Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kalnmeiers: ir lietas, ko speciāli «norauj»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlo
k
Ģenprokurora Skrastiņa mamma esot teikusi ka lielu naudu netiesā.Tā arī tas izskatījās.Mēģinājums aiztikt mafiju beidzās ar to ka aizdzina Vīgantu un Maizīti.Redzēsim kā būs ar Jums Kalnmeiera k-gs?
un
u
Izrādās, vēl nav ievēlēts. Cerība, varbūt Saeima attapsies?
JJJ
J
Krištopāns ar ģimeni,šķiet dzīvo Kalifornia-hotelkur laimīgie dzīvo!!!
un
u
Nu i mu daks labs gumijas stiepējs, labu ievēlēja. Johaidī!
Sahatij
S
no runas jau skaidri nojaušams , ka noraks huutenieka noziegumus , pie reizes izpestiis no ķezaam arii saraiņo , jo sasieti ar kraaniņiem buus abi , kaa Liepaajas aviizes bildee,.... Mi''kelsonam tik mazliet jaapaciešas , bet ko nevar lielas naudas deeļ izdariit , Rubiks lai paseedeeja čohaa un pavei kaada pensija tagad buus , ne sapņos neraadiijaas , ka uz burvja maajienu...
hm
h
var neturpināt savu bla bla bla.. 'peška'
čiepa
č
Varbūt ļoti gudrs un godīgs cilvēks, bet neizskatās pēc stipras personības. Vājšs cilvēks pie labākās gribas netiks galā ar mūsu mafiozo bandu. Vai tiešām ''kadru bīdītāji'' nesaprot, ka valstij vajadzīgi līderi -personības, lai mūs visus izvilktu no bedres, pretējā gadījumā ar mums būs cauri. Dazādu vieglas peļņas tīkotāju un ampelmaņu laiks ir beidzies.
tā ir.
t
Kāpēc neviens nerunā par pārslogotajiem izmeklētājiem policijā, kuriem lietvedībā ir 50 - 300 kriminālprocesi, par kādu izmeklēšanas kvalitāti un savlaicīgumu tur var runāt, it sevišķi ja izmeklētājam ir smagās un sevišķi smagās lietas ar daudzām epizodēm un aizdomās turētajiem. Bez tam no prokuratūras puses tiek prasīts lai lietas tiktu izmeklētas līdz pat tam ka pašam rokuroram atliek tikai aiziet uz tiesu un uzrādīt apsūdzību, pašim prokuroriem pārsvarā nekas nav jādara. Zinu ka tā notiek pārsvarā gadījumos, jo pars vēl nesen ar to saskāros, bet paldies dievam nu jau prom no ši idiotisma.
Dace
D
Vai tiešām visās jomās amatu kandidāti tiek izraudzīti pēc Šķēles principa?!
es tas pac
e
Es parasti norauju ūdeni podā!
dadzis
d
skaidrs kam un kāpēc KALMEIJERA kungs.......
dadzis
d
Dīvains viedoklis no minētās personas puses, ja skatās tādas lietas kuras izbeigtas pēc izmeklēšanas noilguma, kas darīts viena vai otra noziedznieka interesēs, tad vēl ar tādām krimināllietām kuras tiek turētas atvilknēs - ar standarta atrakstēm -un dežūrējošām frāzēm ko parasti izmanto Brasas policijas iecirkņā policijas izmeklētāji - izmeklēšana dotajā lietā vēl tiek veikta - (jau 4 gadus)...marazms un iezīmējās kārtējās amatpersonas "profisionalizms" skaidrošanā -pasakās un izdomās, bet reāli tā arī nekas ne tikai netiks mainīts, bet turpināts vecajās ieslidinātajās sliedēs vilkts prokuratūras darbs. = Paši prokurori piedalās krimināllietu materiālu falsificēšanā un tādus prokurorus aizstāv kā iepriekšājais ģenerālprokurors, tā jau vēl amatā neapstiprināta persona..... = dīvaina sajūta, tā vien liekas ka Valsts un Valsts vara ir atsevišķas grupas akciju sabiedrība... (tas ir tikai komentātora personīgs viedoklis)
vecis
v
Izskatās, Vilnītim būs dvīņubrālis. Tikpat bezzobains un tikpat iztapīgs kampējiem... :(
bimbam
b
Valsts Kontroles atzinumi nav vērtējami juridiski, tie neatbilst Krimināllikumam. Tā intervijā Dienas biznesam norāda ģenerālprokurora amata kandidāts Ēriks Kalnmeiers. Viņš arī neredz nekā nosodāma apstāklī, ka ģenerālprokurora ievēlēšana Saeimā varētu būt politiskā tirgus rezultāts. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------------- Sis teikums vien jau izsaka visu! Labrit, Latvija! Ko mes esam noziegusies, ka turpinas murgi 20 gadu garuma!? Veletaji: domajiet ar galvu gadamajas velesanas!
aaa
a
Ja jau VK atzinumiem nav nekādas jēgas, tad varbūt vispār jālikvidē visas kontrolējošās un ekspertīžu iestādes un jāizveido kaut kāds juristu kantoris, kurš visu izvērtēs pēc Krimināllikuma nosacījumiem? Tikai cik tad ir to juristu-grāmatvežu, juristu-tiesu medicīnas un citu ekspertu????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas