Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jurševska nav pārliecināta, ka izdosies nesamazināt pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
humors un satira 04.11.2010 15:22 . mēs neievēlējām "vienotību" lai kādam būtu labi, mēs viņu ievēlējām lai visiem būtu slikti ( nu protams ne vienotības darbiniekiem) tagad visi, kas balsoja par "vienotību" turiet rīkles ciet, ...... Visiem slikti, izņemot miljonārus, sataisīja ne jau Vienotība, bet TP, LC/LPP blice! Vienotība tad nu strebj kā māk. Varētu gan to ldarīt efektībvāk un ķerties klāt resnajam galam, nevis tiem kam jau nekā nav.
Juhans
J
Agrāk vispār nebija nekādas pendzijas un visi dzīvoja.
vēlētājs
v
Kāpēc Lembergs viņu ielika par ministri? ZZS sarakstā vēlēšanās Vidzemē palika pēdējā ar ļoti daudz mīnusiem un tikai dažiem krustiem. Kādi ir "nopelni"? Varbūt pret Auguli?
sa
s
Izskataas dikti neapmierinaa, redzeetas taadas fuurijas....
Beidzot
B
parādās īstenā konkrētība? Kā tas saskan ar neskaitāmajiem solījumiem par pensiju neaiztikšanu? Varbūt ministre nav dzirdējusi neko no iepriekš sacītā? Vai tad šis komentārs neprasa papildus skaidrojumus, jo tādas apgalvojumu polaritātes nav īsti loģiskas un ir sabiedrībai neizprotamas.
Kamparrs
K
Pensijas pensionariem ir par lielu! Vajag griezt! Jo man vajag naudu par Biogazes elektrostaciju, Skelem vajag 3 miljonus gada Grobinas veja parkiem, mums jabuve tilti bibliotekas un VID ieredniem ekas, mums japerk Flikam lidmasinas, mums jafinanse lielo sportu kur bagato delini un meitinas sporto, pensionariem vajag saprast lai to visu finansetu no pensijam vajadzes griezt nost.
karla
k
skumja ziņa, protams! Kad blakus raksts par miljonāriem - zagļiem, kuri apzaga mūs, un vēl turpina apzagt. Kā lai nepaliek kašķīgs?
lola
l
Nu, nu meitiņ, pakustini savas smadzenes un neaiztiec pensionārus, kā solījāt pirms vēlēšanām. Citādi izmetīs vēstures mēslainē! Pensionāriem muti vairs neaizbāzīsi! Un mūsu kā redzi ir ne mazums!
cerība
c
No Jurševskas mutes Dieva ausī
Nikns aborigēns
N
No rīta ministre intervijā pieļāva iespēju sākt pensijas vecuma pieaugumu ne no 2016. gada... Uzminiet, vai tas nevarētu būt no 2012.gada, vienlaicīgi saglabājot iespēju priekšlaicīgi pensionēties?
humors un satira
h
mēs neievēlējām "vienotību" lai kādam būtu labi, mēs viņu ievēlējām lai visiem būtu slikti ( nu protams ne vienotības darbiniekiem) tagad visi, kas balsoja par "vienotību" turiet rīkles ciet,
Oskars
O
Šī meitene būs par mīkstu ,lai noturētu ministriju,jo tur iesēdušies vecie komunisti un dara visu ačgārni..........
l'avocat
l
Pensiju reforma = Ponci (Ponzi) shēma, Latvijā sak buksēt... :)
12345
1
Tas jau uzreiz bija skaidrs, ka gaidāmas dramatiskas pārmaiņas, jobija jāieliek amatā profāns, kuru var grozīt!!!!!! Nav ko ākstīties un visiem spēkienm jācenšas šī valdība gāzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pareizi jau pasaules prese raksta- Latvijā noteik kaut kas dīvains. Kā var uzticēt atkal veidot valdību pilnībā nepopulāram un nespējīgam politiķim????????????????????????
filozofs
f
virsraksts seej paniku...interesanti , kam tas izdeviigi??? aviizes iipaniekam???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas