Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kalvītis: Liekulība, kas valda Latvijā, ir milzīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krūms
k
Par liekulību - kā tad ir ar tiem trim mazajiem HES no kuriem tev rešņuk tek laba naudiņa ik gadu...par skaistām acīm Tev tos atļāva būvēt??????????? Vai tāpēc ka biji premjers?
maija
m
Labi dzīvojam,labi dzivojam....tas ir viss ko man izsaka šī seja..
k.lv
k
un to nu resnais tagad teiks, ja?
liekā kule
l
Vai nekaunībai uzradies labskanīgāks sinonīms?
re
r
rausītis
nita
n
cuka rulle
kurs teica
k
RUKŠSSSSSSSSSS
Janis
J
Rukši zini savu vietu
JKL
J
Laba bilde!:)
VIP
V
Vai man rādās vai murgoju - lai nu kas runātu par liekulību Latvijā?!?! Būtu nu klusējis...
garāmgājējs
g
Novērojums: Diskutēts tiek par personību kā tādu, nevis par lietu būtību. Kalvīša spriedumi ir labi argumentēti un no noteikta skatu punkta pilnīgi loģiski. Komentētēji savukārt izsakās par pašu Kalvīti kāds tas izskatās un pie kā ir vai nav vainīgs. Tāda līmeņa diskusijas ir muļķīgas pēc savas būtības un bezjēdzīgas. Vispār uz to varētu nospļauties, ja vien... Ja vien tas nebūtu "sabiedrības" domāšanas kvalitātes apliecinājums un arī visu nelaimju cēlonis. Ar šitādu pūli ir viegli manipulēt. Labi tas nebeigsies nevienam šeit Latvijā dzīvojošajam. Plosot savus oligarhus un politiķus esam palaiduši garām, ka Latvijas iedzīvotājiem jau kaut kādu laiku nav teikšanas par procesiem un resursiem pašu valstī. Pat prezidentu nevar ievēlēt to kuru grib.
ziv3
z
Laikam kaut kas liels perinās ja pat šitas klauns ir izlīdis no ierakumiem. Klavīša kungs, lūdzu esi cilvēks un nerādies vairs nekādās avīzēs un beidz muldēt. Tavā laikā liekulība bija pašā apogejā. Nevienam nebija īsti iebildumi pret Zatleru, iebildumi bija pret to kā viņu izvēlējās zoodārzā . Pie tam Valdis izrādījās spēcīgāku mugurkaulu kā TP cerēja. Skatos ka Diena lēnām pārvēršas par PLL lielo ruporu. :) Skumji.
xxx
x
Esmu audzinata nekad neizteikties par otra cilveka izskatu...bet nu, piedodiet...man paliek bail no tada viriesha un berniem murgi raadas,,,Arprats, cilveki novesti lidz bada stavoklim valsti, bet te kads ar parestu seju maca gudribas....
brirdis
b
kuram nu labaak to zinaat,kaa tev "morda kabana"-
Igors
I
Kalvīša kungs , vai gadījumā Jūs nebijāt Latvijas valsts garants - es vēl šodien atceos Jūsu pašpārliecināto runu televīzījā ? Atvainojiet , manās acīs Jūs eat palicis kā dumjš puišelis , kurš ticis pie varas .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas