Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jurševska: netiks samazinātas ne “lielās” pensijas, ne to piemaksas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Topher
T
You’re on top of the game. Thanks for sahnrig.
griesti
g
Naivā tauta!!! 10% LV iedzīvotāju pensijas ir pāri tūkstotim!!! Un ne tikai saeimas pensionāriem. Lielas vairums tagad "bankrotējušo" uzņēmeju saņem milzīgas pensijas!!! Tā esot demokrātija!!!
tauta
t
tās milzu pensija virs 1000 Ls noteikti vajag aiztikt!! un 800 000 ietaupījums nav nekāds mazais - tas ir gandrīz 1 mio, tāpēc nav ko ņaudēt, ka "fiskālais ienākums jau nekāds nebūs"!! BŪS ne tikai fiskālais, bet arī MORĀLAIS - valsts beidzot parādīs savu nostāju un pozīciju - NO UZPŪSTĀM ALGĀM UZPŪSTĀS PENSIJAS IR NELIKUMĪGAS!!! Citādi viss paliks , kā parasti - nopērk nelietīgu likumu, uztaisa afēru un plāta rokas / blicina ačeles "mums viss LIKUMĪGI"! NOSTA AR TĀDU "LIKUMĪBU"!
Nika
N
Un mums to nepilno miljonu nemaz nevajaga??? Ja lielākā daļa pensionāru izdzīvo ar 150 latiem, tad kāpēc nevar atņemt piemaksas tiem, kas dzīvo cepuri kuldami ar pāri par 500 latiem?
Tiešām stulba!
T
"Jurševska norādīja, ka tajā brīdī tāds pensiju aprēķināšanas princips ir bijis un tāpēc – viss ir likumīgi"
Cūciskas netaisnības
C
Jā. Makarovs tiešām izprata sistēmu, bet tas nepaglāba pensiju likumu no daudzām cūciskām netaisnībām.
Pareizi
P
Pareizi Jurševska! nedrīkst samazināt ne “lielās” pensijas, ne to piemaksas. Jāsamazina ģrūtnieču un vecāku pabalsti, jāatņem bērnu pabalsti un, ja vēl tad nepietiek, jāpaceļ sociālais nodoklis!
ZZS notes puļķi
Z
Ko jūs "braucat virsū" tai Jurševskai ? 'Pēdējais labklājības ministrs, kurš kaut ko patiešām saprata no sociālās sistēmas, bija Vladimirs Makarovs. Tie pārējie ir vienkārši ZZS notes puļķi.
smadzeņu par maz
s
Jurševska vienkārši nemaz nevar saprast, vai pensiju likums ir taisnīga, vai nav.
citi mērķi
c
Tāpēc, ka šeit nevienu neinteresē ne sociālā budžeta ilgtspēja, ne tā ietekme uz demogrāfiju. Tāpēc, ka šīs valdības interese ir pēc iespējas ilgāk iestāstīt, ka sociālajā budžetā viss ir kārtībā, un nepieciešamas vien sīkas korekcijas, atņemot naudu pretīgajiem jaunajiem vecākiem, kuri "uzvārās" uz "māmiņu algām", atņemot naudu grūtniecēm un atņemot naudu bērniem. Tāpēc, ka šīs valdības galvenā interese ir saglabāt pensionāru uzticību. Bet šim nolūkam nav vajadzīgs kreatīvs ekonomists, bet PR speciālists
Kāpēc PR?
K
Kapēc laikā, kad ir acīmredzama sociālā budžeta krīze, labklājības ministra amatā nav ekonomists ar zināšanām demogrāfijā un apdrošināšanas budžetu veidošanā, bet PR speciālists?
Karo
K
Jurševska atzīst nrtaisnīgāko pensijas likumu, kas iedala pensionārus bagātos un nabagos par likumīgu un nemēģinās neko darīt. Secin'jums:Jurševskas kundze nerunājiet turpmāk par pensiju budžetu, nelietojiet vārdu likumīgas pesijas, vispār aizmirstiet vārdu pensijas.
stulbums
s
Vi viņa ir pie pilna prāta?
ak
a
Kā reiz tā tiktu atrasti tŗūkstošie 700 tūkstoši, pirmklasnieku apmācībai angļu valodā... Tas būtu ieguldījums nākotnē. A tagad paliks tārpiem
bee
b
"likumīgi"- kur vēl labāku aizbildinājumu :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas