Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jurševska: māmiņu algas rekordistam lielās summas pienākas pēc likuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zeps
z
ko ta ministre neierosināja izmaiņas likumā???
ūjā
ū
Vai vēl kādā valstī labi pelnošajiem, nodrošinātiem cilvēkiem valsts bērnu pabalstos izmaksā pasakaini lielus pabalstus, toties jaunai māmiņai vien 50 latus? Turklāt no pensiju naudas. Kurā valstī vēl ir tik graujoša netaisnība? Un tāda izšķērdība? Kāda valstī noteikta minimālā alga?
Jurševska ir slima
J
tieši viņa ir kas ir vainīgs ar valsti. ka var aizstāvēt un atļaut kadam cilvēkam saņemt 45,000 latu pabalstu. arprāts. šitā Jurševeska ir psrs samaitāta un nesaprot ka tādus likumus nedrikst rakstīt kas atļau vienam cilvēkam saņēmt tādu pabalstu. vispar šito Jurševesku vaiag likt cietumā.
domāju
d
Ceru, ka šis gadījums ar lielo māmiņu naudu kādreiz piedzīvos atgriezenisku darbību( saprotiet, kā gribiet). ----------------------------------- ka atgriezeniska darbība varētu iestāties tikai tad, ja piedzims otrs Uļjanovs, taču Latvijā tāds nepiedzimas nekad, tā kā atgriezeniskas darbības nebūs
rīdziniece
r
Lai atkāpjas negausīgais! Viņš tiešām sēdēja mājās un kopa bērnu?????? Protams, ka nē. Kā var būt tik slikt likums, ka var paralēli algai saņemt vēl mizlīgu pabalstu?
Kuri raksta likumus?
K
Jūs paši rakstat visus likumus. aizmirsāt? Gribat teikt jums nav atbildība par jūsu rīcibu, kreisā roka nezina ko labā dara? Man slikta dūš klusītiesuz jūsu vārdu spēlēm un nekaunīgam stulbībām
...
.
stulbs likums
Lasītājs
L
Caurums parādījies.
Lembergs
L
Jursevska ir laba ministre! Vina ir zemnieku savienibas biedre! Es vinu atbalstu! Si kartiba ir pareiza kad vieni sanem 45 000 latu maminu pabalstu bet citam maminam ministre Jursevska grib nonem 8 latu maminu pabalstu! un es Lembergs pilnigi atbalstu Jursevsku un tas ir pareizi ka maminam vajag nonemt 8 latus pabalstu!
x
x
sitos melus!!! tam ierednim tik liels pabalsts lai stimuletu maksat nodoklus.. rezultata ieredni kas tik un ta nevar izvairities maksat nodoklus sev uztaisijusi treknu barotavu..nekaunas pievakt 45 000 latu maminu pabalstu kad citam maminam nonem tos pazemojosos 8 latus...
Elizabete
E
Kaut kur kādreiz lasīju, ka bērns pirms dzimšanas pats izvēloties ģimeni, kur piedzimt. Tad nu šis bērns ir tā izvēlējies, bet cits izvēlas māti, kas nodzeras un kļūst par bomzeni. Bet, lai cik tas dīvaini nebūtu, tas neko nelīdz turpmākajā bērna dzīvē, kaut vai padomājot par to, ko dakteris Rudzītis ir izpētījis. Ka visi bomži izrādās esot dzimuši labām un mīlošām ģimenēm, kur māte nav varējusi savlaikus bērnam dot vajadzīgo patstāvību un prasmes. Bet par pretējo tepat Latvijā ir tik daudz labu piemēru jau pēdējos gados vien, kaut vai Liene Circene, Mārtiņš Freimanis, internātskolā uzaugušais S.Jēgers un daudzi, daudzi citi, kam bērnībā pietrūcis naudas un mīlestības...
balelins
b
atkal apjaja tautu, Jursevska tacu to zin, iereddnis tacu nevar sanemt naudu aploksne un tapec vinam tik un ta novelk it ka lielus nodoklus bet ja vins sanem 11 tukstosus menesi vinam nosplauties par nodokliem.. un vel sanem 45 tukstosi latu pabalstu bet Jursevska citam maminam grib nonem 8 latus pabalstu... un viss likumigi tas valsts ierednis cakli maksa nodoklus.. viss likumigi visi zveri vienlidzigi bet citi ir vienlidzigaki kam 45 tuktosi lati kam nonem pat tos 8 latus viss ir likumigi.. Jursevsku nevaram vainot..
Buba
B
Par 45 tonnām droši vien simtiem vīriešu būtu gatavi dzemdēt. Bet jēdziens "morāle" Vanagam tukša skaņa ...
Tētis
T
gribu saviem bērniem tādu māmiņu ar 45 štukām latu :D
aaa
a
Labs likums! No soc iemaksām vispirms aprēķina māmiņu algu, bet pēc tam no tā paša apjoma arī pensiju. Labi likumi priekš dažiem- vienreiz iemaksā, bet saņem x-reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas