Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Jurkāns: SC var sev taisīt kapakmeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ritdienis
r
Pajautājiens:Kas ir labāķ:A.Stāvēt ""žākļastājā starp Latviešiem un Krieviem,..,kā to darīja J.Jurkāns....vai...B.Uztaisīt ""Salto Mortāle"""Ārlietu Ministrijā un ""paiet malā"lai pēcāk ""gudri muldētu ,ka Jūstur""taisiet ""nepareizo politiku""?
fedja
f
Jurkans no malas redz asi un skaidri.Precizak to formulet nevar. Diemzhel,kad pats bija lielaja politika,rikojas lidzigi shpagata esoshajiem...
monitors
m
Kaut kādas pretrunas māc SC kritiķus. Daudzi raksta, ka SC nemaz negrib tikt pie varas, bet grib sēdēt opozīcijā. Bet kādas tad problēmas? Par ko ir jāsatraucas? Sakarīgās un ļoti labās partijas ir pozīcijā, nesakarīgās un varu negribošās partijas - opozīcijā. Taču, kad tie paši kritiķi apgalvo, ka nevajadzētu SC arī opozīcijā būt, tad iznāk, ka viņi domā, ka opozīcijā esoša partija tomēr apdraud pie varas esošās. Bet tas ir iespējams tikai tad, ja tā laužas pie varas. Es domāju, ka SC patiešām laužas pie varas, jo kas traucēja Rīgā apsēsties opozīcijā un ierosināt, lai Šlesers taisa koalīciju ar Vienotību? Nekas netraucēja! Nu labi, kas traucēja Ušakovam atdot mēra krēslu Šleseram? Sak, es jauns, lai pieredzējušais politiķis rullē! Bet nekā tamlīdzīga! Tāpēc sacīšu viennozīmīgi, SC laužas pie varas, par ko liecina Rīgas pašvaldības piemērs. Un labējo politiķu paziņojumus, ka SC zaudējis iespēju tikt pie varas grožiem, SC nebūt neuztver ar atvieglojuma nopūtu "Paldies Dievam!"
MV
M
b[us japiesakas uztaisīt:Dšamo apbērēsanai esmu ar mieru:D
viskijs
v
Janim J. pilniga taisniba. Man patik si auksta analize, kur nav emociju vai puiciskas godkaribas. Saskana ir Urbanovica bizness-projekts, vel pieaicinot lupatu un nejegu Usakovu. To sarunas atzist pasi saskanesi. Urbanovic ir vecs bledis. Izveidojis politisku piramidu ar visadu Cilevicu, Adamsonu, Mirski uc alkatigiem mahinatoriem. Sabruksana ir neizbegama. Var gadities ka Urbanovicu, Usakovu un vinu sulainus gaida smagi tiesu gadi
Andris
A
Šaubos ,ka SC sašķelsies ,var jau būt, ka daļa aizies pie lindermaņa, PCTVLvietā ,bet naidīgas mūsu valstij viņas būs abas.Lojālu partiju Latvijas valstij uz šo brīdi neredzu ,jo civilizēta izglītota krievu daļa Latvijā ir maza.Lūk tā NETICIET ,REDZĒSIET.Un aizmirstiet par INTEGRĀCIJU latviešu AUNI.Jurkāns arī maz ar viņiem ir komunicējis , par politiku ,vēsturi untt.Slimi pamatā visi viņi ir no dzimšanas,jeb1917 gada.Atceries taču ,JURKĀN ,---pamatā viņi visi dzīvo citā info telpā un Latvija ir viņiem pie vienas vietas.
Agris
A
Iesaku arī savus bērnus laist tikai latviešu plūsmas skolās un bērnu dārzos, neskatoties uz to,ka vēl pastāv iespēja uz krievu plūsmām.... Ja Tu būsi īsts krievs, tad Tu savu, mentalitāti un identitāti nezaudēsi no tā,ka Tu esi beidz latviešu plūsmas vidusskolu... Bet,ja Tu esi politiskais instruments Krievijas politiķu rokās, tad pats ar steigu maini savu identitāti, jo Krievijas politiķi Tev labu nevēl...
XXX5.
X
Pilnīgi piekrītu JURKĀNA pareģojumam ,ka SC pārplīsīs kā piepūsts balons,jo tas notiks ari pateicoties UŠAKOVA politiskai nenoteiktībai.
Agris
A
Mjā, tasinība Jurkānam. Ticēt,ka SC ir nākotne, ir tas pats,kas ticēt,ka atdzims PSRS, bet diemžēl ir krievi mūsu valstī,kas tam tic... Ieteiktu tiem krieviem pēc tam nebrīnīties, ja viņus tiešām sāks diskriminēt par tādu nostāju... Vēl katram krievam, kas savu dzimteni uzskata par Latviju, iesaku jau no šā mirkļa, kad Tu izlasi šo komentāru, - vienmēr Latvijas teritorijā, sabiedriskās vietās, savā darba vietā, televīzijā, radio, oficiālā gaisotnē sarunājoties ar citiem Latvijas valstspiederīgajiem lietot tikai latviešu valodu.... Varat protams neņemt vērā manu ieteikumu, bet pēc tam atkal nebļaujiet par diskrimināciju... Latvijā visiem ir vienas tiesības sniegt un gūt infotrmāciju latviski. Arī mācīties latviski tiesības ir visiem, ne tikai latviešiem...
Dr.xy
D
Vel viens "guruu" atradies! Jurkaaaaans ! Kas vins bija,un ar ko nodarbojas pirms 1990.gada?! Man ar vina uzvardu asocitejas KGB darbinieks.Varbut,ka es kludos. Japarlasa velreiz garamata "Untergang der Sovietreiches",tur ir atseviska nodala par Latvijas cekistiem.kuri pec Latvijas Neatkaribas atjaunosanas nokluva Latvijas valdiba.
saule
s
Beidzot sapratigs rezumejums!!!
2000
2
Nepiekrītu Jurkānam. SC elektorāts iebalsos viņus arī nākošajā saeimā, RD, jo tiem balsotājiem ir pilnīgi pie kājas, ko dara SC politiķi, vai viņi tur savus solījumus, vai viņi maina viedokli ik pēc 5 min., galvanais ir ušaks, kuram penisonāres bučo rokas, par bezmaksas sabiedrisko transportu. Tas, ka RD pieaug koruptīvi darījumi (Krājbankas depozīts), oligarhu interešu lobēšana (Airbaltic), budžeta deficīta pieaugums, neveiksmīga saimniekošana, melošana, to visu krievu vēlētājs un neaptēstais latviešu vēlētājs piedod. tas nav svarīgi. mēs par SC!
rvl
r
lau top tas kapakmens
monitors
m
Pats interesantākais ir tas, ka šīs pašas Jurkāna intervijas citu gabalu - "Mēs esam šo valsti zaudējuši" "Dienas" komentētāji visai draudzīgi nolīdzina līdz ar zemi, netaupot arī pašu autoru, bet viņa izteikumi par SC ar lielu entuziasmu tiek apsveikti, sak, Jurkāns apveltīts ar tādu viedīgu prātu, SC gan vēl ir augstākais reitings, bet, ja jau Jurkāns prognozē apvienības bēres, tad teju nobruks utt. Es gan vēlētos palasīt, kā Jurkāns vērtē savu sapīšanos ar Šleseru pēdējās Saeimas vēlēšanās un kaunpilno Šlesera Reformu partijas izgāšanos. Starp citu, vai likvidētā partija jau ir izgatavojusi sev kapakmeni?
AP
A
Jā, tā tas ir. Grēkoju, bet... Tas tiešām ir populāri meklēt utis un galvenais arī atrast Saskaņiešos. Un gribētais, tos visus žuļikus redzēt aizejam kopā ar Šleseru un Šķēli. Viņi tak nemainās, uzcītīgi purina savas urlu drānas, piesaistot un uzturot arvien jaunus tumsoņas, ar kurām manipulēt bezmaksas prāzdņiku vizināšanās sakarā un krievu (jā krievu)bērnudārzos un skolās dedmarozu piesaistīt. Tā ir klaja necieņa, klaja nedomāšana, tā ir tumsoņas, kas iemācījies saskaitīt līdz 10 pašapziņa, tas ir uz krāsns sēdētāja slinkums un "viedums" , tas ir psihoterapeitu neuzraudzīts bērnības neirozīšu sindroms, tas ir naids, tā ir alkatība, tas ir Hičkoks. Bet tas nenozīmē, ka br īdī,kad gudra pieauguša cilvēka runāšana, nepāriet prāta neuzraudzītā vārdu un domu virknējumā. Tad gribas, lai cilvēks iet pie ārsta, kontrolē sevi un tik ļoti nepārpūlas meklējot negācijas . Aicināt partiju iet vēstures mēslainē ir viens, bet prognozēt neprognozējamo, ir kaut kas pavisam cits. Jā, šai zemei ir grūti, valsts ir apdraudēta, bet šī nācija vēl nav izmirusi. Un jebkurā formā, pateicotiies pašu spēkam un viedumam, turpinās dzīvot, audzinās bērnus savus senčus ja ne godināt, tad vismaz ar savām saknēm rēķināties. Kas ir valsts? Kam no tā IR LABUMS?
  • 0
  • 0
lasītājs
l
Jurkāna kungam ir liela taisnība. Un šie argumenti Ušakovam un Urbanovičam ir jāatspēko un jāskaidro visu savas vēlēšanu laikā un valdības veidošanas laikā veikto aktivitāšu pamatojums, vai jāatzīst sava morālā sakāve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas