Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kalniete iedibina stipendiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doma
d
"Es nolēmu iedibināt stipendiju bakalaura grāda iegūšanai starptautiskajās attiecībās un uzticēju to administrēt Vītolu fondam, kas piešķir stipendijas jauniešiem no maznodrošinātām ģimenēm. Es ceru, ka mana stipendija kādam talantīgam jaunietim pavērs iespējas kļūt par izcilu speciālistu, kādi tik ļoti ir vajadzīgi Latvijai," pamatojusi S.Kalniete. = S.Kalniete katru mācību gadu finansiāli atbalstīs 1 studentu ar 1400 latu gadā. Kādam atkal paveiksies.
nunnas
n
Padomju laikā bija bezmaksas izglītība , bet nebija FUKTUKA.
balles kurpe
b
Uh, gandrīz nepaspēja līdz vēlēšanu kampaņas sākumam.
Heino
H
Liela brēka maza vilna. Kalnietes stilā.
Slavēt?
S
Vai slavēt? Labs darbs, bet sīks. Kalnietes kundze, lasiet taču, cik liels bezdarbs Latvijā. Vai neredazat, ka 'Tautas frontes ideāli ir izkūpējuši. Jums ticējām un Juš apbrīnojām. Šodien par Kalnietes kundzi nejūsmojam. Uz Briseli Jūs vēlējām, sakot, ka ļaunumu Latvijai neizdarīsiet. šodien Jūs esiet tālu no šdienas situācijas. Jūs esiet paēdusi, badainos neizprotat. Palasiet kaut vai komentārus. Skatieties tālāk, rociet dziļāk! Pirms Tautas frontes darbošanās Latvijā bezdarba nebija. Jūs arī esiet līdzvainīga. Domājiet un dariet - tautas labā.
BR
B
Par 1400 latiem publicitāte samērā lēti nopirkta - ar visām bildēm!. Vītola fondam ir daudzi "mecenāti" kuri ir ziedojuši līdzīgas vai lielākas stipendijas. Lai nebūtu slēpta reklāma Kalnietei, "Dienai" būtu jāatzīmē ar atsevišķu rakstu katru no tiem.
Lelle
L
Vai Vienotība šo lietu jau ir publicējusi? Nelikumīgi nododot privatizācijai atpūtas kompleksu "Melluži", kas atrodas Jūrmalā, Puķu ielā, dzīvokļus šajā Jūrmalas rajonā ieguvušas pavisam 76 personas. Tas teikts apsūdzības rakstā krimināllietā, kurā dienesta stāvokļa ļaunprātīgā izmantošanā apsūdzēti bijušais Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas (CDzMPK) priekšsēdētājs Ziedonis Ziediņš, bijušais Latvijas Attīstības aģentūras (LAA) ģenerāldirektors Māris Ēlerts un Valsts zemes dienesta Jūrmalas filiāles bijušais vadītājs Kaspars Hermanis. Piektdien Jūrmalas tiesa šajā krimināllietā nolasīja apsūdzības rakstu, bet tiesājamo pratināšana paredzēta pirmdien - 29.martā. Tiesājamie savu vainu viņiem izvirzītajā apsūdzībā neatzīst. Apsūdzības rakstā teikts, ka Ziediņa, Ēlerta un Hermaņa darbību rezultātā privatizācijai kā dzīvojamā māja tika nodota vasarnīca. Tās dzīvokļi tika privatizēti par sertifikātiem, maksājot krietni mazāk, salīdzinot ar dzīvokļu tirgus vērtību. Lai iegūtu dzīvokli šajā vasarnīcu kompleksā, kas bija nodots apsaimniekošanai LAA, mājokļa kārotājam bija jānoslēdz īres līgums. Vēlāk, kad māja jau bija nodota privatizācijai, īres līgumu īpašnieki prasīja atļaut savu dzīvojamo platību privatizēt likumā par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju paredzētajā kārtībā. Kā uzskata prokuratūra, LAA nebija tiesīga slēgt šādus īres līgumus uz gadu vai vairāk, jo ēka nav piemērota apdzīvošanai cauru gadu - tai ir slikta siltuma izolācija, nav pienācīgas ūdensapgādes un kanalizācijas. Māja ir piemērota lietošanai tikai vasaras periodā. Vasarnīca par dzīvojamo māju "pārtapusi", kad Valsts zemes dienesta darbinieks Hermanis sagatavojis mājas tehniskās inventarizācijas lietu, kurā ēka norādīta kā dzīvojamā māja, uzsver prokuratūra. Dzīvokļu privatizēšanas laikā sertifikātu tirgus cena bija Ls 1,30, kā dēļ dzīvokļi privatizēti, maksājot par tiem nedaudz vairāk nekā 100 latus, lai gan to tirgus vērtība bija 7000-14 000 latu.
Sipiks
S
Cik ir tadu cilvēku LV un ārpus tās varētu saukt un saukt bet kautkā viņi preses relīzītes neraxta jo dara to citu apsvērumu dēļ- Sandriņ pamācies!
Jean-Jacques
J
Pirmkārt, ne jau LU kāds iegūs to izcilo izglītību starptautiskās attiecībās. Otrkārt, ne jau tie kuri ir patiesi izglītoti un spējīgi tiek uz priekšu LR ārlietu ministrijā - tur, kā visās Latvijas iestādēs, darbojās "esi mans draugs/neesi mans draugs" princips. Kalniete šo principu savā laikā arī piekopa. Treškārt, summa patiešām maza. It seviški ņemot vērā to, ka Kalniete visu savu bagātību ir ieguvusi būdama Latvijas valsts ierēdne vai politiķe (vai kādreiz strādājusi ārpus valsts sektora?) - tātad uz Latvijas nodokļu maksātāja rēķina.
Ainis Zammers
A
Nav nekādas vainas, tas pat apsveicami.
Valdis
V
Lieliski. Nu piemērs ir. Nākamais būšot šķēlē, šlēsers, lēmbergs un katrs pēc savām iepējām. 140 Ls mēnesī nav daudz , bet krietni palīdz gan.
bimba
b
Kāda vaina arodskolas izglītībai?
Ainis Zammers
A
Neba nu cilvēkiem ar, labākajā gadījumā, lauku arodskolas izglītību spriest par stipendijām akadēmiskā programmā...
Ducal
D
Oho .. uzreiz vienam! Ko ta tik daudz uzreiz? Pirmais stipendaats buushot Girts Valdis - legaalu ienakumu shamam nav un pamaciities nekad nav par veelu.
bimba
b
Tiem, kas saņems stīpu, nākošās vēlēšanās būs jāpierunā vēl savs vai viss ciems nobalsot par PiSeniekiem :D Un, Artūr, tā nav politika, tā ir shēmošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas