Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Kalvītis: Latvijai šobrīd svarīgākais ir reputācijas atjaunošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
2x2
2
K. čurā stāvus
.
.
re kā maita tomēr nespēj izlīst no tās politikas, vēl jāpafektē kāds melnais darbiņš. Tā laikam tāda suga. Ne velti Pumpurs jau vairākus gadus atpakaļ zināja par ko rakstīt ''Lāčplēsī'', suņu izdzimumi
.
.
kalvīšam strīpainas drēbes un rūtotu sauli
KLM
K
Manās acīs kalvīšpuik jau nu nav tas, kura viedoklis par reputāciju būtu izkakatas stiķenes vērts, .................................................... ............................................................ ............................................................ .. Kalvīšpuik neēd stiķenes - pārtiek no septiņiem trekniem gadiem.Kā stabilitātes garants.
Tu saki - Reputācija?
T
Vai kalvišpuik spēj noformulēt kā vinš saprot šī vārda jēgu? Arī zagļiem, maukām, tirāniem šaurā pietuvināto lokā ir augsta reputācija. Manās acīs kalvīšpuik jau nu nav tas, kura viedoklis par reputāciju būtu izkakatas stiķenes vērts.
Inga
I
No raksta sapratu, ka Kalvīša lielā bēda tomēr ir nevis fakts, ka valsts un mājsaimniecības ir bankrotējušas (vai bankrotēs) viņa premjerēšanas rezultātā, bet gan tā, ka investori negrib investēt un sagrauta valsts reputācija.
Imants
I
Kādas samazgas atkal uzpeld! Neizglītoti muļki paziņo, ka ir gatavi valstī varu pārņemt, vēl citi kampēji un zagļi nezin, kā vien "baltā" ķēvē uzjāt uz skatuves... Bet neviens no tiem idiotiem un debīleņiem nesaprot, ka tauta visus viņus sūta uz vienu vietu!
Vuarzazi
V
Novedis Latviju bankrotaa, vel viens, kas nezin, kas ir politiska atbildiba...
kaka
k
ir divas lietas - vienu no taam kalviitis pieprot, otru ne. pirmaa ir pareizi dirst saldas runas, otra ir - runas atbilst darbiem. cuukmens kaa politikjis ir miris.
cuss-cuss
c
KAA TAS KAS PATS PAZUDIS VAR ATRAST TO KAS PAZUDIS.JA AKLAIS AKLAJAM GRIB CEL,U RAADIIT ABI DIVI IEKRITIIS GRAAVII.TP TAKTIKA IR PEEC KOMPARTIJAS ROKASGRAAMATAS.
gugu
g
Latvijas reputāciju ļoti celtu dažu TP biedru iesniegumi prokuratūrai par pēdējos gados notikušajiem nelikumīgajiem darījumiem.
reputācija
r
kalvītim ir sekotāji, un sarakstam ir garš turpinājums.
ruksis
r
"2007.gadā Latvijai bija visaugstākā reputācija, kāda tai jebkad bijusi." = = = = = Kas par sapņotāju! Pats ir galvenais vaininieks pie Latvijas labās slavas nomelnošanas un tautas morāles graušanas, bet tagad plātās. Cietumā tādam būtu jāsēž!
Ūdens
Ū
Aigara k- gs, atcerieties sakāmvārdu "izlietu ūdeni nesasmelsi". Tā ir arī ar reputāciju- to var uzlabot, bet atjaunot nav iespējams- ne teorētiski, ne praktiski. Un TP reputāciju nevar pat uzlabot tikmēr, kamēr ar TP ir kaut mazākā saistība Šķēlem. Padzeniet šo nelieti ellē ratā, bez viņa gudrībām jums pašiem prāta pietiek, un TP reputācija uzlabosies ( bet neatjaunosies)!
temida
t
Kalvitis ir pelnijis augstako soda meru-naves sodu par veiktajiem noziegumiem pret Latvijas valsti, Latvijas iedzivotajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas