Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kalvītim patīk filma "Pēdējais Lāčplēsis"

Tautas partijas līderis, ekspremjers Aigars Kalvītis, lūgts komentēt pēdējo dienu diskusijas par topošo Jāņa Vingra filmu, kuras galvenajā varonī var sazīmēt viņu, žurnālistiem omulīgi sacīja, ka viņam patīkot filma. "Tas ir tikai normāli - ja mani zīmē un attēlo filmās, tas nozīmē, ka mani atceras un es kā politiķis vēl esmu dzīvs," sacīja A.Kalvītis.

Viņam tikai esot žēl, ka filmā tēls, kurā it kā āttēlots viņš, ir nostādīts pretim Aleksandra Radzeviča atveidotajam tēlam. Viņi ar A.Radzeviču studiju laikā Lauksaimniecības akadēmijā esot bijuši labi draugi. Arī bokss A.Kalvītim nav svešs, jo savulaik viņš esot trenējies boksā Lokomotīves sporta klubā. Jokojot A.Kalvītis žurnālistiem sacīja, ka varbūt viņam tagad vajadzētu pašam kādu lomu nospēlēt. Bijušajam premjeram arī esot daudz karikatūru, kurās viņš ir attēlots, un to viņš uztverot mierīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas