Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Kalnkaziņš par puķu dobēm: ja gribam lētāk, jāmaina filozofija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krams.
K
Kalnkaziņa folozofijas rezultātus paskatieties un palasiet arī sadaļā tautas balss kur sūdzās kāds Malienas ielas iedzīvotājs, sauso, slimo un puskaltušo bērzu nozāģēšanu Rīgā. Šeit labi redzams ko un kā strādā birokrātiskā apstādījumu inspekcija, kuras loceklis ir arī Kalnkaziņš. Galvenais vadonis ir Vides departamenta vadītājs Dainis Īvāns un domes deputātu komisija.
kukainis
k
Varbūt MK var palūgt pensionāriem, lai interesenti saziedo pa samtenītes stādiņam...
....
.
Patiesi tur zālājs izskatītos daudz labāk, nekā šādi puķu stādi kas sakuplos pie rūpīgas kopšanas labi ja pēc mēneša. Karstā laikā jālej un jāņemās ne pa jokam. Tāpēc jādomā par saprātīgu apstādījumu politiku nevis jāšķiež astronomiskas summas sķiešanas pēc. Ir daudzas ziemcietes kas izskatās vienmēr labi, nav īpaši izvēlīgas un neprasa arī pārlielu darbu. Vienas no tām ir dienlillijas.
Ta tas ir
T
Stadi ir dargi! Bet stadishana vel dargaka = vel tur jameslo, jauna zeme japieber un jalaista. Par to cenu ir super! Nav labaka simbola par Latvijas faktisko stavokli par so dobi! Prieks noskatities. Vini vispar vareja saset zirnus un gaidit menesi, kamer sadigst, pec tam vel pec menesha jau novakt to, kas butu palicis pari. Cilveki miljie, ta tas ir...
Mangusts
M
Laistīt vajag! Bet tas arī maksā naudu.
ululiņš
u
Kalnāzis par dārznieku...
www.stadipukes.lv
w
www.stadipukes.lv
Bezdarbnieks
B
Latvijaa jau uz poda aiziet maksas 1000 ls! Un tualetes papirs menesi otru tukstoti! Kas notiek sajaa valstii??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Bezdarbnieks
B
Jaaa, sajaa valstii pat nieka pukites maksaa tukstosus! Normals cilveks viens pats varetu sakopt visu so teritoriju ar skaistiem stadiem izterejot uz pusi mazak! Bet vara sledz ligumus ar firmam, kas kaash tukstosus! Vai taaa nav radu busana galu galaaa! Es arii centraltirgu redzeju cik maksaa stads, nu nav tukstosi vajadzigi! Si valsts ar so varu ir pelnijusi bankrotu!
krīze
k
Skats tiešam pabriesmīgs. Tāpat nepatīk tā ES karte. Tā arī nesaprotu, vai tasjau gatavs process jeb vēl kas būs. Ja gatavs, tad arī diez kas nav. Visus iepriekšējos gados smuki un koši izskatījās, bet tagad tukši laukumi. Saprotu, ka viss dārgi, bet ja iepērk vairumā tad taču vajadzētu būt lētāk.
123
1
Viena samtene (tas mazas reti staditas pukites) maksa Ls 0.20 tad varam sarekinat :)
Tātad
T
1) SIA Demo (iedoti 1 900 Ls) vēl nedēļu nogaidīs un tad, ja būs nepieciešams, piestādīs klāt puķes dobēs pie Ministru kabineta ēkas, portālam Diena.lv stāstīja firmas pārstāve Aija Riekstiņa. 2) P.g. Kalnkaziņš ar savu Rīgas parki un dārzi to pašu darīja par 9 000 + ... 3) ja palasa - Ojārs Spārītis 13:59 - teikto par Kalnkaziņa kantora veikumu pie viesnīcas Reval Hotel Latvija par nieka ...20 000 Ls , tad Kalnkaziņš labāk nebūtu muti virinājis! jo tāds frukts manā kantorī nestrādātu jau rīt no rīta!
Ir
I
ideja! Kā sauca tos lielos zaļos lakstus? Šamējie paši sasējas un pēc tam ar uguni neizsvilināsi! Un dāvankartītēm naudiņa paliksies... :) Atliek dažas sēkliņas iesēt un viss būs zaļi.
Andris
A
Labāk mauriņu iesētu.
kukainis
k
Kāpēc nevarētu iesēt ziedošo pļavu? Vismaz kaut kas dabīgs būtu. Arī līdzekļi ietaupītos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas