Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kalvītis: sabiedrība neuzticas tiem, kas ilgi bijuši pie varas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
losis
l
Neuzticas tiem kas ilgi ir kampuši un noveduši pie sasistas siles.
kukurznis
k
Bac kautkas smird tikai nevar saprast kas !
jojo
j
vēlēšanu rezultāts nevienu nepārsteidz, jo zagļi ir cieņā tikai starp zagļiem, bet ja tev no "mājas" zog jau 20 gadus, tad tas beidzot var arī apnikt, ok , sākumā zaga nemanot un mazāk, bet apetīte rodās ēdot, kauns pēdējos gados vispār bija pazaudēts, atklāti nesa no "mājas" laukā visu, ko var paņemt, grūti būs zagļiem zagt, jo visi atpazīst pēc sejas, a ko nu?
andrejsg
a
Ilgi vai neilgi pie varas- tam nav nozīmes. Galvenais ir pie varas sēdēšanas laikā padarītais un nepadarītais. Man, teiksim, ļoti būtiska šķiet Kalvīša (droši vien patiesībā Šķēles, Lemberga, Šlesera un vēl daudzu citu viņiem pietuvinātu vīriņu) cīņa ar Loskutovu. Ja Kalvītis nebūtu pierādījis sevi kā šo ļaužu pakalpiņš, bet būtu bijis cīnītājs par vienu taisnību visiem- tad viņš tagad būtu citā partijā un varbūt es par viņu būtu arī nobalsojis.
Pļāpā
P
Pietika Mūrniecei pateikt, ka jālikvidē pašvaldību policija (tur, kur tāda ir , jo daudzviet Latvijā nemaz nav) un tad sākās...ilgus gadus pie varas...sazagusies līdz neprātam...riebīgā... ārā no Latvijas!... tauta viņu negrib... tauta viņu nevar ciest.... tauta ir izsvītrojusi...bērnu ved ar valsts mašīnu (noziegums, par ko nāves sods izpildāms un nekavējoties!)...rijot valsts labumus jau dubultzods...un tā ir kāda 1000-ā daļa no tautas cienasta.Lūk, kāda ir Latvijas tauta!
Protams
P
Sabiedrība neuzticas tiem, kuri pierādījuši, ka viņiem nevar ticēt, varas ilgumam nav nozīmes, tā tas ir Kalvīša kungs.
juris bogdanovs
j
Satura LV politikā vispār nekad nav bijis. Tikai emocionāla manipulēšana, kura strādāja, kā izskatās, gana labi.
Kaža
K
Kalvīts vēl nav sapratis, ka viņa prātiņš ir par īsu un kultūrā pāķiska. Kalvīt, nav jāuzbāžas sabiedrībai ar pastulbu prātošanu. Padomā labāk kā sarausto izmantot lietderīgi.
miedziņš
m
Paskatieties uz bildi! Tādam pat spilvenu tirgošanu nevar uzticēt.
atbilde
a
izlasi,no SVĒTO RAKSTU GRĀMATAS BĪBELES,ko saka par tevi tur rakstītajā 5Mozus grām 32nodaļa:8pants 5Mozus gr 27nod:17pants,bet tu taču atdevi Abreni. Jesajas gr 2nod:6pants Jeremijas gr 31nod:17pants
Karo
K
Kalvīt tavi spriedumi ir bērnu līmenī. Tāpēc jau mēs esam šajā bedrē ka jūs tautu uzskatat par muļķiem. Lūdz neplaimo mūs ar saviem domu graudiem.
Eduards
E
Lai nu kurš tur ir ar jaudu, lai kurš viltīgs - bet Kalvītis ir primitīvs kā tāda infuzorija-tupelīte :)) Patiesībā cilvēki neuzticas blēžiem un dundukiem. Liec aiz auss.
senā roma
s
Kā senos laikos- valsts zagļi ir jāsit krustā.
valdis
v
Sabiedriiba neuzticas stulbiem ,pretiigiem, uzpuutiigiem kvaukshkjiem taadiem kaa Kalviitis,Slakteris,Shlesers,Skjeele u.t.t.
!!!
!
Īslandē tādu kā Kalv'ti un & TIESĀTU par valsts novešanu līdz bankrotam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas