādā priekš kaķiem!
  • 0
  • 0
ES regulas:
E
Jāni, daudz nepuksti par SC! Gan būs valdībā ātrāk kā domā. Letiņiem Eiropa paskalos smadzenes un tautu dradzība ies vaļā. Dziesmu svētkos lēkās častuškas un bāliņi aplaudēs.
to Ance, 12:36
t
Kad pēdējo reizi biji Krievijā? No tādiem komentāriem dveš nezināšana un ultra- nacionālisms kā no Dzintara šucmaņu mazbērniem.
Gitai
G
solinjsh - latvieshu nacionaalaa interese :)
  • 0
  • 2
Gita
G
Es vasarā biju Krievijāt! Tur tāpat kā padomijas laikā: krāso soliņu un pa metram uz katru pusi nokrāsota arī zāle, pat balodi nokrāsos, ja trāpīsies ceļā!
  • 4
  • 0
:))
:
Jurkans atkal apmetis kazhoku?
he!
h
Es domāju, ka novilcis!
  • 0
  • 0
Domāju, ka
D
tas bija tieši Jurkāns, kurš "padomju tautu" samainīja ar neatkarīgās Latvijas tautu un ar to manipulē jau 20 gadus...
  • 3
  • 1
TAISNĪBA!!!!!!
T
JĀĀĀ,TAS NU IR SKAIDRS KĀ 2X2,,,,,,,,KĀ KULAKS UZ ACS UN PIELAIDES VALSTS NOSLĒPUMIEM NEKĀDAS VISIEM SC POLITIĶIEM,CITĀDI BŪS KĀ IGAUNIJĀ,KUR SPIEGOTS AR GADIEM KRIEVIJAS LABĀ,TE JAU ARĪ VISS UZ TO IET!!!!!!!!!!!
nazis
n
Nav nekaada pamat uzskatiit, ka Riigaa vinji uzvarees. Riiga in uz bankrota sliekshnja, infrastruktuura jau pat saakushi iekjiilaat aarzemju bankaas (kuru noteikti nekad neizpirks un kas tiks cedeeta kaadam Moskovijas miljonaaram). Visi RD pakljautiibas iestaazhu darbinieki (ne SC pietuvinaatie direktorinji, departamentu vadiitaaji) ir shokaa par vadosho nekompetenci. Jaunaa partija "Par Labu Ameriku" (zinaama arii kaa "Par labiem 20%") nogrieziis SC latvieshu balsis, bet nepaarvarees 5%, VL! ir ljoti stipri pienjeemies speekaa arii Riigaa, taa kaa ciinja buus siiva, bet nedomaaju, ka SC uzvarees.
Vajag par Rīgas mēra kandidātu
V
uzaicināt Eināru Repši,tad gan par viņu nobalsotu vairākums.Kompetents ar stāju un mugurkaulu ir vajadzīgs gan krieviem gan latviešiem,galvenais lai Rīgā dzīvot un strādāt būtu moderni un skaisti.
  • 5
  • 0
Ahoi un citi jūrnieku vārdi
A
Diskreditējuši nav tas īstais vārds.
vēlētājs
v
Jurkān, vajadzēja teikt - N E K A D.
Pid-ral-lal-lā
P
Nu kā jau Jumts jeb Kopgalds par politkrimināla noziedzīgo grupējumu (segvārds Partija) vietām Idiotijā.lv izlems,tā arī būt. Un nekādi ne bauri tukšpauri ne pārējie urlas ar savu pilsoņa pienākumu vēlēt nu jau 20 g. nav trucējuši un netraucēs tās lietas sabīdīt īstajās vietās. Minimāla piepūle ar minimāliem resursiem aizčurāt ausis un aiz-d-rst smadzeni pie reizes izcepjot pa kādam kretīnreferendumam un atkal pie varas pareizie.
ak vai!
a
neko nesapratu!
  • 0
  • 0
seniors
s
Jurkānam taisnība.Urbanovičs-Ušakovs ,kurš kuru?Mēģinājums jau bija,ar to referendumu to mēru pagrūda zem tanka,bet šis vēl spirinās.Nu šitāds neprognozējams brīvdomātājs Urbanovičam galīgi nebija vajadzīgs.Urbanoviča kļūda,ka savas varaskāres dēļ,savāca ap sevi visādas salašņas un vecās interfrontes atliekas.Tie savukārt šo uzmeta,jo paši jūtas vareni.Domāja,ka Eiropā ir duraki un šos baigi atbalstīs.Urbanovičs jau vēl var atkopties,jo ļoti labi pārzin politikas mākslas virtuvi,kas pārējiem ir galīgi sveša.
Piekrītu senjoram
P
SC jau bija tuvu Latvijas politiskai kultūraiun iespējam būt koalīcijas valdībā Jāņa Jurkāna laikā,nu taču bijušais ārlietu ministrs,labs iekšējās un ārējās politikas pārzinis,bet viņam sprunguļus lika Ždanoka,Rubiks un citi.Urbanovišs vēl kādu laiku noturēja SC labā līmeni,bet kad sāka sadarboties ar Ušakovu,tad strauji SC prestīžs Latvijas politikas kultūrānokritās līdz nullei.Nolaistas,nomestas lietas,funkcijas,kultūru,politiku ir jau daudz grūtāk restartēt.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas