Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kā ar jēlu olu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Neaizmirsti, ka arī Vienotības cilvēki tomēr ir dzimuši padomju laikos un politiski auguši LC, TP laikos. Viņi nevar būt savādāki, lai kā mums necenstos melot. Bet gramstīties gar privātā sektora algām ir tukšs numurs, ko var izstrādāt tikai izmisuši ierēdņi, kas negrib dalīties paši.
@
@
Nu jau ir aizgājis līdz elementāru lietu apspriešanai. Ir skaidrs, ka lielās parādu un aizdevumu summas, ko šogad deklarācijās uzrāda (bet Vienotības gadījumā vairāki deputāti un pietuvinātie drīzāk neuzrāda) amatpersonas, rada ne tikai lielas aizdomas par darījumiem, bet arī parāda, cik īsā pavadā bankas var turēt tās. Piemēram, nokreditējot svarīgas iestādes vadītājus vai tiesnešus par 200, 300, 500 tūkstošiem vai pat par 1 miljonu. Un viss - šie cilvēki nevar iestāties par sava atalgojuma solidāru un taisnīgu samazināšanu, redzot, kas valstī notiek ar līdzpilsoņiem.
vohomurka
v
Ierobežot privāto sektoru ir gan marasms, gan bezkaunība vienkop! Ja privātuzņēmējs prot saimniekot, nomaksā savus nodokļus, tad tā nav valsts "suņa darīšana", ka viņš grib un maksā saviem darbiniekiem lielas algas! Da kaut vai vispār lai nodarbojas ar labdarību - apdāvina garāmgājējus! Cik var uzbāzties ar to komunistu piegājienu - atņemt un dalīt!
zc
z
viss ir pilnigi pareizi,ko Tu raksti Maari!! Bet taa jau ir ĀBECE! ja zurnalists viniem maaca abeces pamatus , ko var sagaidit kopumaa?? Tas tacu ir nozeelojami! Protams, tas ir tikai labi, ka ir kads kaa Tu un vel dazi, kas ko tadu dara, bet rodas bezceriibata, jo nekas jau nemainaas. Ne- kas. Blakus visaam siim neskaitamaam problemu nejedzibaam, man joprojam ir tikai viens jautajums- kad vini beigs domat kur vel ko apgriezt, apcirpt, atnemt ar nodokli , BET SAAKS DOMAAT KAA VALSTII NOPELNIIT??? pacelot saadus nodoklus un apgriezot algas tacu valsts nepelna? ...bet varbut vini domaa, ka tiesi taa pelna. es nebrinitos, ja taa butu.
Marika
M
Paldies Māri, ka Tu runā un raksti par aktuālām tēmām un skaidro šīs problēmas. PALDIES.
Mampe Šnabdeguns
M
Mani mazliet mulsina fakts, cik enerģiski attīstās valsts PR un cik ļoti tajā iesaistās arī visnotaļ asas lietas paudoši žurnālisti. Ja valsts sistēmā nebūs īstu, radikālu un pamatīgu pārmaiņu, cilvēki muks, nemaksās un nospļausies. Es ļoti apšaubu, ka lieliska 20 gadu pieredze ļaus arī turpmāk cilvēkiem turīgus darīt deputātus, ministrus un tiem pietuvinātus tēlus, pašiem paliekot bešā vai topot spiestiem braukt strādāt citur. Varbūt beidzot 20 gadu laikā vajadzētu vienoties piespiest valsti loģiski tērēt naudu, pie tam elementārās lietās: apsardzes, automašīnas, prezentācijas, vizītes utt., atstājot tikai pašu lietderīgāko un uz laiku aizmirstot t.s. "trekno gadu" likumus. Patlaban izskatās, ka notiek enerģiska esošās sistēmas lobēšana un atbalstīšana, kas nudien liek brīnēties. Vai patiešām pārmaiņas tā baida vai nevajag?
Janka
J
Toties ierēdņi varēs vēl vienu gadu trekni dzīvot kā līdz šim...
Vikentijs
V
Nē Zandera kungs,izkatās,ka tautas aizbraukšana kļūs vēl izmisīgāka.Pēdējais paziņojums par algu iesaldēšanu privātājā sektorā,un atalgojuma amazināšanu sabiedriskajā sektorā šo bezizejas sajūtu tikai palielina.Tā visa razultātā-strauja nabadzības izaugsme. BEIGAS.......ŠAI VALSTELEI NAV NĀKOTNES !!!
No Zviedrijas
N
Piekritu Zanderam - man piemeram vestnieciba piedavaja registret manu dzivesvietu Zviedrija pirms nu jau gandriz 10 gadiem - vienlaicigi kad registrejos toreiz velesanam pa pastu. Es pat nesapratu sis proceduras butibu, bet tagad esmu loti pateiciga vestniecibas darbiniecei. Dzivojot viena valsti ir gandriz neiespejami izsakot likumdosanas un normativo aktu prasibam un to mainam, kur nu vel, ja tev uz skausta ir 2 dazadu valstu likumi + ES. Tapec valsts iestazu darbinieku palidziba vienkarsajam cilvekam ir arkartigi svariga. Palidziba - nevis draudi un sodi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas