Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kantāne vairs nesauc Dombrovski par lācīti; politikā viņa gāja Repšes dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ihaha
i
Zheel, ka taada laba aktrise pabojaaja savu karjeru. Saeimaa vinhai bija loma tikai kordbaletaa.
Ko rakata Diena
K
Kāda ir Edgara Jaunupa loma partijā? Domāju, ka milzīga. Milzīga. Kādā ziņā? Es negribu neko sliktu runāt. Taču, kad partiju vadīja Krišjānis [tagad – EP deputāts K. Kariņš], viņš mums iemācīja demokrātiju partijā. Toreiz domāju – redz, ko nozīmē amerikāņu skola. Nebija tāda jautājuma, kad viņš mums visiem – katram no 26 deputātiem – nepavaicātu mūsu domas. Tā neviens nav strādājis, kā Krišjānis strādāja. Es to ļoti augstu vērtēju. Tagad tā vairs nav? Vairāk vai mazāk vada kāds kodols. Tā bija Einara Repšes laikā, un tā ir tagad. Mēs jau nosaucām tos cilvēkus, kas toreiz bija – Dans Titavs, Jaunups, Solvita [Āboltiņa], Artis [Kampars], Linda [Mūrniece]. Ar nelielām izmaiņām šobrīd ir tāpat.
Ko rakata Diena
K
Kā dēļ vairs nevēlaties šeit uzkavēties? Sabiedrības simpātijas pa šiem astoņiem gadiem ir mazinājušās. Es nezinu, kam ir jānāk – līderim, kas varētu pārliecināt visu sabiedrību, bet es tādu neredzu. Vai Einars Repše tāds reiz nebija? Viņa dēļ es atnācu. Tikai Repšes dēļ. Man bija piedāvājumi arī tad, kad Olga Dreģe nāca, bet man tas likās nevajadzīgi un nesaprotami. Taču tad, kad nāca Einars Repše, man likās izcili un spoži. Viņš nāca ar atklātumu, godīgumu un profesionalitāti, ko mūsu partija pārņēma. Tas bija izcils gadījums. Viņš bija cilvēks, kas varēja būt vadītājs. Kāpēc viņš vairs tāds nav? Ļoti banāls iemesls. Man ir jāatsaucas uz pirmo prezidentu Jāni Čaksti, kurš pateica – vai nu tirgonis, vai politiķis. Diemžēl Repšes kungs uz to aizķērās. Viņš pats atzina, ka biznesā nav veiksminieks, bet domāja, ka mediji viņu tādā situācijā ir nolikuši. Atklāti Repšem teicu: "Nē, tie nav mediji. Tas esat jūs pats." Kad viņš to jahtu iegādājās, tas laikam bija pēdējais punkts. Tas jau bija bērnišķīgi. Tas pat vairs nebija biznesmeņa cienīgi. Man ļoti sāpēja sirds, ka viņš to uzticību, ko tauta bija devusi, pazaudēja. Līdz ar to viņš pazaudēja partiju. Otra mācība – mēs ar to, ka visi vai viena daļa ir zagļi, korumpēti, nelieši un visādi citādi, nespējām sadarboties ar partneriem. Politiķis tā nevar. Es joprojām svēti ticu, ka mūsu lielākais nopelns ir tas, ka mēs patiešām esam godīgi. Taču ar to bija par maz. Tas, ka mēs stāvējām atstatu, bija kļūda, ko sapratu diezgan drīz. Politika ir diplomātija un kompromisu māksla. Kad Ainārs Šlesers bija premjera biedrs, kāpēc Repšes kungam bija viņš jāatlaiž? Mēs teicām: ko viņš sliktu var izdarīt? Kad būs izdarījis sliktu, tad par to runāsim.
Eva Braun
E
Paldies ,Ausma !
t
t
nafig tu nevienā saeimā neesi vajadzīga
Pārcēlājs
P
Laiks tīties, pensija nopelnīta, ko vēl vairāk. Kad ienāca politikā tāda izkāmējusi bija, bet tagad nekas, tīri apvēlusies. "Gali" arī ir, var droši konsultēt, tātad matracītis sagatavots. Bet pierādi ka pati ko vari, atver firmu, mikrouzņēmumu, IU- bet nekā, tikai padomus dot. Paši kaut kā tuvāk silei.
Lietussargs
L
Kantānes kundze, godīgs, bet patiesībā aktīvs muļķis, NAV amats. To Jaunais Laiks spītīgi cenšas neņemt vērā.
Oppā
O
......Var pārmest neizdarību, nezināšanu, bet godīguma trūkumu viņiem nevar pārmest................ - pat šitā nulle ir sapratuse, ka jēlie ir NEKOMPETENTI un NEIZDARĪGI! Kā tādi ...."godīgi " pamuļķīši, kas nesaprot, ka šī muļķība ir KAITĪGA LATVIJAI , kā VALSTIJ!
maija
m
Nu, visu cieņu tādā gadījumā!
May
M
Par to " lācīša" komunikāciju ar sabiedrību: līdz šim brīdim brīnos par preses sekretāres izvēli: bijusi visiem laba.... - vai tā var būt? Pat teorētiski ne....
čivriv
č
Tas "lācītis" ir tīrais dzīves sīkums, kas patiesībā Dombrovskim naff kaitējis, visdrīzāk - darījis labu. :) :) :) Kā filtrs - lietu kārtībai "Kas ir kas". Bet citādi - ja nu naff vairāk par ko žēloties, tad vismaz Repši gan varēja likt mierā. Nekā personīga - jau tā daudz par daudz ticis... Ak šīs "meitu" žēlabas...
Friedrich Nietzsche
F
Kas visretāk sastopams virs zemes — stipras sirds neatkārtojamā naivitāte. Ausma, Tu esi lieliska.
kurts
k
Neviens paldies par to, ko viņa ir izdarījusi Saeimā šo astoņu gadu laikā, nav pateicis. Nevaru izdomāt par ko varētu teikt šai dāmai paldies, vai par naivo buču, kad Jaunups kādreiz piespiests atzina savu nodarījumu? Neko paliekošu Saeimā viņa neatstāj. “Nē. Nē. Man tirgū pat saka: Tas jums kā māksliniecei,” Jā, tas ir saprotami.
kants janeks -merlins.
k
nevariga partija rakstiju repsim kad neizskata policija lietas,tad policija vienkarsi uzbruka 2005 gada par sudzibam 1997 gada kad es sudzeju un bija kriminal lieta par izpiesanu vini uzbruka ar apsargiem spidola iedeva indi parformeja manu naudu 2005 gada knaba kandidatam.
hm
h
ak, vai.. un tādi ir 100 gabali saeimā.. Dievs stāvi mums klāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas