Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kalniete tomēr kandidēs EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Kādēļ tā pārdzīvot,vajag atcerēties ko šī kundzenīte ir darījusi un gvelzusi un svītrot viņas famīliju no visām listēm. Un tad lai viņa piestrādā par apkopēju un sētnieci un raksta memuārus par savu saulaino jaunību.
Zieds
Z
redz cik ātri aizmirstas patriotisms pietiek vienreiz jau pasēdēji parlamentā nekā neizdarīji laba priekš Latvijas tagad lūdzu palaid jaunos un zinošos kuri grib strādāt ne tikai atsēdēt un naudu savākt,pilnīgi riebās kā 100pantā Kalniete uzspieda tikai savas intereses,neļauj jaunajiem uz KNAB balotētie pieredzi vajag ,kad tad viņi varēs pieredzi pierādīt,vai tad kad jūs nomirsiet,Kalniete tev nekad nav gana,diemžēl nevari vienmēr būt pirmā,tavs vilciens aizgājis ,dod vietu jaunajiem
A.B.
A
www.velesanas2009.eu
JL
J
Raudi Eiropa!, kad atnāks Kalniete ar savu žop.....u!
Kalniete ar EP
K
Riebekļi !
alnis
a
vispār jau to dēvē par liekulību - sākumā teicāt, ka nekādā gadījumā nekandidēsiet uz Eiroparlamentu, tagad runājiet apmēram no sērijas - ja partija liek, kas tad man cits atliek :) bet kurš tad ir noteicējs partijā - Kalniete! tātad pati sev liek doties cīņā par Eiroparlamentu! :)
Harčo
H
Kalniete jau sen plānoja šo gājienu, par to tika runāts nu mēnešus 2 vismaz, bet šī aprēja visus, kas viņai kaut ko tādu!!! pajautāja. Partijas spice aiz slēgtām durvīm dāmas ambīciju jua bija "apspriedusi", tobiš likusi aiz auss. Nu tagad šī iznāk, it kā nez kā kaut kam upurētos. Esi ievēlēta Saeimā, sēdi un strādā! Par Kalnieti EP nebalsošu, kaut vai lai man piemaksā 3 latus vai cik tur nu deva. Un par PS arī ne - lai sēž ar saviem 2,6 procentiem un pārdomā, kam uzticējuši vadību. Lai gan PS patiešām ir labi un gaiši cilvēki, bet Kalnietes "lielā melnā ēna" jau neko no tā uz āru nerādīs.
A
A
Vai nepietiktu vienreiz ganities, labak piedavat kaut ko konstruktivu. Kalnietei ir labs kandidats EP velesanam.. Kaut ari butu vel labak, ja tiktu piedavatas jaunas sejas. Mums ir jauni kvalificeti cilveki ar izglitibu, valodu zinasanam un pieredzi Eiropas lietas. Tos tad ari jasuta uz EP.
vecis3
v
Žēlļoti žēl,ka daudzu,jo daudzu Latvijas pilsoņu,un arī lielas daļas nepilsoņu ce'ribas .par labāku nākotni,ja tikks ievēlēta jauna saeima,kurā liels pārsvars būs PS,izk;upēja vienā mirklī izlasot jauno ziņu par Sandras Kalnietes nodevību un bēgšanu no Latvijas grūtību atrisināšanas darot ,protams smagu garbu Latvijā. Nenoliedzami vieglāk un ērtāk ir saņemt lielu,jo lielu naudiņu slīpēt Rietumu pilsētu bruģi un gorīties EIROPAS ballītēs un visvisādās pieņemšanās.Diemžēl Cienītā SANDRA nav spējīga saprast ka ar savu rīcību rok dzīļu,jodziļu kapu sev,Kristovskim un. visai partijai.Daudziem jo daudzīem potenciālajiem vēlētājiem,neapšaubāmi arī man atliks balsot atkal par vecās kliķes cūkdelfiniem,piongvīniem ,citplanētiešiem un citiem Latvijas izlaupītājiem un iztirgotājiem,vai arī vēlēšanu dienā sēdēt mājās un neiziet ārā.
resnā minna
r
Es arī skaidri atceros Kalnietes vārdus, teiktus TV- viņa pēc smagas izšķiršanās izlēmusi nekandidēt EP vēlēšanās-un še tev! Negrib vis tautas augšupejas labā te rauties, "plika un neēdusi|" (šeit pielāgots E.Repšes izteikums ). Smieklīgi skan viņas izteiktā vēlēšanās cīnīties par Latvijas lauksaimniecību. Cīnies, "cēlā Jeanne d°Arc", par to tepat, uz vietas!
Par prusakiem
P
Kalniete pamatīgi UZMETA sīkaļu Kristovski, jo tieši šis sprukstiņš taču gribēja ar jaunās partijas zīmi iebraukt atkal EP! PRUSAKI BURKĀ!
Terorists
T
Lai tik laižas,jo kā komisāre bija nulle un te no viņas nekāda labuma.Tur vismaz viņas demagoģija noslīks ES demamagogu korī un latvijā arī gaiss kļūs tīrāks.
oi oi
o
kur vejins pus tur liecamies
Cūkām
C
Labs variants, ka pamukt no krīzes! Latvija lai grimst parados, trūcībā, nabadzībā, bet šī kundze brauks ar taukiem un naudu apaugt! Labi iekārtojas tautas kalpi – parazīti!!! Svoloči, sakārtojiet sākumā savu valsti, pēc tām mūkat uz visām četrām pusēm! Visos šos tautas kalpus, tādus, ka Šķēle, Segliņš, Godmanis, Kalniete vienā šķūnī un uz dietu, un par šķūni nodoklis pacelt nevis 21%, bet 99%, un algu minimālo.
neitro
n
Nu jā, lai cik tur labi nodomi, tomēr kādu laiku atpakaļ Kalniete teica, ka nekandidēs uz EP. Skatījos uz viņu diezgan cerīgi, taču tagad skaidrs, ka tā bija tikai kombinācija tikšanai uz Briseli. Uzticību partijai tā nokauj jau saknē. Un likumsakarīgi, ka netiks ne Saeimā, ne EP. Nu kā lai tic tādiem politiķiem? Savulaik tāpat Repše piečakarēja, no sākuma bija lielas cerības, pēc tam - mašīnas, motori, meitenes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas