Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kaktiņš: Ja Zatlers nolems veidot partiju, tas nopietni izmainīs esošo politisko kārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loģiski
l
Neaizmirsti, ka politisko analfabētu Latvijā ir 3/4.
avene
a
Nu nekas tur labs, kaktiņ, nesanāks. Ja vien eksperts nav kļuvis par pagrīdes vienotības trubadūru... Voldiņš diemžēl ir pilnīgs diletants šajās lietās un viņa dibināta partija...ak jēziņ, bail pat iedomāties...:)
Dīzels
D
Šis būtu labs variants. No ZZS izsistu pamatu un savāktu viņu balsis. No Vienotības un SC ar . Beigās varētu sanākt labs rezultāts. Ja saeimā varētu jaunais spēks ar Vienotību kopā savāktu vairākumu. Tad tas varētu neapšaubāmi mainīt politiku Latvijā.
beta
b
Latvieši, latvieši! Nu nekāpsim atkal uz vecajiem grābekļiem! Ļoti ceru, ka Zatlers pa kaklu un galvu nedibinās nekādu partiju. Lai dibinātu partiju, vajag ideju, ideoloģiju, jēgu šai partijai, pārbaudītus domubiedrus ap šo ideju, nevis steigā savāktu ļaužu grupiņu, kas ietikuši Saeimā atkal vilks katrs uz savu pusi... Vulgārs salīdzinājums, bet atcerēsimies kā mums jau kuro gadu iet ar Eirovīziju. Uz mirkļa populatitātes viļņa, kāda daļa tautas metas atbalstīt tā brīža populārus personāžus, kuriem nav ne dziesmas, ne jēdzīga šova (lasi, ne idejas, ne domubiedru). Ar šādu pieeju rezultāts, protams, nav gaidītais... Tā būs arī ar Zatlera dibināto partiju. Nu nav viņam ne harizmas, ne stratēģiska redzējuma, ne organitarora talanta, lai savāktu jēdzīgus cilvēkus! Un kur tad šie jēdzīgie cilvēki ir patreiz? Es nesaku, ka nevar dibināties jaunas partijas, bet ne jau uz mirkļā populatitātes rēķina... Ar šādu pieeju SC tiešām iegūs vairākumu, jo muļķa latvietīši tik šķelsies un plēsīsies savā starpā...
Lelle
L
Beidz murgot! Šodien 100.pantā visi šie punkti uz i tika salikti. Kūtris pateica skaidri un gaiši, ka Zatlera lēmums ir politisks, nevis administratīvs un ST to vispār nav tiesīga vērtēt. Un tie 5-6mēneši nav nostiprināti likumdošanā'. Tā ka nemurgo te!
Lelle
L
Jaunajai partijai nekādu naudu savas astes celšanai nebūs vajadzīga. Zatles ar sestdienas lēmumu par saeimas patriekšanu jau ir ienesis vēl nedibināto partiju Saeima ar krietnu balsu skaitu. Pietiks ar Zatlera vārdu vien.
arī 20
a
vienīgais cietējs būs vienotība , pārējiem savs elektorāts
Žanis
Ž
Vai ir kādas idejas, kā varētu saukt jauno partiju ? Varbūt par Jauno Labo vai Pirmo Godīgo partiju ? Un politiskā orientācija varētu būt kā visiem - labēji centriska ar godīgu, bet ne kreisu (vai arī otrādi, ja tauta prasa) ievirzi :)
viesis
v
Tas būtu tikai loģiski, ja Zatlers šobrīd veidotu jaunu politisko spēku, jo pretējā gadījumā Saeimas atlaišanai nav jēgas. Politiskajā vidē šobrīd nav reālas alternatīvas esošajam Saeimas sastāvam, tas nozīmē, ka, jaunā Saeima pēc būtības būs tāda pati kā šī, nu, varbūt ar mazliet savādākām proporcijām, kas viņu nekādā ziņā nepadarīs ne par savādāku, ne labāku kā esošā. Līdz ar to iespēja kaut ko mainīt tiks vienkārši izniekota, ja viņš pats neiesaistīsies šajā mainīšanas procesā.
..............
.
Lelle 20:58 Izejot no Prezidenta teiktā LNT šovakar, Saeimas deputātiem nekavējoties būtu jāpārvēl Saeimas priekšsēdētāja, jo tieši viņa ir apkaunojusi Saeimu prezidenta priekšā.
p**ģec
p
analfabeetu mums navalom , Lembe seedees atkal blakus premjeram , ja neiemetiie aiz resteem...
sangria
s
Vēl vecie sodi par pārtērētām reklāmām nav nomaksāti, ko ar tām partijām darīt- nepielaist iesniegt sarakstus?
marasma
m
Vai tad to, kas ir tagad ,var saukt per kārtību?
Bronks
B
Par agru Zatleram partijoties! Ir iespējas šo Zatlera lēmumu pārsūdzēt ST. 1. Viņš nav veicis sarunas ar visiem politiskiem spēkiem, bet ņēmis tikai viena deputāta un vienas partijas pārstāvja viedokli(valdības vadītājs nav deputāts un Saeimas loceklis, arī GP ir padotā persona Saeimai) 2. Viņa gadījumā nav pārliecības, ka tiek izpildīts satversmes burts un gars, ka Saeimas un prezidenta atbildība tautas priekšā ir vienāda, tātad Saeimas atlaišana var notikt tikai vismaz piecus mēnešus pirms prezidenta pārvēlēšanas (prezidenta kancelejas skaidrojumi nav leģitīmi, jo viņi paši ir ieinteresētās PERSONAS). 3. Viņš atlaižot Saeimu ir klajā interešu konfliktā , jo ar piespiedu metodēm (šantāžu) grib savu pārvēlēšanu, jo nepārvēlot viņu paši deputāti riskē ar savu deputāta vietu.
Jonass Klucis
J
Pat viasktīvāk sevi sludinošā partija neko nevarēs iesākt bez programmas. Bet ar "mēs neesam bijuši pie varas" un "mēs būsim citādi" programmai par maz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas