Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kā ievēlēja Andri Bērziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Tauta tādu "prezidentu" vienkārši piedrāž!
trusis
t
berzins kas vinu izvilka SC ZZP .....NEZINU KAMDEL IEJAUCAS politiskas debates nacionalisti nonema ZATLERAM balsis tagad 4 gadi bus miljonaru-oligarku ziedu-laiki ja tauta necelsies revolucijai.....neizmetis meslaine..........
45
4
No šodienas radio brīvā mikrofona Rasnačs: Tik daudz samazgu gan es uz savas galvas sen neesmu saņēmis, bet es īsumā varu pateikt – vakar TV3 sižets ir spilgts dzeltenās žurnālistikas paraugs. Saruna starp prezidenta amata kandidātu un Dronku notika pirmajā partraukumā starp 10.30 un 11.00 un pēdējie debatētaji bija no saskaņas centra Mirskis, Agešins un Ādamsons un no VisuLatvijai/TB/LNNK Rasnačs. Šos debatētājus prezidenta kandidāts nevarēja dzirdēt, tāpēc, ka viņš bija ārpus zāles. Tas ir fiksēts arī stenogrammā, ka es piezīmēju, ka viņš ir ārpus zāles. Sižetā, savukārt, bija pārveidots, ka šī saruna bija notikusi starp vēlēšanu kārtām un tas ir Vaira Stašāna darbības stils jau no seniem laikiem un man šķiet, ka vienreiz žurnālisti paši savā ētikas pasākumā sodīs šādus žurnālistus par šādiem sižetiem. Tomsons: Ja tas ir tā, tad pilnīgi noteikti. Sakiet, Jums viņi tos sacīja, ja, jo citādāk, ka Jūs to zināt, viņi runāja par Jums aiz muguras. Rasnačs: Kuri ? Tosmsons: Nu šie divi cillvēki. Rasnačs: Nē, es pats veicu izmeklēšanu, es pat nezināju, ka tas ir Dronka, es ļoti atvainojos, es visiem vēl uzvārdus nezinu, es pats pārbaudīju visas stenogramas, kuri ir pēdējie runājuši, kurš ir bijis zālē, kurš nav bijis zālē. Protams, sākotnēji man bija, nu, līdzīgas sazvērestības teorijas, par dažādām izspēlētam situācijām, bet risinājums ir ļoti vienkāršs, vienkārši žurnālisti ir pasnieguši pirmajā pārtraukumā runāto, kad vēl nekāda balsošana nebija, jautāto par to, ko Rasnačs ir runājis, jo, protams, ka Bērziņs gaidīja no manin asu runu un bija bišķiņ sabijies, acīmredzot, bet šādi to visu pagriezt, nu tas ir ļoti nepatīkami. Paldies! Tomsons: Paldies par skaidrojumu no jūsu puses. Mums visiem ir iespēja šos skaidrojumu pieņemt vai nepieņemt. No nākamā radio raidījuma atstāsts - Dronka esot teicis, ka neparādīta atbilde - neko labu tas Rasnačs neteica par tevi. Pilno ierakstu tiesai dos?
glebis
g
жителям Латвии не нужны внешние враги, жители Латвии друг друга поедом едят, сами себе враги :)
gebim
g
Pareizi, Glebi, tu runā kā pravietis. Beidzot būs miers tavai nācijai no manas nācijas. Varēsi drīz sēt miežus un spēlēt balalaiku, un braukt ar krāsni uz Rīgu!
  • 0
  • 0
:)
:
1993 - Latvijas Bankas nodaļu privatizācijas priekšsēdētājs Šis ir vislabākais ieraksts, no kā arī seko "nopelnītā" alga, pensija un īpašumi
Eva Braun
E
jēls kompartijas kangars ,kurš savā nekaunībā ir gatavs Mūsu Svēto Latvijas Vārdu aptraipīt to ievelkot starptautiskās afērās un turpinot ar savu bandu un Kremli zagt un varot mūsu tautu....... maita !!
Zhanis
Z
KAUNS-svessvards bijusajiem deputatiem,SIRDSAPZINA-,laikam esperanto valoda rakstits ,GODIGUMS-kas tas tads?Nu sadu attieksmi sanemsiet atpakal necienijamie "saeimas" bij.dep.
vilis
v
Noskatījos preses konferenci.Atstāja labu iespaidu.Baška strādā.66 gados maz cilvēks mainās,kas arī ir labi.Apsveicu Latviju ar jauno Prezidentu!
phe
p
Kuru preses konferenci tad skatījies? Pa kādu ārzemju kanālu? vari vienīgi sevi apsveikt ar savu aklumu - citu vārdu nav!
  • 0
  • 0
KLM-Alma
K
Kā pierādījumu, ka pazīstu gan, ar baložu pastu nosūtu Jums peršiņu- mēma kā nakts piedzimst diena un saule kā sarkana hūte un priekšā melna siena
KLM-Alma>KLM-ītim
K
Ai, KLM-īt, nu kas ar tevi ir, ka mūždien mani nepazīsti... ................................................................................................ man piemīt divas apsveicamas lietas - jau smiltis birst un laba atmiņa - atceros pat savu draugu Almi, par Almām pat nerunājot (turu sirdī Almu kā krāšņu palmu)
valdis
v
URĀĀĀ.........LATVIJAI.....savs...ČERŅENKO.
KIKS-Senais
K
kas salīduši necenzētā vietā kādam aizejošam ............................................................................................... ziniet, manuprāt, parasti pirms aiziešanas atbrīvojās no liekā, daudz skumjāk, ja tik tikko atnākušajam jau uzradušies tik daudz gribētāju salīst iekšā, un kas svarīgi - pat bez ziepēm. Iespējams, Jūs arī piederat pie tiem - līdējiem
Senais
S
Neko darīt, kas noticis, noticis, bet interesanti kā tie, kas salīduši necenzētā vietā kādam aizejošam, tagad tiks laukā?
Celies Un Velies
C
Tas ir smieklīgi , tika izteikta ideja , ieteikums kā Latviju padarīt labāku un godājamāku . Visa tauta gavilē , tikai ne "tautas kalpi"! Kārtējais iemesls , kura dēļ Latvijas vārds tiks un tiek apkaunots. Latvijai vienmēr ir trūcis vadonis , līderis, beidzot mums tāds ir , atliek tikai sekot . Pirmais solis , ko varam darīt ir aiziet un nobalsot par Latviešu valodu ! Ir pienācis laiks pastāvēt par savu valsti un tās interesēm . Līvi - Dzimtā valoda..........
P.K.
P
DONT CRY LATVIA! It could have been worse,at least you avoided the shame of electing the puppet master himself.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uzziņa


Andris BĒRZIŅŠ

dzimis 1944.g. Nītaurē
dzīves vieta - Amatas novads

Izglītība
1971. - Rīgas Politehniskais institūts, radioinženieris
1988. - Latvijas Valsts universitāte, Ekonomikas fakultāte, rūpniecības plānošana

Karjera
bijis Valmieras rajona TDP un Izpildkomitejas priekšsēdētājs
1990 - ievēlēts par LR AP deputātu kā LTF loceklis 194.Valmieras vēl. apg., AP Ekonomikas komisijas loceklis
1993 - Latvijas Bankas nodaļu privatizācijas priekšsēdētājs
1993 - AS "Latvijas Universālā banka" ("Unibanka") prezidents
2003.decembris - pēc paša vēlēšanās atstājis AS "Unibanka" valdes priekšsēdētāja, prezidenta amatu
2004 - "Skandinaviska Enskilda Banken" un "SEB Unibanka" prezidentu padomnieks
2006.oktobris - ievēlēts par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidentu
2006.decebris - ievēlēts par VAS "Latvenergo" padomes locekli, padomes priekšsēdētāju
2007.janvāris - atbrīvots no "SEB Unilīzings" padomes priekšsēdētāja amata
2007.jūnijs - atkārtoti ievēlēts par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidentu
2008.marts - atkārtoti ievēlēts par VAS "Latvenergo" padomes priekšsēdētāju
2010.oktobris - ievēlēts 10.Saeimā no "Zaļo un Zemnieku savienība" saraksta 
2011.maijs - pieci ZZS Saeimas frakcijas deputāti izvirza Valsts prezidenta amatam

Politiskā un sabiedriskā darbība
2005.janvāris - Zaļo un zemnieku savienības valde izvirzījusi par savu kandidātu Rīgas mēra amatam
2005.marts - kandidējis Rīgas domes vēlēšanās no partijas "Zaļo un Zemnieku savienība " saraksta
2010.oktobris - kandidējis 10.Saeimas vēlēšanās no "Zaļo un Zemnieku savienība" saraksta 

Avots: LETA

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas