Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kalnietei kauns par eiroparlamentāriešu balsojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Una>Ino
U
Kalniete ar savu komandu Saeimas galīgajā lasījumā par pensiju samazināšanu,2009.gada 16.jūnijā,ignorējot valsts pamatlikumu-Satversmi,nobalsoja"PAR"! Personīgi man ar to pilnīgi pietiek!
Nevaru sagaidīt
N
Kad Sqandra Kalniete sāks beidzot kaunēties par savu balsojumu pērnā gada 16.jūnijā,samazinot vēl vairāk pensijas pat zem iztikas minimuma un invalīdiem?
....
.
Ne tik par to vien jākaunas! Jākaunas ka EP atrodas Ždanoka, Rubiks un Godmanis! Un varētu turpināt!
Q
Q
Un daudz daudz gudrāki!!!
Q
Q
Rubiks un Ždanoka ir 100x godīgāki cilvēki kā kalniete!
Q
Q
Ja kalnietei 'kauns', tad man toties prieks :)))
hoho
h
un treshajaam valstiim vinji kalpot arii nevar, jo kalpo INSTITUUTAM!
hoho
h
EP deputaati nav jaadala nacionalitaatees.....
hoho
h
man un tam, kam tu uzraxtiiji ljauni neiet, bet, ja esi tik gudrs, tad panjem aizbrauc uz mazaam pilseetaam un piepilseetaam it sevishkji Latgalee un pie veikala nopeerc kaadam maizi! Noteikti gribosho buus daudz!
hoho
h
Visi naciki ir straadaajushi gan Federatiivajaa republikaa, gan tagad, gan noteikti, ja pameklee labi, arii ES instituutos atradiisies.
:):):)
:
noteikti mācās no jums...
Ieva
I
"Delfos" pims dažiem gadiem izlasīju , ka Sandra ir balsojusi ar "jā", lai no Eiropas konstitūcijas tiktu izsvītrots vārds "Dievs". Latvijas balsojums esot bijis izšķirošais šai sakarā. Man kauns par Tevi, Sandra un arī žēl Tevis. Tas ir daudz ļaunāk un negantāk par komunistu un čekistu strādāšanu Eiropas Parlamentā.
Terorists
T
Atvainojos-Bet tādēļ jau arī klīda šīs runas kad īstie papīri par pareizajiem kadriem no šiem maisiņiem dīvaini pazuda,bet palika tikai lietas par nepareizajiem vai arī safabricējumi. Un tagad jau ir redzams kā daudzi politikāņi ir pat ļoti gaidīti PUTINA KGB pārvaldītajā kremlī.
Terorists
T
Iz kalnietes laika LTF vēstur 23:09 4.maijā par Latvijas neatkarības deklarāciju nobalsoja 138 LTF Augstākās Padomes deputāti, no kuriem 36 bija saistīti ar VDK - tā savas grāmatas "Observatoers"krievu valodā atklāšanā teica toreizējais AP deputāts A.Grūtups. Tāpēc brīnos par Kalnietes brīnīšanos! Plecu pie pleca taču strādāji ar VD aģentiem, pat ar virsnieka pakāpi! ___________________
Iz kalnietes laika LTF vēstur
I
4.maijā par Latvijas neatkarības deklarāciju nobalsoja 138 LTF Augstākās Padomes deputāti, no kuriem 36 bija saistīti ar VDK - tā savas grāmatas "Observatoers"krievu valodā atklāšanā teica toreizējais AP deputāts A.Grūtups. Tāpēc brīnos par Kalnietes brīnīšanos! Plecu pie pleca taču strādāji ar VD aģentiem, pat ar virsnieka pakāpi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas