Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Jurkāns Šlesera partijā ies, jo šis politiskais spēks zina, kā pelnīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Vairak nekaunibas pilnu un uz banala Sleserisma aistavibas bazetu izaicinajosu staju nespeju vairs iedomaties, ari no parejo 'lielo melu' ideologijas parstavju puses - vai sie tipi dzivo sini multiversa pasaule un staiga Bezabrenes stigas, vai jau ir aiztinusies pie savam ofsora investicijam ? ... Ja nemam Slesera pastradato cela, tiltu, pasta un airBaltic jomas - ka tad valsts ir kaut ko ieguvusi ? ... Sajedzam tiesi pretejo - tie ir bijusi 'MELNIE CAURUMI' KUROS PAZUDUSI DESMITIEM MILJONI !!!!!
fricis
f
tas gan iedomājies, ka sc , pll, zzs pēc vēlēšanām veidos valdību, un, tad tiks par ā ministru , laikam naudas aptrūcies gan ilzei gan pašam, kad gāja prom no politikas , tad jau teica , ka vairs neatgriezīsies, bet redz kā biznes velk atpakaļ
ceplis
c
Šis "spēks" tiešām prot pelnīt... uz tautas rēķina.Tauta tikai instruments,kalpi,kuri "labi prot krieviski un būs patīkami investoriem..." Latvijas pilsonību Krievijai?Un Jurkānam arī vajag naudiņu?
...
.
Šis politiskais spēks zina kā tērēt valsts naudu un visu nolaist uz grunti. Tas ir sausais atlikums no Šleša darbības.
zagt nav pelnīt
z
valstij tas zaglis nepelna NEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vārds
V
pelnīt sev vai valstij?
Pelēkais Vilks>> točtočam
P
Problēma ir resursos.. Problēma ir reputācijā/mediju izvēlē.. TočToč - esi aizšāvis greizi... NB Na bāda. Toties tava TPJO vecene tev labi iedos... Īstermiņā
aber
a
bez rezultatu viltoshanas tiem vairak par 5 pashu balsim nedabut,,.........
eas
e
Ja šito veco kompartijas veci ievēlēs,tad jāņem čemodānis un jāpērk biļete vienā virzienā.
eas
e
Ja šito veco kompartijas veci ievēlēs,tad jāņem čemodānis un jāpērk biļete vienā virzienā.
mary
m
domāju, Jurkāns būtu labs ārlietu ministrs
Pelēkais Vilks
P
Čekas Krāsotājs ar "engļu valodas zināšanām". Šitais tālu ies!
Jurkān, tu un pārējie
J
zagļi un krievu mafijas bandīti!
0_o
0
Iebraucot Latvijā no citām valstīm, automātiski pēc robežas šķērsošanas gribas teikt rupju vārdu. Jo ceļu kvalitātes atšķirība ir katastrofāla. Un vajag rīkot sapulces - satiksmes ministrs tiekas ar vēlētājiem reizi mēnesī, risina viņu pastāstītās problēmas. Ja ministrs nespēj sakarīgi paskaidrot, kad un kā tiks risinātas problēmas (bedres, jauns segums lobās, jauns tilts sāk atgādināt amerikāņu kalniņus ..) un kādēļ viņu izvēlētā firma taisa sūdīgākus ceļus nekā estiņu uzņēmēji, tad pēc, teiksim, 3 mēnešu problēmu nerisināšanas ikmēneša sapulcē vēlētāji ministram ar kāju pa olām. Jo savādāk nesaprot. Vietniekus uz tikšanos sūtīt nedrīkst - lai pats atbild "na kozla". Tā efektīvi tiks realizēta tiešā saikne ar vēlētājiem. Ja šī tradīcija ieiesies, tad ar atpakaļejošu datumu varētu realizēt - Šlesers atbild par savā laikā celtajiem ceļiem un tā tālāk. Bet par "prot pelnīt" - lai onka iet pie Haritonova amatabrāļiem. Tiem nevajag valsts konkursus lai pelnītu - taisa tik augšā kārtējo partiju un aicina tādus pārziedējušus onkas skaita kuplināšanai. Smukus saukļus pa ļemonu mēnesi pirms vēlēšanām un bizness ies no rokas!
Maija
M
Par to, ka šlosers zina, kā ar valsts naudu stutēt savu biznesu, neviens nešaubās. Ko mēs kā muļķīši savos uzņēmumos pelnam...Varbūt arī jāiestājas partijā, kurā pelna? Kurš vēl šajā partijā pelna? Tautai jāpazīst savi varoņi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas