Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kalniete neizprot tiesas spriedumu Visvaldim Lācim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sise
s
ok, par kabanovu ari neesmu augstas domas, bet nu vecais laacis tak ir totals labejais radikaalis, pie tam trukst personiskaas inteligences. Esmu dzirdejusi, kaa vins izsakas. Tur mati stavus slienas.
lauķe
l
Zinot, kas par fruktu ir visu tiesnešu lielākais priekšnieks, nav jābrīnās par tiesas ierindnieka centību izkalpoties!
Clash
C
Kāds te sakars ar eiroskepticizmu, Eiropas Cilvēktiesību tiesa nav Eiropas Savienības institūcija, bet gan Eiropas Padomes, kurā ietilpst visas Eiropas valstis, pat tās, kas nav Eiropas Savienības dalībvalstis. Tas nav eiroskepticizmu, bet eiromarazms.
Andrievs
A
"Lācim bija ...jāatsaucas uz Eiropas praksi." Lācis ir godīgs cilvēks. Būdams eiroskeptiķis, viņš neizmantos atsauces uz ES praksi. Tādi ždanokas, plineri un kabanovi ienīst ES, bet izmanto ES, EP, ECT, lai pieprasītu sev "tiesības" necienīt Latvijas valsti un latviešu tautu.
Clash
C
Lācim vienkārši vajadzēja paņemt labu aizstāvi, kas būtu iepazinies ar Eiropas praksi goda un cieņas aizskaršanas lietās. Eirpas cilvēktiesību tiesa ir atzinusi, ka pret politiķiem var būt nesaudzīgāka attieksme, līdz pat dažādu aizskarošu epitetu piešķiršanai. Tā, piemēram, Austrijas Haiders tika nodēvēts par idiotu, no formālā viedokļa neviena medicīniska iestāde par tādu viņu nebija atzinusi, bet viņa izteikumi par to, ka nekāda holakausta faktiski nav bijis, bija pietiekams pamats, lai viņu par tādu nodēvētu. Šai gadījumā persona tika attaisnota par Haidera nodēvēšanu par idiotu, jo pats Haiders bija devis pamatu šādam secinājumam. Lācim bija jāpierāda tiesā savu izteicienu pamatotība ar praktiskiem piemēriem no Kabanova uzvedības, kas kalpoja par pamatu šādam viņa secinājumam par Kabanovu, kā arī jāatsaucas uz Eiropas praksi.
patriots
p
Acīmredzot nē. Kaunīgais latvietisms dzīvo un uzvar! Bet lielkrievu šovinisti, sajutuši nesodāmību, kļūst arvien nekaunīgāki.
Līvija
L
Es nesaprotu, kāpēc mums tas kuilis vajadzīgs.Patriekt uz viņa sapņu zemi un miers!
madonas pūce
m
man liels kauns par to ta saucamo tiesnesi. Tads latvisks uzvards, bet lēmums .... Nav jau runa par krieviem vispār, bet tieši par šo cinisko kabanu. Saprotu, ja kāds apvainotu piemēram cienijamos Kostaņecku vai Gavrilovu, tad būtu cita dziesma. Bet šis žurnaļuga kabanovs katru dienu kaut kadi aizskar latviešus savās vestjās, bet vistrakakais ta degun šņaukšana karoga. Jājauta Kļaviņam, vai šņaukšana karoga neparada, ka cilveks ir valsts ienaidnieks?
RUNCIS KURU ZINA!!l
R
visus ŠITOS KABANOVUS UN VŅU AIZSTAAVJUS TIESNEŠUS VAJADZEETU IZOLEET NO SABIEDRIBAS, JO VIENA PAGALE TAAPAT VIEN NEDEG , UN LĀCIM NOTEIKTI BIJA IEMESLS TAA SACIIT .JO VISI ŠITIE IRTIKAI KREISIE BANDENIEKI !!!
K-K
K
.... Ari ar manu ziedojumu un atbalstu ...
jet
j
Kāds var iepostēt saitu, kur būtu aprakstīts tas deguna šņaukšanas gadījums? Google tikai vieni komentāri.
Arī
A
@laima : Ak tad nevienam nav atļauts necienīt tiesu/tiesnešus? Un tieši kāpēc tad? Tie tagad būs dieva vietnieki zemes virsū, kuri nekad nekļūdās un starp kuriem nav sastopami noziedznieki? Verdziskās domāšanas propagandas frontē strādājat vai personiska cemme?
Rus
R
Dainis Pēteris Kļaviņš, - runājot par tiesnešiem. Bet tādi "cara cilvēciņi" ir bijuši visos laikos, tāpēc letiņiem nevajadzētu uzreiz kaunēties par vienu kaut kādu Kļaviņu. Bet atcerēties gan.
spiediens uz tiesu
s
Kalniete leenaam bet noturiigi kljjuust par vienu vispopulistiiskaakajaam politiskajaam figuuraam latvijaaa... un ir iemaaciijusies speeciigi manipuleet ar patriotismu utml, cik daudzi lasiitaaji saskatiis ka sii te ir tiesas ietekmeesana?
Jurītis
J
šī "tiesneša" uzvārds ir Dainis Pēteris Kļaviņš, tas tika publicēts vakardienas LA. Un Tev nav taisnība par algām, algas nav lielas, bet nodevīgie mankurti un kangari saņem lielas kompensācijas par latviešu tautai neizdevīgu likumu pieņemšanu, starp kuriem ir arī kabanovs, bet V. Lācis savas patriotiskās pārliecības dēļ starp viņiem nav. Bet cik slimi ar galviņu bija tie, kuri izvirzīja mūsu tautai un valstij naidīgo kabanovu uz tādu amatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Kas ir naidīguma mērvienība?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas