Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kā bez naida saglabāt lauku medicīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
lai izdodas!!! ceru, ka Rozentāle ieklausīsies!!! tas lauku ļaudīm būtu tik nepieciešami....
splash
s
Ir skaidrs, ka nav tādas jomas, kur nevarētu rast kompromisu, ja labi visu apsver. Kā mans tēvs mēdza teikt - šitādas lietas jādara ar prātu un pīpēšanu. Pie mums, turpretī, tāda pieeja nepastāv, tāpēc nule "reformētā" medicīnas sistēma, jau savā darbības sākumā pamazām sāk "uzteikt". Pie tam tas turpināsies, līdz atkal nenotiks kas šausmīgs, pēc kā ministrijās pa galvu, pa kaklu mēģinās rast lokālu risinājumu, bet bez tālejošas perspektīvas. Kad man pirms pāris gadiem savā darba vietā nācās izpalīdzēt jaunpieņemtajam sisadminam sakārtot uzņēmuma datorsistēmu, mēs kā normāli cilvēki uzskribelējām uz papīra plānu, savilkām bultiņas, apzinājām problēmsituācijas, aptaujājām visus, kas kuram nepieciešams un rezultātā iznāca sistēma, kas jau divus gadus kalpo bez jebkādām problēmām un pat nu jau bez sisadmina, kuru krīzes dēļ, diemžēl samazināja. Vai šajā gadījumā valdībai ir bijis jelkāds plāns, izņemot nepieciešamību apgriezt līdzekļus, stipri jāšaubās.
Neatliekams
N
Vai tad var secinat ka Tautas Partija poitizet medicinu un veselibas aprupi tikai lai: "pamatotu milzīgos ieguldījumus Ātrās un neatliekamās palīdzības autotransporta iegādē" ?!!??. Savas partijas labklajibai !!!
slimais
s
Apiņa k- gam, kā parasti, taisnība. Tikai varturi, diemžēl, viņā reti kad ieklausās un vēl retāk seko Apiņa k- ga viedajiem padomiem.
dr.popovs
d
tautas partija! Atsakieties no veselības nozares vadīšanas,lai nāk kāds cits - nepolitisks ministrs un novedprocesu līdz normālam galam,bet hiperaktīvā un cimperlīgā rozentāle lai dodas atpakaļ uz savu Biķernieku mežu (saņemt algu kas pārsniedz ministra vairākkārt)
moop
m
taisnība 100%
Māra Bērziņa
M
Prātīgi priekšlikumi, tikai - vai lauku iedzīvotāji vienmēr būs spējīgi tos Ls12,- maksāt?Nu labi - tos daļēji varētu segt pašvaldības, bet - vai visas?
Tā, lūk!
T
Gluži manas domas. Jābīda valdībā šāds variants, un nav, ko gaidīt, kad TP dāma sāks sakarīgi risināt problēmas. Viņai un TP ir jo trakāk, jo labāk. Tapēc jāuzdod par pienakumu izdarīt to un to.
dzeris
d
Tass sen zināms, ka mazo slimnīcu izmaksas sastāda niecīgu procentu no veselības budžeta, un tass, kass tagad notiek, tas ir vienkārši kaitniecība, ko dara TP. Arī par to, lai būtu nodrošināta kaut neatliekama med. palīdzība?
Ups
U
Piekrītu par visiem 100%. Tiešām vietā jautājums, kā panākt, lai Veselības ministre to saprastu?
tjotja Motja
t
Pilnīgi piekrītu. Kā panākt, lai ministre beidz tiepties kā niķīga kaza un sāk strādāt? Vai šajā ziņā Jums nav kāda laba ideja?
dudū
d
Ļoti precīzi! Bet, vai Veselības ministre bez ausu skalošanas spēs to sadzirdēt?
lala
l
piekrītu par 100%

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas