Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kalniņš: Avantūra noraidīta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krista
k
Manas cerības ir piepildījušās, Latvijas pilsoņu vairākums ir noraidījis šo avantūru. Imant, Imant! Ja pieņemam, ka 20% Latvijā NEKAD nepiedalās vēlēšanās un nekādos referendums, tad referendums ir noticis. Žēl, ka Jūs pie šā vairākuma pieskaitiet alkaholiķus un debīliķus, narkomānus un dauņus.. "Par "balsoja izglītotākākā un inteliģentākā sabiedrības daļa. Balsošanas vietās redzēju jaunas ģimenes ar bērniem, sirmas māmuļas un vecīšus, kam neatkarība ir pievīlusi viņu cerības. Viņu cerības, kas samīdītas ar netīrām kājām. Nožēlojami, ka Jūs esat kopā ar tādiem aprobežotiem jaundžeikariem. Kā komponists Jūs esat ģeniāls, taču kāpolitiķis nožēlojams...
Nedēļas citāts
N
Dzintars Jaundžeikars, LPP/LC frakcijas vadītāja vietnieks Man personīgi nekas savā darbībā nav jāmaina, jo vienmēr esmu strādājis valsts labā.
bīne
b
Paldies,Gudrajie.Runājiet vairāk ar tautu.Jūsu viedie vārdi izglābs tautu no sorosiešu'ķetnām.
Santīms
S
Tautas paruna saka nedalīt nenomedīto lāča gaļu, tomēr valdošie nepiedalījušos tautas daļu vēlas uzrādīt par saviem atbalstītājiem. Nākamās vēlēšanās tauta kārtīgi iztīrīs staļļus.
N-zinītis
N
Es, atšķirībā no tevis, par Tautu teicu "mēs", nevis "es" ;) Ja man nedos roku 3.x % to kas bija pret - pārdzīvošu :)) Žēl par vienaldzīgajiem ;( Un pats esi mērglis! Vai šķēles lielākais kretīns ;)
4.simfonija
4
Esmu vīlusies ImKā.
Kurbads
K
Vecais pirdējs. Mūzas Tevi pametušas tāpēc iet ciet
Studentam
S
domāju, ka esi izstudējis 9 klases.
Alkoholiķis vāji filmē real
A
skumji, vai ne? Kādreizējais tautas dziesminieks tagad nodzēris saprāta paliekas, arī vecums sevi liek manīt. Cik sāpīgi!
ha
h
Vislabākais ko šie kumgi varēja izdarīt - paklusēt!
TV
T
Latvijas posts ir tur, ka to pārvalda un izdod likumus cilvēki, kuri absolūti nezina par ko ir runa, ver vaļā muti un stāta tautai visādus murgus. Jūs paši kungi saprotiet par ko te gvelžat. Jums ir pilnīgs saules aptumsums domāšanā un jūs neko vairs nesaprotiet no tās realitātes, kurā dzīvo lielākā daļa latvieši. Tad jau ir skaidrs, ka visa likumdošana, kura ir pieņemta ir ar caurumiem, kurus noorganizējuši jūsu maizes tēvi un stipendijas. Šī Saeima ieies Latvijas vēsturē, kā viskorumpētākā un visaprobežotākā, jo tā ievēlēta nelikumīgi izmantojot pozitīvisma kampaņas.
Students
S
Klau, Diena, bet kopumā. :) Es tieši rakstu diplomdarbu par zaudētāju psiholoģiju un dzīves uztveri kopumā.. Kā zaudējums izraisa revanšismu uttt. Kāds no Dienas varētu palīdzēt? Jūs uzskatāmi, konsekventi un spilgti zaudējat jau gadus 4, visās iespējamās situācijās, un man vienkārši interesanti. kā studentam, vai tur ir kāds dziļāks plāns?
Jautrais
J
Tā saucama avantūra vēl nav beigusies, tā tikai sākas. Kalniņš ka koponists viduvējs, ka politiķis nulle.
Mija
M
Kalniņš runā no sava ziloņkaula torņa mākslinieciski retinātajiem augstumiem, ko lai dara, ja nevar vairs grēcīgo zemi īsti saskatīt un no augstuma galviņa noreibusi, tā gadās... Uz Imantdienām varbūt arī neiešu, tomēr vecie labie gabaliņi nekur nav zuduši, atmiņas un sajūtas par zaļo jaunību ir dzīvas un sava vieta tur ir Imkas mūzikai, lai ko viņš teiktu šobrīd. Būs vien sevī jānodala Imka no deputāta Kalniņa... Toties Jaundžeikars iztur stilu vienkārši briljanti- cietpaurība ir mans dievs un es esmu tā nemaldīgais pravietis, āmen!
laucenieks
l
palasīju šitos komentus un sapratu ka esmu iekļuvis trako barā. šito agresivitāti.man paliek bail dzīvot Latvijā !Ja nu vienu dienu Ozoliņš aicinās sarīkot Bērtuļa nakti citādi domājošiem... Diena attopies !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas