Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Kampars: Kampaņai par piedalīšanos referendumā varētu izmantot arī budžeta naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūlis
J
Budžeta naudu gan šādam nolūkam nevajag tērēt. Tas ir divu partiju pasākums, lai tās vāc līdzekļus. Referenduma ideja par valsts valodu nav necik gudra. Var iznākt, ka tagadēja valsts valoda referendumā nesavāc balsis. Ko tad? Cilvēku prātos tagad ir bankas nevis valoda, referendums var izgāzties.
jautrais
j
... mani šās komandas viedokļi nepārliecinās... man domas, ka nauda jāizmanto lai pārbaudītu, vai tauta tic valdošajiem..
Mg
M
Informēt par referendumu, tas ir viens un to droši vien darīs CVK, bet par budžeta naudu norādīt kā ir jābalso??? Vai tiešām mēs tik zemu nolaidīsimies? Vai tiešām kāds uzskata, ka Latvijas pilsoņi ir tik stulbi, ka paši neko nesaprot? Vai mums vajag, lai kāds apšaubītu šī referenduma norisi?
Ervīns
E
O jā, kampars roku budžeta naudas apgūšanai jau piesitis. Reklāmas kampaņa, kuru kampara lobētajiem enerģijas tarifu sadārdzinājumiem, par valsts naudu veica paša kampara čomu firmele, labi to apliecina. Laikam šoreiz tie paši reklamētāji padomā vai ne kampar?
...
.
Nesaprotu,kaapeec Latvieshiem Latvijaa ir vajadziigs referendums par savu valodu ???
dd
d
ko tik šitais Vienotības caurbira un shēmotājs neizdomā
zvirbulēns
z
Kura gan ministrija finansēs, ja likumi to neparedz? Kurš tad būs gatavs doties KNAB, a pēc tam uz apsūdzēto sola? Un, vai tad Zatlers atkal pasūtīts trīs mājas tālāk ar visu viņa prasību, ka jāpieņem likums, kas noteiktu referendumu finansēšanas kārtību?
Milda
M
Pēc tā Vienotības genseka jau sen rūtainie mūri raud.
  • 1
  • 0
ATBALSTS
A
Latvijas valsts izdzīvošanas mērķim nevar būt žēl nekāda budžeta. Un nelojālo urveidīgo raudāšana par šo tēmu sagādās tikai baudu, jo viņu plebejiskā primitīvās dzīves uztvere attiecībā pret Rīgas budžetu ir labi redzami un viņi jau nu nežēlēto pilnīgi nekādu līdzekļu LV nelojālu kampaņu organizēšanai.
Joks- Vienotībai jāsaraujas nevis..
J
....tautai atkal jāmaksā. Kemperiņam jāpārdod savs uzņēmums un jāsamaksā 35 tūkstoši viltus saņemtā naudiņa, jaunspupa jāpārdod 40 000 dārgais mobīlis, bet riž'jai valsts 2 merši un jāstaigā bez vecās miesas apsardzes. Joks
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas