Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kalvītis satraukts, ka valdība nedomā par valsts ilgtermiņa attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ješka
J
Vārds "Kalvītis" te ir tikpat kā vērsim sarkana lupata.
castilo
c
politiķi vairāk domā par partiju cīņām-latvijaa nav ne politiku ne partiju, kaut kadi cilveki tikusi pie varas un tagad sevi deve par politikiem un partijam, nekur pasaule vinus neuznem nopietni.
latviete
l
Un ko darija vins tas kalvitis,un godmanis un viniem lidzigie,i slakteris un pareja klike.Ko vini darija,vini domaja,vini izsaimniekoja valsti,vini graba sev kabatas.A tagad runa,sausmigi.tadus ka vini,bija jau sen jasoda,nesaprotu kapec par vinu darbibu neviens nav uzrakstijis prokuratura iesniegumu.Tiko kads uzrakstis,ta saksies parbaude,....un tiesa....labaka gadijuma.Jasoda tadus,nevis jakluse.
Es
E
Ko nu tas vēl te pukst... Būtu labāk paklusējis.
valdis
v
RUK-RUK staavi labaak pie savu chekistu siles,tavs viedoklis nevienu vairs neinteresee!
karpina
k
Es esmu satraukts, ka lidz sim nav tiesati un soditi ar publisku naves sodu Godmanis, Skele, Kalvitis, Sleseris, Kinna, Lembergs,Kehris, Naglis, Birkavs, Krasts, Gailis, Berzini, Demakova.....
Juhans
J
Pie Kalvīša kunga nebija slikta dzīvošana. Visiem bija darbs.
ziv3
z
Klavīti, esi cilvēks - pazūdi! Neviens nav aizmirsis "trekno" gadu uzdzīvi un krahu ko t;a radija. Atradies mācītājs.
K-K
K
... Nu redzi, dels, ko Tu pats palidzeji panakt ar savejiem biedriem - un nenovel vainu uz citiem kuri megina glabt saja momenta Tevis hipertrfeto ekonomiju !!! ... Zetons Dr.xy - Patiesiba lielaka mera - tikai veca metodologija vinus pasus ar 'Lielo melu' pielietosanu novedis politiska miskaste, driz vien - jo jaunie sak izprast so veco nomenklaturniku politiskos nikus un stikus ...
aris
a
Kalvīša prēmjērēšanas laikā radītie valsts bankrota draudi tik tiešām ir noveduši pie tā, ka no nelaimes glābjoties valdībai reizēm pietrūkst laika perspektīvām problēmām, bet Kalvītim nu gan vajadzētu kaunēties to atgādināt, tā vietā sniedzot konkrētu palīdzību valdībai.
standzinieks
s
Ja Kalvītis tā teica, bet nedarīja, tad viņš ir liekulis.
Pēteris
P
Kalvītis teica, ka jāuzkrāj nauda nedienām. Jaunā Laika ĀBOLIŅA kāpa tribīnē un kliedza, ka algas jāceļ mediķiem, skolotājiem, pensionāriem. PALASAT SAEIMAS STENOGRAMMAS UN TAD REDZĒSAT. aTMIŅA JUMS IR ĪSA UN CAURA, VIENAI DIENAI.
CeeeeKay
C
Pats palīdz valstij iebraukt gadu desmitu lielākajos mēslos, un tagad kritizē pie varas esošos? Maz aizmirsis, ka pašu tautā pa cūku sauc, kas tikai ar savu branžu treknajos trekni uzdzīvoja un aizlaidās, kad mēsli mutē smēlās? Un tagad vainos Dombrovski tajā? Tas ir lopiski un pretīgi.
Pēteris
P
KO brēcam uz Kalvīti. Vai tad nebija labi, naudas kā spaļi. Paši nogāza Kalvīti, nebūtu nogāzuši, dzīvotu labi, jo viņš ar Co izdomātu. Nu slaistus salikām nu mauro uz Kalvīti. Teica, lai Kalvītis izstrēbj putru.Kalvītim ticu, bravo Kalvīti!
prahtweeders
p
Nebiju zinājis,ka Kalvītis sācis brēkt ''šaibu,šaibu'' arī ārpus hokeja mačiem,un vēl jo vairāk nebiju zinājis,kā šādu bļāvienu var izteikt ekonomiskos terminos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas