Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kalniete aicina Eiropas viedokļa līderus uzņemt Baltiju eirozonā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daugavas vanags
d
Eiro ieviesana Latvija jau sen no tiri ekomiskas problemas ir partapusi ari par politisku lietu, ja Latvija maksanas lidzeklis butu eiro tad ta dala krievvalodigo kas nespej integreties Latvija tik dedzigi nesapnotu par rubla ieviesanu.. viena dala krievvalodigo tiri labi saprot kadas iespejas paveras dzivojot brivaja eiropas savieniba un nevis aiz dzelodratim Krievija bet ir liela dala kas klausis Putina paveles..
Yes
Y
JL aicina ieviest nodokļus, bet kā vakar dzirdējāt, tiem kam tie jāmaksā kā ķirsoniem un plinkiem ir tikai parādi un kredīti............pat žēl ķirsona palika, šodiem zupiņu no zupas virtuves aiznesu... vai bērni, cik gadus jums vajadzēs, lai saprastu kas ir čeksists/fašists/ mafiozņiks....tas NAV CILVĒKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viņs neder darbam, nav radošs, tikai laupītājs.
Ģirts
Ģ
Latvijas pievienošanos eirozonai varētu ievērojami paātrināt,ieviešot Latvijā ES valstu progresīvo ienākuma nodokli!
Nanija
N
Kāpēc Kalniete neaicina ieviest Latvijā eirozonas valstu progresīvo ienākuma nodokli,vairākkārt samazinātās PVN likmes pārtikai un citām pirmās nepieciešamības precēm?
Yes
Y
JO CITADI GĒRNSIJAS SALU MEIN KAMPT MEIJERI CER UZ LATA DEVALVĀCIJU UN KRIEVU KARASPĒKA IEVEŠANU, RĪKOJOT GLUPO SKOLOTĀJU STREIKU
pig
p
ka es sapratu ar eiro nav jasteidzas, ap 2014 gadu
Glumais Roberts
G
1 EUR = 1LVL - butu jau skaisti! Jo ja lats brivi kritis, bus vismaz par 50%
jumors
j
Man kaut kā nepatīk! Latvijas institūtu slēdzam, Latvijas valūtu atceļam, Latvijas laikrakstus pārdodam... kaut kā naski, naski Godmaņa pēdiņās- lai no Latvijas nekas pāri nepaliek? Lai uz 18. novembri atceļam arī valsts himnu un pārējās simboliskās lietas? Kurš te ir slims, galu galā?
Elizabete
E
Beidzot arī Eiropā kāds mūsu politīkis mēģina atvērt muti par šo vienkāršo jautājumu. Krīze būtu daudz piezemētāka, ja Latvijā savlaicīgi būtu ieviesti EUR. Citādi gadiem turpinās situācija, ka cilvēkiem algas un pensijas maksā latos,arī nodokļus iekasē latos, bet gan privātpersonas gan pašvaldības un valsts visus kredītus ir aizņēmušies EUR. Lai norēķinātos par kredītiem, mēs gadiem veicam latu konvertāciju uz EUR, kur vienīgais pelnītājs ir bankas un kas protams procesu sadārdzina. Gan privātpersonām GAN pašvaldībām !!! Ja pat nevar uzreiz pāriet uz EUR, varēja taču pievienojoties ES ieviest paralēlu norēķinu sistēmu, kā tas ir daudzās Eiropas valstīs, pat tajās, kas nav ES locekles- bijušajās Dienvidslāvijas valstiņās katrā veikalā var norēķināties gan EUR, gan vietējā valūtā. Laikām jau tur uz iedzīvotāju proporcionāli nav tik daudz banku kā pie mums.
jautrais
j
... Kalnietei vēl būtu jāparunā par Āfrikas ...tumbu -lumbu cilts iekļaušanu eirozonā......
NPPIP Viesturs
N
ius populis
Tā, lūk!
T
Malacis Kalniete! Un Kariņš arī. Drošāk un skaļāk jārunā mūsu eiroparlamentāriešiem. Un regulāri. Varbūt beidzot kāds sadzirdētu, ka jāpalīdz ir nesavtīgi, nevis pēc iespējas lielāku labumu gribot izsist sev no jau tā nabadzīgās Latvijas.
nn
n
ko gan latvijai dos eiro ?? ---iespeeju aiznemties ECB ?? ---finansu stabilitaati?? taas ir iluzijas! .. kaadu finansu stabilitaati eiro ir devis iirijai un spaanijai? iespeja aiznemties no ECB ir protams laba, bet ne izskiriga, jo zviedru meitasbankaam taa ir atveerta caur "maateem"... ne jau naudas truukst latvijaa, kaa to paraada treknie gadi, bet gan praata ar to apieties... un tas neradiisies ar EUR ieviesanu...
borcinsh
b
..ko tad noziime "aicina uznemt" ??? ( "jesli njet w karmánje djenjég - privjazhítje k zhópje wénik !" )
Clash
C
Vienkārši cilvēki sajauca Diena.lv ar Delfi.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas