Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kaimiņš izvairīgs komentāros par kandidēšanu EP vēlēšanās

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (KPV LV) plaši nekomentē, vai varētu izlemt kandidēt Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās.

Neoficiāli izskanējis pieļāvums, ka varētu tikt sākta diskusija par iespēju Kaimiņu virzīt kā partijas KPV LV kandidātu uz EP vēlēšanām.

Pats Kaimiņš aģentūrai LETA norādīja, ka nekomentēs jautājumu par to, vai varētu izlemt kandidēt EP vēlēšanās. "Šobrīd (..) šādu lēmumu es neesmu pieņēmis," pauda Kaimiņš norādot, ka diskusijas var notikt par dažādiem jautājumiem.

Politiķis akcentēja, ka viņam ir ļoti svarīgi, kuri cilvēki no partijas būs pauduši gatavību piedalīties šajās vēlēšanās.

EP vēlēšanas notiks 25.maijā.

 

Top komentāri

Tereza Mendoza
T
Kaimiņa kungam ir jābūt Valsts prezidentam. Tā ir latviešu tautas griba, ilgus gadu tūkstošus savā nogurdinošajā attīstības procesā beidzot nonākot līdz Kaimiņa kunga līmenim, kas reizē ir latviešu tautas līmenis, tāpēc vienīgā kunga vieta ir Rīgas pilī, lai latviešu pārāk attīstītā tauta uz brīdi pārstātu zagt un izelpot stulbumu un ar prieku lūkotos uz Rīgas pili kā latviešu attīstības triumfu.
Buks
B
Kāds Kaimiņš? Tikai un vienīgi Kivičs! Parādīs tautai FB fotosesiju ar savu krāniņu un sērkociņu kastīti blakus. Sievietes balsos par viņu aiz žēlastības, veči aiz lepnuma- ka pat manējais ir lielāks. Bet, ja nopietni- tas āksts taču bija Kaimiņa /parteigenosse/ un daudz netrūka, ka tagad mērītos ar krāniņiem Saeimas atejā.
Manuprāt
M
Nākošās vēlēšanās āksts Kaimiņš varēs droši startēt Vemjotības sarakstā. Rižajai laikam iepaticies šis Apalītis. Tāds mīlš, apaļš un uzpērkams. Nu īsta Dievgosniņa.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas