Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kampars: Šonedēļ varētu atcelt ārkārtas situāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
... un pagājšnedēļ - kamparu ... latvenergo - rīt ...
ja ne, lai iet cietumā
j
Nezinu kuram, bet kādam vai kādiem šis miljons beidzot būtu jāsamaksā no savas kabatas. Citādi tā bezatbildība nekad nebeigsies. Ja 2005.gada vētras laikā kļuva skaidrs, ka aizsargjoslas gar elektrolīnijām ir jāpaplašina, tad ekonomikas ministrijai bija jāvirza šis jautājums uz valdību aizsargjoslas bija jāpaplašina. Ja tas 5 gadu laikā nav izdarīts, tad vainīgajiem par to ir jāmaksā. Bet, ja nevar samaksāt, lai iet cietumā.
Lai maksā visi vainīgie!
L
Nebrauc virsū Kamparam! Kāpēc tikai viņam jāuzņemas atbildība un jāmaksā šis miljons par ekonomikas ministrijas neizdarību? Par to ir jāmaksā visiem, kuri bijuši ekonomikas ministri un šīs ministrijas valsts sekretāri kopš 2005.gada vētras, kad kļuva skaidrs, ka aizsargjoslas gar elektrolīnijām ir jāpaplašina!
kas vainīgs, lai maksā
k
Diena raksta, ka elektroapgādes bojājumu novēršanas izmaksas varētu būt viena miljona latu robežās. Vai par to kādam nebūtu jāatbild? Kāpēc Kampars tagad stāsta, ka esot jāpaplašina aizsargjoslas gar elektrolīnijām. Kāpēc viņš kā ekonomikas ministrs nevirzīja šo jautājumu uz valdību un kādēļ nepaplašināja šīs aizsargjoslas? Lai viņš tagad uzņemas atbildību un maksā šo miljonu par savas ministrijas neizdarību!
krabis
k
nevis ārkārtas bet ārkārtējo situāciju... tā vismaz visos valdības papīros raksta.
realitāte
r
Šonedēļ vienlaikus ar ārkārtas situācijas atcelšanu varētu atcelt arī pašu Kamparu
Voldemārs
V
Ir jāatceļ Kampars. Kāmēr Kampars nav atcelts - ārkārtas stāvoklis turpinās...
Terorists
T
Ārkārtējs stāvoklis jāatceļ,KAMPARS ieraudzīja kad cepumu EK ir gana un pietiks gan pašam ar ģimeni un EM meitenēm ko pagrauzt.
IM
I
Tas ka Kampars ir ekonomikas ministrs jau vien pats par sevi ir ārkārtas stāvoklis.
bimbam
b
Manuprāt ārkārtas situāciju vajadzētu atcelt tikai tad, kad visas lietas sakārtotas, tātad nodrošināts, ka krītoši koki vairs nevar trāpīt strāvas vadus! Ir taču tā, ka arī tad, kad ir "normāli" laika apstākļi, strāva vairāk vai mazāk regulāri pazūd, jo kaut kur kaut kas kaut kam uzkritis! Pašlaik taču ir tā, ka labi ja novērstas sekas!
Inga
I
Paldies, Kampara kungs, ka pateicāt. Tātad tos pārrāvumus ir kāds kontrolējot sataisījis. Nu kas tik muļķīgu frāzi var pateikt? Skaitās ministrs.
Oskars
O
NEIZDOSIES !!!!! MAIZE , GAĻA ,utt tūlīt PIETRŪKŠOT .......un PLŪDI būšot ....Kampar trakas lietas PRIEKŠĀ.
situācijas kontrolieriempapur
s
lāča valdījumā tauta jau ir pieradusi gan pie tumsas, gan pie aukstuma, gan pie bada ,gan ...pat pie izmisuma tie, kuri nepierod pie lāča sagādātajiem labumiem vai nu laižas prom no dzimtajām mājām vai lec daugavā vai liek cilpu kaklā ,tā ka lāča valdījumā izmocītajai tautai ir izeja , bet to jau igauņiem nesaprast,ka var būt arī tāda izeja
!
!
Ciešamo kārtu - situācija ar elektroapgādi tiek kontrolēta - lieto, kad darītājs nav zināms vai to nevēlas nosaukt. Vai arī to kontrolētāju ir tik daudz, ka to uzskaitījumam uz vienas lappuses nepietiktu vietas. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas