Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kamparam nav izprotamas Flika aktivitātes Lietuvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tate
t
Fliks par zimolu pat vel nav samaksajis, bet jau iekasejis miljonu par taaa iznomasanu! Kaa tas vispar iespejams?!
amatieris
a
Nekas viņam nepieder- zīmolu Fliks piesavinājās nelikumīgi, par ko arī Gerhards atlaida padomi. Zīmols ir jāatdod, bet Fliks- jātiesā.
***
*
Kampars nesaprot... Prātiņš par īsu. Vai izliekas.
pasaka
p
Dzivoja vacietis Fliks jau Latvijaa. 2010. gada janvari vins skali pazinoja, ka airbaltic stradajusi ar 15 miljonu pelnu 2009. 2010. gada vasaraa vins jau prasija. lai valsts iegulda 14 miljonus airbaltica, jo tai ir finansialas grutibas, tapec arii zimolu bijis japardod. Tad vinu izsauca bargi onkuli Zatlers un Gerhards pie sevis un prasija, lai zimolu vismaz atdod. Bet Fliks nebaidas no bargiem onkuliem, jo zin, ka tie ir pavisam miksti. Kapec vini ir miksti? Tapec, ka vini neko neatceras un Fliks zin, ka driz vini aizmirsis ari zimola lietu.
pasaka
p
Dzivoja reiz vacietis Fliks. Berlineee vinam piedereja un pieder dzivoklis. Vinam garlaicigi palika sajaa dzivokli, jo nekads lielais tas nebija. Un tad Fliks izdomaja atstaigat lidz Latvijai un tur vins nopirka lidkompaniju! Nu taa vienkarsi nopirka, jo Berlineee bija loti taupigi dzivojis, iekrajis ta teikt........ Latviesi krajiet arii jus, lai varetu nopirkt citu valsti aviokompanijas! ; )
Party pooper
P
Kaa ta ne, ziimols jau ir paardots un ar Baltic Miles Flika kabataa ir visi lojaalaakie AirBaltic klienti. Veel uzsaak jaunu un potenciaali konkureetspeejiigu lidsabiedriibu. Ko veel vairaak vajag lai staippitu majoritaates akcionaaru aiz deguna kaa vien ienaak praataa? No otras puses tieshaam jaaprasa kam Fliks kalpo par viigjes lapu??? Sarauj Dienas zhurnaalisti, atmaskojiet tachu reiz vienu Latvijas lielo cuuciibu!
grieta
g
a vot kas viņam liegs paņemt līdzi zīmolu? kas? kuram pieder šis zīmols? un kāpēc lai viņš neņemtu līdzi to, kas viņam pieder!???
zahars
z
Varbūt, lai taupītu laiku un aprakstot visu kas nav saprotams un ko nevar Kampars, lai uzraksta ko var saprast un pavisam vienkārši ko var izdarīt (protams neietverot dabas dotos obligātos pasākumus - piem. ēst, sēedēt uz p.....) Saprašanā varētu būt viena rūtiņu burtnīcas lappusīte, a ko izdarīt - Latvijas pastmarka (abas puses) vidēji liela.
bank
b
Jāprasa šķēles znotam Jurim Pētersonam. Gan jau viņš zina, kur tas suns ir aprakts!
Un kur tad Ķengaraga puika tik īsā laikā tos miljonus dabūja?
buzz
b
Gan jau,ka "Baltijas aviacijas sistemas" patiesiba pieder Shleseram. Fliks ir vien tads "grozamais" un uzmanibas novershanas puika. Protams,par sho "grozisanu" labi maksa. Nu kur tadam lidsabiedribas prezidentam njem tadus milijonus,lai nopirktu lidsabiedribu??!!Pie tam tik isa karjeras laika!!! Vajag parakt,lai atrastu istos ipashniekus un atklasies,ka tas ir Latvijas lielakais mahinators...
Labais
L
saņemot lielo čunguru no AirBaltic, kuru nekādi nevarēja samazināt, Latvija iedeva šim naudiņu ar ko čakarēt visu valsti. Un visbeidzot Air Baltic būs Flika personīgā lidsabiedrība
amatieris
a
Izskatās, ka Fliks taisās prom no Latvijas, jo dibināt Lietuvā aviosabiedrību, kura konkurētu ar viņam pašam daļēji piederošo AirBaltic, ir neloģiski. Lai pārdod savas daļas, sedz no tām aviokompānijas uzkrātos zaudējumus un iet. Tikai jāskatās, lai nepaņem līdzi zīmolu.
KSV
K
Peters ir Sļesera kapitāla attīstītājs AirBalticā,iespējami,ka valstij neizdevīgs aģents.
Tulpe
T
Konkurence pašam ar sevi tirdzniecībā gan nav nekas jauns. Tā ļauj ievērojami paaugstināt apgrozījumu, piedāvājot preces un pakalpojumus nedaudz zem (paša noteiktās) tirgus cenas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas