Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kalvītis nespēj atzīt kļūdas, uzskata Ēlerte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jelgavnieks
J
Mēs tāpat esam par Lembergu- kārtīgu saimnieku.
cony
c
Atbalstu Jāni Lazdiņu,kurš gribēja arī lai TP strādātu konservatīvi,konstruktīvi,bet patriotiski un tikai valsts un tautas labā,bet to no nosauktās BANDAS nesagaidīja un cienīgi aizgāja viens gudrs,strādīgs,valsti mīlošs cilvēks.Ceru,viņu vēl redzēt pie valsts pārvaldes stūres.Atbalstu un balsošu Latgalē par Dombrovska partiju apvienības Vienotība/Loskutova sarakstu/listi.
cony
c
Mēs ,man zināmie vēlētāji visi ciena un atbalsta gudrus,strādīgus,Latvijai patriotiskus dažādas etniskās izcelsmes cilvēkus un grib lai viņi strādātu Latvijas Saeimā un Valdībā plecu pie pleca ar Dombrovski un soli pa solim mums palīdzētu sasniegt labāku saimniecisko darbību un dzīves labklājību.
patiesība
p
Loskutova kungs bija ļoti labs KNAB vadītājs un Kalvītim tas traucēja turpināt postīt tautu,valsti un Kalvītis jau ar zirgu daktera Veldres palīdzību tomēr Loskutova kungu nograuza no amata.Loskutovs mums visiem ir paraugs gan sava darba kompetencē,gan patriotismā,gan ierēdņu kalpošanā,gan latviskuma un latviešu valodas statusa stiprināšanā.Viņš vienmēr sabiedriskajās vietās un valstiskajās lietās runā latviski.Es atbalstu un aicinu arī citus Latgales novada vēlētājus balsot par īstu Latvijas patriotu un kompetentu valsts tiesiskuma sargu.
Zelma Birzniece.
Z
PLL salasījušies visi Labie Antiņi.Ko tur dara bijušais VDK augsta ranga priekšnieks Juris Savickis,Neviens no komentētāju pulka nepaskaidroLūdzu jaunie patarjoti kā teikt Pietuku Krustiņš
Jukums
J
Bija mums viens garants Kalvītis . Nu jauns garants morālā jomā Ēlerte. visas sabiedrības pārstāve.
wilx
w
kura govs nu būtu māvusi!!! :) ja kāds arī nav pilnībā atzinis savas kļūdas, tad tikai un vienīgi ēlerte. pieņemu, ka ēlerte ir milzīgi skaidras sirdsapziņas cilvēks un savas kļūdas neuzskata par kļūdām, bet noziegumiem (faktiski jau tā ir), tikai pagaidām tā neizskatās :)
artis
a
Sarmītes tantei nekādu kļūdu nemaz nav! Sapratāt Jūs - NAV!!!!!!!!!
alfrēdonkuls
a
Tādas Ēlertes uzskati nevienu neinteresē!
pilnīgs sviests
p
Lai kāds Kalvītis, vakardienas rakstā pateica konkrēti un patiesi, kas notika. Ēlerte ir bijusi politikā visu laiku, manipulatore un liekule. Pretīgi!
papā
p
Bet vai Sarmītes kundze spēj atzīt kļūdas?
Vuarzazi
V
Bijuse koalīcija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) Panāca 51% inflāciju/pirkt spejas sabrukumu 4.5 gados (sept.2004-marts 2009) 2004.g. 200 latu pirkt spēja => 2009.g. 302 latu pirkt speja TP vel sola devalvaciju = tiešu pirkt spējas samazināšanu.
kaimiņjanka
k
Nav iespējams atzīt kļūdas..........., ja kļūdas nav bijušas...!!! Cita lieta, ja viss tika darīts apzināti, vai aiz stulbuma.....!!!!!
Koens-gans
K
mudiigi uz Straupi,kopaa ar Laz'dinju...zociaalie paraziiti,ponimajesh,..
lno
l
Man ir žēl, ka no tās neesmu aizgājis ātrāk. Pēdējā gada laikā TP ir zaudējusi rīcības cilvēkus un darītājus, kuri veidoja TP seju. Partijā nav līdera, Šķēle ir aizvakardienas politiķis. TP ir zaudējusi savu nacionālo stāju un konservatīvo ideju. Prognozēju, ka pēc vēlēšanām TP kā tāda vairs nepastāvēs. Partiju atstās arī daudzie pašvaldību vadītāju, kuri tagad savā naivumā TP turpina slavēt.” Tā saka Jānis Lagzdiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas