Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kalvīša iecelšana Lattelecom var radīt kaitējumu JL tēlam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Zvaigznēs jau sen stāvēja rakstīts, ka ar JL nedrīkst sapīties, jo viņi ir tādi paši kretīni kā TP, LPP/LC vai TB. Es tam sakotnēji neticēju, bet viss ir pilnībā piepildījies.
Lelle
L
Ir jau rdījusi: JL=TP.
GIGIS
G
Līdz ar Kalvīša ievēlēšanu par "Lattelecom" padomes priekšsēdētāju visos telefonos būs jāmaina signāli - pī-pī uz ruk-ruk un garais pīīī uz kvīīī!
zero
z
Jau šovasar valstij piederošās telekoma daļas tiks pārdotas kādam ārvalstu uzņēmumam, aizbildinoties ar to, ka valstij nepieciešami līdzekļi. Kalvītis telekomā ir vajadzīgs, lai viņš nodrošinātu, ka tās daļas nonāk pareizajās ķepās, nevis neparzeizajās. Bet es par to neko nezinu.
Politiskaa atbildiba
P
"amats Kalvītim bija šīs valdības izveidošanas cena" ----------------------------- "Kupi -prodaj" ir saeimas darbosanas stils. Kaa melnaja tirguu. Kalvitim vareja piedavat ieredna darbu par zemu atalgojumu, bet nee, iedot vislielaako piki! JL ir izblamejis sevi pilnigi. Ta vietaa, lai saceltu publisku traci valsts limenii par TP Kalvisa bidisanu Latvenergo , vini klusi sarunaa ar TP iecelt so resno siltajaa vietaa, Nu nav labaki par TP. Visi vienaa maisa bazami!
pilsētnieks
p
Pilnīgi piekrītu. Par cilvēku vislabāk var spriest pēc viņa darbiem. Kalvītis, Jaundžeikars ir pacēluši piena pārstrādes uzņēmumus un tāpēc viņus izvirzīja vadošos amatos. Bet ko ir ozdarījis Kristovskis? Ko Aboltiņa? Ko Repše? Ko Loskutovs? Pēcējais vispār ir latviešu domāšanas nabadzības apliecība. Okupācijas noliedzējs, kura vadītā iestādē gadiem ilgi zog naudu un kur nav nekādas fianšu plušmu uzskaites tiek pasludināts par nacionālo varoni. Pilnīgs absurds. Savukārt vienīgais cilvēks, kurš reāli ir tiek galā ar ministra pien'\akumiem - Šleseru skauģi norok un gāna. Pretīgi dažkārt lasīt.
slikti
s
neredzu nekaadu iipasho atshkjiriibu starp Aboltinju un TP Muizhnieci. Matu kraasaa varbuut? :)
to &omega
t
es gan, atšķirībā no Tevis un droši vien ka arī no Kalvīša, nemaz tā 100procentīgi par to (ka nepiedzīvosim) neesmu pārliecināts. Un ne tāpēc, ka esmu asinskārs atriebīgs varmāka un ar nepacietību gaidītu ko tādu realizējamies.
&omega
&
Vienīgais, ko Kalvītis ir godam nopelnījis, ir giljotīnēšana vai autodafe. Žēl, ka to nepiedzīvosim.
Cilvēks
C
Ar šausmām lasu un domāju-Vai Kalvītis arī palasa šos komentārus ? Cik ļoti tauta Tevi nīst ! Normāls cilvēks būtu pakāries !
lauķis
l
Lasu komentārus un nesaprotu,jaunlaicēni un viņu komjaunieši ir debili vai speciāli tādus tēlo ,lai satracinātu potenciālos vēlētājus.Patreiz Latvijas politikā nav nevienas partijas par kurām varētu balsot un cerēt uz veiksmi valsts attīstībā.Visādi pārgudrie eksperti veic tikai sev vien zināmu propagandu.Ilgi būtu jāsver un jādomā ,kurš valstij radījis lielāku ļaunumu,jaunlaicēni ar repšuku priekšgalā vai TP ar Kalvīti ,Šķēli priekšgalā.Viena lieta gan skaidrs,ka masu mēdiji ,pērkamās dvēseles,ir atļāvušies jaunajam laikam nopirkties.Nepārtraukti visi sliktie darbi valstī tiek piesieti TP savukārt visi labie darbi jaunlaicēniem.Nekritiskiem ar dzīvi neapmierinātiem cilvēciņiem prieks,vainīgais atrasts viņu pašu neprasmē sakārtot savu dzīvi,pasaules krīzē u.t.t.....Visa vaimanoloģija un negatīvisma propaganda Latviju pataisījusi par apsmieklu pasaulei ne tāpēc,ka mēs esam sliktāki ,bet tāpēc,ka mēs to nepārtraukti propagandējam.Tikai nesaprotu kādēļ neviens vaimanātājs neko labu un sakarīgu pats nav paveicis.Tikvien kā prot pieprasīt no citiem,visos pasaules grēkos vaino citus.....tikai ne katrs sevi.LAUDIS ATTOPIETIES UN SĀCIET BEIDZOT DOMĀT AR SAVU GALVU ,NEPAKĻAUJIETIES POLITISKĀM PROPAGANDĀM,NEPAKĻAUJATIES POPULISTISKIEM SOLĪJUMIEM UN UN NEGATĪVISMA KAMPAŅĀM !
????
?
Par visu maksāju es dārgi. Pērkanie amati : vajadzētu izveidot sarakstu - cik maksā katrs amats, naudā vai graudā....
Pičuks
P
Mjā... Man visu laiku Āboltiņa šķita sakarīga, lai arī maķenīt naiva.... Tagad ir skaidrs, ka Pans Kleksis pareizi runāja, ka mūsu valstī ir liekulīgi politiķi, ne pozīcija-opozīcija... Āboltiņas runa par bērnu pabalstiem [aizmirsa, ka viņai un vīram bija labi apmaksāts darbs, pirms dzemdībām], vervelēšana par likumību... protests pirms iepriekšējām valdībām un ... Kalvītis.... Būtu labāk muti turējusi! Un devusies atpakaļ diplomātiskajā dienestā! Kopā ar Sandru! Un mūs vēl baida ar krieviem.... Solvitas un Sandras nodos visus valsts iedzīvotājums, ar letiņiem sākot!
grieta
g
nu nevar sjitaa vispaar atrunaaties. kauns pa Āboliņu un visu JL... nessiis vinji taisnibu, ka tikai ne arii!
izbijis valsts patriots
i
Nevar,jo lai cik bēdīgi tas nebūtu kādam ir jāuzņemas partijas ,vai avienības vadība. Protams latvijā ir cilvēki kuri varētu nmēģināt. Endziņš, prof .Stradiņš ,LU-profesors Lācis,.varut arī Freiberga. Es domāju ,ka šiem cilvēkiem būtu jānāk no Latvijas augstskolu mācību spēkiem,ar augstu izglītību,pieredzi---kaut arī teorētisku. Protams var būt pavisam nepazīstami ,bet tur būs problēmas ---kas nobalsos par viņiem.tāpēc atpazīstamībai jābūt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas