Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kā sadalīt ministru krēslus valdībā? Divi valdības modeļi Dienas versijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tajk skaidrs, ka par maz
t
jāpietaisa vēl kādas 20 ministrijas - vai VIENALGA KO - nav svarīgi, kā nosauc - kādas 20 barotuves vēl klāt jāpietaisa un noņemsies visi patrijoti, tanki, okupacijas, valodas un prievītes .
Dundukovs
D
Par izglītības ministru simpātisko sibiriešu izcelsmes latvieti Kravcova kungu,par kultūras ministru valsts karoga fanu Kabanova kungu, par ārlietu ministru , nelokāmo Latvijas patriotu Rubika kungu,par ekonomikas ministru miesās dižo Latgales dēlu Jāni! Aizsardzības ministra postenim labāka kandidāta par Lilitas vīru neizdosies atrast! Par premjeru gan jāņem profs no, teiksim Tambovas!
ritdienis
r
Jā!Nu un to krēslu ar trim kājām ar atdodam Saskaņas Centram!
Berta
B
Dīvaini. Kāpēc Diena raksta par nerealizējamiem valdības modeļiem?
tālis
t
Bija jau versija ar ZZS kam uzticēja mazāku prestižu un lielākās naudas parvaldību un tāpēc arī iegrābās, jo domāja, ka var savākt prestižākās ministrijasar mazākām naudām un visu pārvaldīt, bet sanāca citādi. Šie abi modeļi rāda to pašu tuvredzīgo domāšanu.
Signe
S
Tad nu gan iebrauksim auzās, ja SC būs ekonomikas ministrija
Penša
P
Gogi taisnība! Apnikuši tie gaudotāji!
Barons
B
Šāda Dienas versija ir slima suņa murgi. Visu Latvijai kopā ar SC valdībā nebūs nekad. To es garantēju. Tāpat ļoti maz ticams, ka Vienotība piekritīs sadarboties ar SC. Tā kā absolūti tukša gaisa jaukšana. Nav vērts pat diskutēt par kaut kādiem ministru krēsliem.
Vienkārši
V
Ministriju skaitu jāpalielina līdz divdesmit četrām! Un,kā rakstā zemak saka mūsu ievērojamais diplomāts Andris Teikmanis (sk.virsrakstu):"Visos līmeņos jāturpina aizstāvēt Latvijas intereses." Tostarp arī sociālā budžeta miljarda līmenī! Urbanovičs(SC) taču teica,ka ministriju skaits ir pat jāpaliel[ina,lai katrai nozarei būtu sava ministrija(resp.katram futbolistam sava bumba)!Nav ko plēsties.Dzīvosim draudzīgi!
haha
h
Man patīk. Vēl labāk būtu katram deputātam ministra krēslu, parādīsim pasaulei, ka esam labi izgudrotāji ! Pie reizes varētu arī kādu sādžu Latgolā nodot rubikiešu pārvaldībā, varbūt tur kā pie meduspoda savāktos visi viņa fani. Pamestu māju tur netrūkst, lai veido paradīzes zemi.
  • 0
  • 1
alberts
a
Abi modeli ir labi - nevis ka SC sagribējas SM portfeli kurus lama tikai soferi - BET tais piedavatajas ministrijas lai parada KO VAR!
Ha! > Patriotam
H
Patriot, kur tu paliki?! Man patīk, kā "patriots" mierīgi un konsekventi izteica savu viedokli! Naciķi atbildēdami lēkāja kā blusas uz karstas pannas! Malacis, Patriot! Turpini!
minka
m
...ja tā turpināsies drīz visi būsim spiesti spraust krievu karodziņus pie krūts!
jautājums
j
Sakiet, kas zina, par SC ministru amatu kandidātiem. Nevienu personāliju nevaru atrast. Nenoetiek apspriešana. Visu laiku SC stāsta, ka tie būs bezpartejiski profesionāļi. Bet kuri? Vai viņi kā partizāni tagad sēd mežā, kad pienāks laiks, pēc svilpiena nāks ārā un parādīsies!
v
Uz kāda pamata premjers no Vienotības???? Tieši tāpēc jau cilvēki gāja un balsoja par valdības maiņu, lai Dombrovskis nebūtu premjers.
nepareiza domāšana
n
Atkal tā pati vecā pieeja -- kurš ko priekš sevīm grābs? Būtu labāk ja partijas koncentrētos uz programmām kā labāk sakārtot Latviju (ievest tiesiskumu, savest kārtībā nodokļu sistēmu, vēlēšanu sistēmu, utt.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas