Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kālab palikt Latvijā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grechka >> Bibim
g
Tā ir mana Latvija nekad to nemainītu ne pret ko. Jā ir grūti bet pie tā paši esam vainīgi . Politiķi krēslos nonāk ar mūsu palīdzību ( ko sēj to pļauj ).
sīpoliņš
s
Mihail, pareizi saki, ka te ir jāturas pašiem. Lai cik grūti, bet šeit ir mana dzimtene un tas man ir galvenais arguments nebraukt prom.
fricis
f
Ieva,prātiņ nāc mājās!
ieva
i
eu eu par ko te viss izvēršas? kādā sakarā tiek piesauktas krievu mentalitātes utml? ja kādam kas nepatīk, jāvēršas ar argumentiem pret argumentiem, viedokli pret viedokli, nevis jāveicina etniskā neiecietība, apelējot pie tautības,
Zancis
Z
Kas tie par vārdiem , Mūs neviens te netur ??? Tā ir mūsu tēvzeme, citas mums nav...??? Mēs varam braukt visur, bet mājas mums būs tikai šeit...Mums nav krievu mentalitāte - široka strana moja rodnaja...!!! Tapēc mēs nekad nesapratīsim okupācijas režīmu šeit...!!
Zancis
Z
Palikt šeit, lai strādātu valsts labā...Valsts ir tāda, kāda mēs esam...!! Saskaņas centrs tikai cer, ka latvieši pavisam aizbrauks prom. Noliks savu valsti, ko mēs jau veiksmīgi esam izdarījuši, krīze to parāda....Neuzticība ir 220 % valdībai... Un tagad Krieviski domājoši varēs droši nākt pie varas, jo latvieši uz vēlēšanām neies, krievi ies...un stabilā krievu masa, kas šeit ir 50% ievēlēs saskaņas centru ...ak, kā negribas Ždanoku vai Rubiku...bet ko padarīsi...!! ??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas