Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Jurševska: Ģimenes jautājumi un demogrāfija ir viena no valsts prioritātēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Champ
C
Good point. I hadn't thuoght about it quite that way. :)
Padumjā Latvija
P
"... jo ģimene ir pamats ne tikai valsts attīstībai nākotnē..." . Jā, jā un sirsnīgs paldies par jaunajām mācību grāmatām skolniekiem, kurās pedarastija tiek pasludināta par modernas ģimenes modeli :)))
I.Gr.
I
Mums visiem latvieshiem ir ljoti, ljoti jaaveelaas beernus. Tad taa lieta ies! Protams, ne visiem izdosies guut lielas gjimenes, bet svariigs ir pamatnoskanjojums. Arii valdiibas iereednis, kas gaidiis beernus, neatbalstiis nelabveeliigus likumus, bet padomaas, kas jaadara lai lielaam gjimeneem ietu labaak.
zex
z
Vajag vēl intenficēt aborta efektīvo,noziedzīgo lomu,...dzimstības,demografijas jomā
xxx
x
Nu re kā raksts labs, bet patiesībā šī ministrija un tās ierēdņi ir ģimenes institūta grāvējas, jo paskaidro šīs ministrijas juristi, lai dabūtu palīdzību grūtā brīdī, sadaliet īpašumu strap ģimenes locekļiem un tad ejiet un prasiet palīdzību. Murgs nevis palīdzēšana grūtā brīdī. Vai kāds ministrijas ierēdnis ir ar lileu ģimeni, vismaz trim bērniem, nav noteikti, kur nu vēl ar pieciem vai vēl vairāk.
Andrievs
A
Demogrāfijas prioritātes Rīgas domes gaumē: "Nav pamatota atsaukšanās uz Bērnu tiesību aizsardzības likuma 6.pantu. Šīs normas noteic, ka prioritāri ir jānodrošina bērna tiesības un intereses. Ņemot vērā, ka pieteicējam ar meitu bija zuduši apstākļi , kas bija par pamatu viņu reģistrācijai 12.reģistrā, un šie apstākļi zuda sakarā ar pieteicēja izlikšanu no kopējā dzīvokļa, pašvaldībai nebija tiesību saglabāt pieteicēja reģistrāciju 12. reģistrā tikai tāpēc, ka viņam ir nepilngadīga meita." No administratīvās lietas materiāliem par ģimenes izslēgšanu no dzīvokļu rindas pēc 14 gadu gaidīšanas.
alias
a
Nu cik var tukši muldēt! Pirmais un būtiskākais - cilvēkiem vajag drošības sajūtu par šodienu, rītdienu, parītdienu nevis sēdēt gadiem uz pulvera mucas un nesaprast, kas būs rīt. ZZS šobrīd šo pulvera mucu uztur un auklē, jo vienam Puzes hercogam ļoti gribas visiem parādīt, cik viņš svarīgs. Faktiski mēs visi maksājam par viena cilvēka ambīcijām.
Balts
B
Kā tad un to saka valstī kur ekonomiku regulē vai stabilizē uz nomirušo skaita rēķina .... Valstī kur nāve ir izdevīgāka par dz'vi , jo pat par nomirušu bomzi valsts ierēdnis var saņemt procentu no apbedīšanas kantora ja paveicas bet no dzīvā pat inteliģents bezdarbnieks ir neizdevīgs , jo valstij viņš zmaksā dagi un ko an ierēdnis var egūt no dzīvā ?
Fiksais
F
Vai Jurševskas un valdības rīcība sodot daudzbērnu gimenes ar papildus maksājumiem un nodokļiem nav vistiešākā vēršanās pret demogrāfijas uzlabošanos? Kā bar tik bezkaunīgi melot? Ko vērts vien latvenergo tarifs - vistiešākā vēršanās pret bērniem! Vai Jurševska nepilda tieši ventspils mēra norādījumus?
Teodora
T
he-he-he... vienkārši pat smieklīgi lasīt šito visu.
loms
l
jā un tā prioritāte ir 8 Ls vērtībā. :)
vova
v
Un kā šī prioritāte izpaužas?
c
c
Valsts prioritāte ir regulāri celt nodokļus, kas pazemina iedzīvotāju dzīveslīmeni.
Ēriks
Ē
Viņa nemelo! Valdība tik tiešām dara isu iespējamo, lai iznīcinātu ģimenes, un vēl vairāk pasliktinātu demogrāfisko stāvokli!
pretīgi klausīties
p
Kā var tik pretīgi melot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas