Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kalvītis pamet politiku ar parādiem un Dinamo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smarmy
s
Ka labak latviski izteikt anglu vardu 'smarmy'? ________________________________________________ glaimīgs; lišķīgs; pieglaimīgs krievu valodā: елейный; вкрадчивый;льстивый
Vuarzazi
V
Kalvitis ar savu koaliciju ir novedis Latviju vis katastrfalaka situacija Eiropas Savieniba.
Ofers
O
Pirms gada, iespējams, visu laiku nekompetentākais un savās interesēs visvairāk darošais premjers Latvijas vēsturē intervijā "Dienai" solījās tos 150 tūkst. Ls "nopelnīt". Tāpēc jau bija jāaizņemas, jo neko nopelnīt šie politiķi nespēj. Tikai nozagt tiešā vai netiešā (Padomēs saņemot algas, privātpfirmām saņemot valsts un/vai pašvaldības iepirkumus utt.). Kalvītis: Par visu, kas notiek valstī, tāpat būs atbildīga TP Sarmīte Ēlerte, Baiba Rulle Pirmdiena, 21. aprīlis (2008) 07:31 Jūsu amatpersonas deklarācija nerāda, ka jūs varēsiet samaksāt par Rīgas Dinamo akcijām. Neuztraucieties. Tās ir manas saistības. Es 50 000 jau esmu iemaksājis un gada laikā man ir jāiemaksā vēl 150 000. Kur ņemsiet naudu? Nopelnīšu.
Jautājums
J
Žurnālisti! Kur jūs esat? Vai man jūsu vietā jāstrādā? Man te darbiņu pa pilnam.... Kad jūs TV sāksiet tos "politiķus" pa īstam dzenāt?
Politiskaa atbildiba
P
Tas vien, ka perk tadu svaku klubu kaa Dinamo Riga, liecina ka nav sajegas biznesaa. No si kluba nekad nekas nebus! velti skiest naudu, bet ko durakiem padarisi!
Jautājums
J
Nu ko tautieši, vai iznīdēsim sevī tādu Latvieti? Tad mums nākotne ir.
Latvietis
L
Vai vara jau mainījusies? Kas ir ko, karogs jau ir jāmaina vai vēl drīkst pagaidīt? Vai nebūs par vēlu? Nado govoritj po russki? Ja ne zabil jazik. U menja vse dokumenti v porjadke... Vot, daže passport CCCP sohranil...U menja vse, vse v porjadke... Kogo nado sdatj??!
zvirbulēns
z
Un kas tas trakākais, tagad pussorrists Dombrovskis ar savu Repši-Belakoņ, brauks pa sorristu izdzītām takām ar pilnu klapi, un tad sekos pilnīgs krahs :))) Komjaunieši pie stūres - tas ir brauciens uz elli, biedri, un tie, kuri man netic, to piedzīvos atrāk nekā viņi domā!
Šausmas
Š
....но еще до того, как Латвия была оккупирована нашими войсками, Берия неожиданно вызвал меня к себе и предложил сопровождать его на футбольный матч на стадионе "Динамо". Никаких объяснений он не дал - это был приказ. Играли "Спартак", команда профсоюзов, и "Динамо", команда НКВД: в те годы каждая встреча этих команд была сама по себе событием.
Šausmas
Š
Kāpēc latvieši tiek radināti pie NKVD Dinamo nosaukuma?!!! Un ar to nodarbojas tādi izcili Latvijas politiķi, Latvijas tautas zieds kā Guntis Ulmanis, Ivars Godmanis, Aigars Kalvītis...Latvijas valsts eksprezidents un divi Latvijas valsts ekspremjeri? Vai jau noticis valsts apvērsums? Kas ir pie varas Latvijā? Varbūt Riekstiņš, Muntera amata mantotājs izskaidros politisko situāciju valstī?!
Valsts vadītājs kā joks,vai
V
A. Kalvītis nemaz nebija tik slikts ministru prezidents. Viņa lielākā kļūda bija piekāpšanās sorristiem, kuri bļāva - dodiet mums Tiesībsargu, dodiet mums KNAB, dodiet mums administratīvās tiesas, dodiet mums lielākas algas, veiciniet kredītu saņemšanu, utt., utt.. Šo valsti samaitāja milzīgais sorristu spiediens un viņu ačgārnā pretvalstiskā darbība, kā arī banku kapitālisti. :))) ______________________________________________________ _____________ Gribat Latvijas teritoriju? Lūdzu. Gribat nosaukumu DINAMO? Lūdzu. Gribat algas? Lūdzu. Gribat spekulēt ar nekustamo īpašumu bez nodokļiem? Lūdzu. Gribat kredītus? Lūdzu. Gribat....
Stulbums -zvirbuli!
S
Liec mieru Sorosam, bet paskaidro, kā mūsu valstī politķis, kurš solījis strādāt sabiedrības labā, ar aldziņu vien bez shēmošanas un valsts izsaimniekošanas var kļūt bagāts?!
m'erglis
m
tas viirs man pie pakaļas , tikai neaizmirsiišu viņa uzpuutiigo muuli , kad peern pirkdams Dinamo akcijas par 500 tuukstošiem televiizijas žurnaalista intervijaa niciigi lieliijaas ka to naudu par taam akcijaam nopelniit esot tiirais nieks ( divi pirkstus apč*t ) , tagad redz paraadaa , kaa izlidoja no ienesiigaas vietas ( politbiznesa) taa p'lukt , zivjaudeetava ar gar degunu , lattelekomaa ar nelai'z , tgad jaarauj fra'kis... veel viens vecbiedrs uz maako'niem!!!
Zane
Z
Vareni aptaukojies treknajos gados, kurus daudzi tā arī nepamanīja! Kā vajadzētu tos izsaimniekotājus un bez sāta rijīgos bāleliņus salikt pa vietām!
Jurate
J
Kalvīt,paldies par darbu.Tu esi īsts letiņu politiķis.Žēl,ka Tu aizej,bet ko lai dara-Latvijā cieš tikai politikāņus,bet uz to mūs diermžēl audzina Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas