Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Jurševska: lēmums par ģimenes pabalstu parādīs valdības patiesās prioritātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā.
T
Ir ģimenes kur nauda priekš bērniem tiek tērēta uz nebēdu,pērkot visādas mantas ,kuras otrā dienā šim bērnam vairs neintresē.Ir ģimenes ,kurām bankas kontos glabājas samērā liela nauda,bet ir tādas ,kur vecāki ir trūcīgi,tāpēc noteikti būtu jāparūpējas tikai par tām ģimenēm ,kur aug vairāki bērni. Seit nu LM vajadzētu atbalstīt tās ģimenes,kuras skaitās trūcīgas,vai maznodrošinātas,kurās aug bērni. Vismaz uz to laiku,kamēr valstī ir grūtības ar finansēm,vajadzētu ievērot šo dalījumu.Es domāju ,ka ģimenēs ,kur vecāki strādā ,tie pāris lati mēnesī neko īpašu ģimenes budžetā nemaina.
Taņa
T
Vispār nevar to mierīgi lasīt!!!!!! Nu kas viens bērns nav bērns???? Varēja vismaz e-talonu papildināt,lai uz skolu kājām neskrien...........
!!!
!
varbūt bagātajiem pamodīsies sirdsapziņa un viņi atteiksies no tiem 8 latiem? tad citiem varētu mazliet pielikt, kuriem patiešām tā ie ievērojama summa. Nu kā nav neērti bagātniekiem saņemt šo naudu?
padoms
p
Lai trūcīgie nepiesārņo dabu un nelieto pamperus ,tad ietaupīs arī naudu. Ja esi tik nabags un sataisīji bērnus citiem uz kakla ,tad mazgā autiņus vismaz. nevis pērc dabu piesārņojošos un dārgos pamperus.
muris
m
Par ko ir runa? Par krekliem vai par sirdzapziņām? Manuprāt, nav būtiska summa, bet princips. Mūsu valdība ir kā gļēvs zaglis - maciņu no rokām un sviestmaizi var izraut tikai vecām tantiņam un onkolīšiem ,un, protams, maziem bērniem.
Dace-3 bērnu mamma
D
Patiešām smiekli nāk! Cilvēki par grašiem gatavi pat laulību šķirt, lai tiktu pie tiem! Par patiešām nabadzīgiem nerunāsim, bet par dāmu vaimanām pie datoriem ir kauns!
Toms - Velta
T
Baigi gudrā! Ej un atņem, un netarkšķi pa tukšo!
3 bernu mamma
3
Vai Latvijaa ir kaut viena gimene, kurai 8 lati meenesii buus arguments par vai pret veel vienu beernu!?? Ministre runaa taa, it kaa runa buutu par 100 latu pabalstu, nevis nozeelojamiem grasiem.
Jonis
J
Mūsu "drosmīgā" valdība nogriezīs bērnu 8 ls pabalstu, bet paaugstinās nepilsoņu pensijas par 50 ls (kopējā summa 10 milj ls), un izmaksās ēbreju kopienai 31 milj ls, kuras summu kopiena ir noteikusi pati vienpusēji. Jāsecina, ka mūsu valdībai pilsoņi un tauta ir pēdējā vietā. Nesen viņi ievilka valsti parādu jūgā, lai glābtu Parex īpašnieku labklājību. Ko mēs varam sagaidīt no šiem gļēvajiem priekšstāvjiem nākotnē?
Velta
V
Vemt gribas....... Kur ņemt naudu nezina? Atņemt karginiem, krasovickiem un līdzīgiem kret..iniem, tad būs normāls atbalsts ģimenēm ar bērniem vismaz LVL 150 mēnesī. Smiekli nāk par tiem pāris latiem.
Dzens
D
WTF! Vai tad labklājības ministre nav valdībā? Un vai viņas pārstāvētā partija nav valdības koalīcijā? Tad arī redzēsim, kāds ir ZZS prioritātes. Pagaidām ar to īpaši spoži nav vedies.
hm
h
Nekā laba viņas teiktajā, kaut gan viņa neko jaunu nav pateikusi, nav. Protams, ja BNS atkal nav kaut ko izrāvusi no kopējā fona. Jo viņa pati ir valdības sastāvā, attiecīgi, nav korekti ar pirkstu bakstīt savas komandas biedru virzienā. Tas ir bērnišķīgs un ministra necienīgs stils.
Juule
J
khmm, tā maizes gabala dalīšana ir nožēlojam, smieklīga, un nezinu kādu vēl vārdu piebilst...kur mēs esam nonākuši...
klucis
k
Es atkal labprāt viņai ieliktu paurī!
Pārliecība
P
bla bla bla... pati taču esi valdībā, tad arī redzēsim, uz ko esi spējīga!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas