Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kalvītis: tiek iets viltus ceļš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas
n
interesants pseidonīms, Wilbur. vai tas būtu no filmas Wilbur wants to kill himself? ...kura ir daudz superīgāka nekā varētu spriest pēc nosaukuma, kurš liek domāt, ka filmas Vilburs ir Latvijas dēls kā mēs visi.
no malas
n
viss ir neizturami smagi, un, ja kaut kas vēl palīdz tvert gaisu, tad tā ir cerība, ka nu gan drīz no tuklā ķēma un visa tamlīdzīgā varēs tikt vaļā. agri vai vēlu referendums tak būs tāpat, kā pavasaris. pēc tam svarīgi neaizmigt pilsoņu miegā, vara ir nemitīgi jāuzrauga, ja vairs nevar atcelt vēstures kroplību un mūsu pašu pārskatīšanos, ļaujot TP un baznīcēniem nozagt vēlēšanas, kurām Standzenieki māja ceļavēju ar gaišā prieka kabatlakatiem. atpestiet taču no speķzīlītes vienkāršajiem nepaplašinātajiem idiota teikumiem. Lūk, sēž Aidzis. Aidzis ir gudrs. Un glīts. Aidzis ar apetīti apviļā domas aiz vaiga. Aidzis ie pie urnas. Aidzis ir raženi noaudzis. Un turpina augt. Būs labs saimnieks. Aidzis balso par sevi. Arī tu mācies. Saki Jā! Aidzim. Palīdzēsim Aidzim dzīvot. Un dzīvot labi. Mēs to varam. Tas ir mīts, ka to nevar. Aidzis to var izskaidrot. Aidzis tagad dus, esi nu kluss.
vilburs
v
Lielākās nepatikšanas izraisīja tieši koalīcijas nevēlēšanās uzlikt nopietnu nekustamā īpašuma nodokli jau pirms četriem gadiem, kas bija pamatā ekonomikas pārkaršanai. Acīmredzot paši bija procesos līdz ausīm. Tur jau arī ir šis Latvijas vājums, ka politiķiem pašiem ir savas ekonomiskās intereses, un neies tak sevi apdalīt, lai tak nodokļus maksā citi.
Miedziņš
M
Aigaram vienkārši grūti kontrolēt - kad viņš ir nomodā un kad guļ. Varbūt vien savā sapnī viņš reiz bijis premjers...
smile
s
but premjeram - but popularam un pec tam - nepopularam, ka izsakas Kalvitis ir iespejams ar vienu noteikumu - tas izmerams naudas summa, ko par so sanem. Sobrid izskatas kas tas strada LV 100%. Ja bijusajam premjeram butu jadzivo sobrid no minimalas algas, butu problemas ar hipotekaro kreditu atmaksu utt., vinam nebutu laiks un velesanas tik "gudri" sobrid filozofet.
labais
l
Riebjas lasīt Kalvīša prātuļojumus
Pēcis
P
Tādi tie intervētāji un tāds pat tas intervējamais - visi vienas mafijiskās zagļu bandas locekļi.
Mr. X
M
Kur treknie gadi?Nogulēji?Tad ej un turpini gulēt,pietiekami ziepes esi guļot savārījis.
A...
A
Šis k.v.e.r.p.l.i.s. kārtējo reizi palaida garām iespēju paklusēt...
no malas
n
vajadzētu šo to liellopu nodot kautuvē...
Šampēteris
Š
kalvīc muldot atpūšas no melošanas.
ak tā?
a
ak, mēslu bedrē? ak, ministru kabinets ir mēslu bedre???? cik žēl:(
ak tā?
a
un izārdīt Latvijas tautsaimniecību neatkarības atgūšanas pirmajos gados, nezinot, ko liks vietā, bija prāta darbs? tā saucamā prihvatizācija?
anšlāgs
a
Kalvīša pēdējā laikā ir par daudz - tv, avīzēs, internetā... sākas priekšvēlēšanu kampaņa, vai? vai tiešām nav vairs normālu cilvēku, ko intervēt un par ko rakstīt?? Kalvītis &Co jāizmet vēstures mēslainē un jo ātrāk, jo labāk. bet žurnālistiem būtu jābeidz popularizēt šo ļautiņu murgi.
valdis
v
Taadi,kaa Ruk Ruks,Nasings Speshlais,Pedaalis,Baardainais ir unikaali eksemplaari,kas savas darboshanaas laikaa,valstij un tautai ir nodariijushi vairaak ljaunuma kaa PSRS okupaacija pa 50 gadiem,Kalviiti brauc labaak uz Kremli eest ikrus,labaak naaks miegs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas