Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kampars: esmu shēmotājiem neērts, tāpēc grib noņemt no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tendence
t
Un kā ar valsts Hipotēku bankas un Haralda Neverževska shēmām ??? Mūsu ģimenes māja pārdota par 13 000Ls pēc fotogrāfijas un bez jebkādas atlīdzības. Un tas notiek ar maksātspējīgu ģimeni. Ko labāk darīt - nodedzināt māju vai nogalināt mājas jauno īpašnieku ??? Kāds būtu shēmotāju nīdēja padoms ??? 4 pilnībā impotentos advokātu kantoros jau pabijām - par cirku jau samaksāts.
filozofs
f
pirmo reizi domburšovu noskatiijos liidz galam , ... nu opoziicijai nekaada iemesla noņemšanai, pat Domburs no šiem neko nevareeja izvilkt , izņemot Agešina kunksteešanu un nekam neticiibu , ariii Krauklis spiideejaa ar savu teepistu kretiinismu , taadeeļ bija skaidri juutams , ka opoziicija vienkaarši saskata savu pozicionaalo vaajumu un taadeeļ Kampars noņemems no laukuma , paldies dievam nesanaaca , Kampars ir pirmais ekonomikas ministrs , kas kompetents visaas pozicijaas , iepriekšeejie tiešaam raavaas savas partijas interesees , Kalviitis pat pats uzkraava sev šiis ministrijas pienaakumu pildiišanu jo koaliiķija nevareeja vienoties kuram tiks šii naudas aadere, tagad teepistu biznesam dereetu svaigas asinis , taadeeļ Kampars jaņem nost , sheemas nobuksee....
bezpartejiskais
b
Iespējams, ka kāds patiešām būtu labāks ministrs par Kamparu, bet ne jau tagad īstais laiks viņu mainīt! Pats galvenais, ne jau oranžie ir tie, kas domā kā Latvijai labāk, viņi visi darbojas "Par labu sev" partijā, un tas izsaka visu! Sanāca paskatīties Domburšovu, un kļuva kauns Kraukļa vietā: stingrs Kalvīša demagoģijas turpinātājs! Neko TP nav sapratusi, un tas var izrādīties pašiem ļoti liktenīgi !
neticīgais
n
Lai Dieviņs pasargā mūs no tā, ka Kampars tiek ievēlēts nākamajā Saeimā un atkal kļūst par "spečoku"! man šķiet, ka latvju tauta jau savu krustu ir iznesusi! Šitos ākstus ir laiks sūtīt spīdzināt citas grēkojušās tautas!
Ivars Graudums
I
Ja ir taisniiba tam ko Kampars saka, tad ir labi vinju patureet. Vismazaak es uzticos Latvijas bgaatniekiem. Ja tie bija pret Kampru, tad ir labi vinju patureet! Un kas taa "sheemoshana" taada ir? Vai to nevar saprotamaak pateikt?
Z
Z
Un ko labu ministrs ir izdarījis neshēmotāju labā? Neko!
eksis
e
izskatās, ka Ozola un Beitāna shēmām ministrs bija diezgan ērts
cony
c
Es domāju,ka Barbara Ālīte,ļoti īsi un kodolīgi savā blogā uzrakstījusi ,ka īstenībā AŠ2 nepatīk,ka valsts pārvaldē tiek ieviesta kārtībā,ka valsts pārvalde,kas īstenībā arī ir tā kārtības uzturētāja,ka vairs nemiksējās ar brīvā biznesa pārstāviem,kuri bija pieraduši to darīt un uzskatīja kā normu un ka viņiem pienākās kādas ekstras,kas citiem nepienākās.Valsts,biznesa,valdības struktūra ir...................1.Brīvais bizness brīvā valstī. 2.Kārtība jeb valsts pārvalde. 3.Sociālai taisnīgums. Dombrovska valdība šo demokrātijas postulātu cenšas ievērot un tas nepatīk Opozīcijai AŠ 2,Saskaņai.Nu,nebūs vairs zaļā gaisma korupcijai,otkatiem,vas/vas.Valsti virzīs uz attīstību godīgs un efektīvs darbs un tautas izvēlētā kompetenta demokrātiska valsts pārvalde. Kauns Saeimai,ka liela daļa deputātu iestājās par kaitniecību tautsaimniecībai un grauj valsts konkurentspējas,prestīžu.
TPJO
T
KAMPARS IR NEERTS,JO, PIEGRIEZA SKABEKLI UN DAUDZI PROJEKTI IESTREGUSHI... SHLOSERA LIDMASHINAS, SHEMAS PAR 1,5 MILJARDIEM, LUAA OZALA SJEMAS, OSTAS,TRANSITS,NERUNAJOT JAU PA BANKAM UN TAA TALAAK....VALSTIJ IR PARADIJUSIES NAUDA,BET SVOLO4I , KAMPARA IESKAITA, NEDOD....ZAGT...A VELESHANAS JAU NE AIJZKALNIEM,KASSE(OBSHJAKA) VAIDZIGA NAUDINJA....ATLIEK NOMAINIT NEERTO MINISTRU UN VIS SAKS PLAUKT UN ZALJT,GAN GAISMAS PILIS,GAN TUNELJI,GAN LIDOSTAS UN OSTAS,KAA LABOS TREKNOS GADOS....!:-)
MNS
M
Skatījos 900 sekundes. Ieinteresējos - kāda izglītība ir O.Kastēnam. Skolotājs, sabiedriskās attiecības.... Komentāri lieki. Tādu stiprā puse ir - runāt (skaisti vārdus savirknēt).
džokers
d
Kampar, pastasti kā tu izmanto dienesta mašīnu braukāšanai uz Tukumu? Godigais tu musu...
Terorists
T
Nu Kampar nepārvērtē sevi.Līdz Lielajam Andrim tev augt un augt,tā kā izžāvē nu vien autiņus un pagrauz ministrijas cepumus jo tāļāķ tavs prāts nesniedzas.
Ko var murgot
K
esmu tāds, esmu šitāds... Ko var murgot
darbs KNABam!
d
GUUS 08:40 10.Jun. Šīs sarunas,- "ja jūs nobalsosiet par mums, tad mēs jattiecīgi kaut ko jums" ir tīrākā KORUPCIJA un būtu jāizmeklē un jāsauc pie atbildības! Korupcijas LIELĀKIE riski ir tieši politikā! Kad sāksiet izmeklēt augstāko plauktu?
džokers
d
Kampar, pastasti ka tu tiki pie liguma ar Tukuma biblioteku? Godigais tu musu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas