Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kad mēs augām...

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
??
?
Dižā filoloģe un tulkotāja Ieva (9: 37) nezina, ka latviešu valodā no Atvudas jau sen ir iztulkots krietni vairāk nekā tikai "viena antiutopija"! :))
jautaajums
j
Jautaajumi logjiski, jo ar suudziibaam bez faktiem var iznaakt kaa tam klientam no vecaas anekdotes: Atnaak oficiants pie zaales paarzinja: - Ser, klients suudzas. Musu restoraans esot uukjis, eediens garsojot peec veljas ziepeem, bet personaals - cuukas, meerkakji un citi Dieva lopinji. Zaales paarzinis: OK, Dzho, par ko tad vins suudzas? Viedoklis ir, faktu nav. Jautaajumi logjiski, jo informaaciju par uzmaaksanos var dabuut vai nu noveerojot vai no pasaam cietusajaam. Ja nav ne viena, ne otra, tad taa nav informaacija, bet klacas.
meitene
m
neteikshu, ka jautajumi ir ipashi logiski, bet nu lai jau: pati esmu darbojusies NVO, un kad vel tas patika, tad gan piedalijos seminaros, gan organizeju projektus, gan stradaju NVO sektora. neko neriebju, ne raadu, ka esmu slikta, tikai tapat ka citi paudu savu viedokli par sho temu.
jautaajums
j
22 gadi ir drusku par maz lai teelotu no dziives nogurusho un visas ceriibas zaudeejuso. Latvijaa ir daudzas, kas gribeetu buut tavaa vietaa un nekad nebuus, bet par dziivi neraud un sad tad veel uzsmaida.
jautaajums
j
Arii LR privaatajaa sektoraa var pelniit 3x vairaak nekaa "svariigaa", bet drosi vien videeja liimenja amataa ministrijaa. Juus ar draudzeni drosi vien esat apmeeram vienos gados, taatad ministre vinja nav.
jautaajums
j
Un tagad tu rieb visiem pieaugusajiem raadot, cik slikta esi? Par to NVO sektoru - kaa tu zini? Klaat staaveeji vai pati esi viena no tiem skukjiem? :D Vai vienkaarshi pabljaustiities atnaaci?
meitene
m
Zanders atkal trapijis merki. Vemiens naca jau pusaudzha gados par visam shitajam liekuligajam runam! Man shobrid ir 22 gadi, savu pirmo Dostojevski izlasiju 13 gados, shobrid stradaju ES Brisele. Un ziniet ko - lielakais shoks pieaugot bija ta nenormala liekuliba, meli un, atvainojiet, bullshits, ko visi pieaugushie stastija. Dzert slikti, bet skolotaji pa kluso pashi skolotaju istaba dzera! Melot slikti, bet mamma liek melot tetim, ka izterejusi nepareizi naudu vai otradi. Visas vecaas tantinas staasta kaa jaaciinas par savu valsti, bet pashas Kompartija pusdzivi sedejushas un odeklonu ostijushas. Lielie gudrie prati gan valsts, gan privataja, gan NVO sektora stasta man par gjimenes vertibam, par morali, par patriotismu, bet pashi drazh 20 gadigus skukjus, nemaksa nodoklus un neuzksata par vajadzigu izskaidrot likumus. Luk, kur "juusu" atmodas paaudze ir novedusi jaunatni! Ja vidusskolaa veel sapnjojaam, kaa kopaa ar klasesbiedriem buuveesim valsti, tad tagad - draudzene svarigaa amataa ministrijaa pelna 3 mazaak kaa es nesvariigaa Briselee. Nu vai tas nav apkaunojums? Un man pie taa buutu jaajuutas vainiigai? Nesaku jau, ka Brisele vai Belgija ir labaka, vai ka vispar kada valsts ir labaka, vienkarshi nenormalas dusmas uz shito liekulibu! Luk, ar 18 gadu iestashanos viss mans patriotiskums beidzas un kas ir palicis - Raina "Gals un Sakums" kaut kur plaukta, un latvieshu zinas. :(
humors un satiira
h
Un cik tad ilgi sis taa kodiis, spers un visiem atnjems. Saskriesies ar stipraaku, dabuus pretii un buus paraugbeerns, bet dienaas misionaars :D
humors un satiira
h
Veel nav fakts ka dabuuja, un ja dabuuja, tad nekur nav rakstiits ka tiesi sifilisu - ierakumos ar sanitaariju nav nekaa. Zanders kaa parasti spiid ar tukshpljaapaasanas paraugdemonstreejumiem. Bet kost audzeeknjus pasam kodeejam sliktaak. Peec kaadiem 15 gadiem audzeeknis buus liels un stiprs, bet sodienas kodeeja veca un vaaja.
Kāpēc tā?
K
Klausos tavus komentus SWH. Agrāk tāds spics biji, negants, bet tagad vairāk vaimanā par tiesu darbiem, maz kas na zlobu dņa. Vispār paliec tāds kā pārak apmierināts ar visu- mietpilsonis. Starp citu, tāpat kā Dombis. Vai nu gadi ņem savu, vai dzīve trekna palikusi, vai arī kritizējamie jau daļa par draugiem kļuvuši? Visticamāk jau, ka no visa pa druskai...
Inde
I
Zanders pats pīpē. Tāpēc katrs mājiens par smēkēšnas kaitīgumu - un kur nu vēl aizliegums! viņam ir kā vērsim sarkana lupata.
Ieva
I
Un par to demonizēšanu- man viena ārste reiz pateica, ka izmeklējums man esot nepieciešams, taču kvotu nepietiekot pat tiem, kam tā veselība pie vienas vietas. Un, redz, kā sanāk: tie, kas dzer, smēķē un rij, nonāk ar krīzēm slimnīcā, un medicīna, cik nu trūcīgie līdzekļi ļauj, cenšas izglābt tos, kam būtībā vienalga. Tikmēr tie, kam nav paveicies un nav vienalga, gaida, kamēr būs tikpat smagā stāvoklī....
Ieva
I
Manuprāt beztiesīgi ir, piemēram, bērni, kuru alkoholizētie senči pat bērnu pabalstus nodzer! Beztiesīgs ir salietojušos indivīdu nospārdīts cilvēks! Bet alkonauti- elementārs risinājums: ej ārstēties un kļūsti par sauso alkoholiķi!
xxxz
x
bingo!
who cares
w
Dzīvot jau dzīvojam, tomēr tas vien nav pietiekams iemesls, lai bāztos citu darīšanās un kādu demonizētu. Demonizācijai ir arī nelāgas papildu sekas, piemēram, iedzēruši cilvīši (pat nebūdami īpaši kaislīgi etanola produktu lietotāji) kļūst beztiesīgi, un dažādi policisti ar bandītiskām nosliecēm var darīt, ko vēlas (parasti uzlabot savu materiālo stāvokli).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas