Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kaimiņš mudina "beigt spekulēt" par iespējamo prasību izdot viņu kriminālvajāšanai

KPV LV līderis Artuss Kaimiņš runas par varbūtējo prasību jaunajai Saeimai izdot viņu kriminālvajāšanai uzskata par "pilnīgi absolūtu spekulāciju", kas neesot aktuāla. Lai varētu runāt par šādu lietu, ir jāvēršas Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) un jāprasa likt "pierādījumus galdā", norādījis Kaimiņš.

Kaimiņš aicināja pārtraukt spekulēt ar šo tēmu, jo tas neesot valdības veidošanas dienaskārtības jautājums. Ja KNAB ir pierādījumi, tad birojs var vērsties Saeimā jau "pēc divām minūtēm un lai deputāti balso". Pretējā gadījumā runas par to esot vērtējamas, kā cilvēku baidīšana, uzsvēra politiķis.

Viņš arī norādīja, ka nekomentēs partiju apvienības Attīstībai/Par! līderu izteikumus šajā jautājumā, jo tie nāk no cita politiskā spēka, bet KPV LV esot norunājusi, ka "intrigas un spekulācijas atstās aiz muguras".

Jau vēstīts, ka Attīstībai/Par! politiķis Artis Pabriks iepriekš Latvijas Televīzijā skaidroja, ka partiju apvienība sarunās atgādinājusi, ka diviem KPV LV potenciālajiem deputātiem [Artusam Kaimiņam un Atim Zakatistovam] ir sagaidāmas kriminālas apsūdzības par iespējamu nelikumīgu partijas finansēšanu. Pabrika pārstāvētā partija vēlējusies uzzināt, kāda būs kolēģu rīcība šajā jautājumā, un no KPV LV puses saņēmusi paziņojumu, ka tā balsos pret šo cilvēku izdošanu kriminālvajāšanai, kas Attīstībai/Par! neesot pieņemams. Arī no JKP puses Pabrika partija neesot ieguvusi skaidru atbildi, vai šāda KPV LV pozīcija viņiem ir pieņemama.

KPV LV apgalvo, ka neesot šo jautājumu apspriedusi partijas iekšienē.

Top komentāri

Muļķim muļķība kā māte.
M
Un muļķības Kaimiņam cik uziet. Nevienam nav JĀSPEKULĒ, ar lietu, kas JAU atrodas KNAB dienas kārtībā, un melna dvēsele, šā vai tā, agri vai vēlu PATI SEVI aprīs, jo CITĀDI nemaz nevar būt. Muļķais Artūrs ir un paliek tāds uz mūžiem, un viņa nolādētie vaibsti - mūžīgs vieplis tautas piemiņā.
alias
a
Kā tur ir to pielaidi Valsts noslēpumam - ja par cilvēku ir lieta KNAB, vai tiešām, kamēr tā nav noslēgta, cilvēks var dabūt pielaidi? Jeb pielaide Valsts noslēpumam ir nepieciešama tikai premjeram?
Ja pierādījumus
J
nevar atrast, tas vēl nenozīmē, ka patiešām nav zagts:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas