Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Karalis ir miris. Lai dzīvo karalis!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PEKSISS V
P
Kādēļ jūs man cenšaties iestāstīt visādas muļķības Tautsaimnieks?!! Viens otrs jau cenšās līst bez ziepēm.Kādi ir tie labie darbi BĒRZIŅAM ??!. Tikai tas kad pasauca palīgā krievus un grupveidā IZVAROJA LATVIJU
Ivo
I
Ar tautsaimniecību bija saistīts Kārlis Ulmanis . Partijas sekretārs un baņķieris parasti ir saistīts ar sātanu .
x
x
Oligarhu ieliktenim Berzinam nekada gadijuma nedrikst laut palikt prezidenta amata. Ja Zatlers veidos jaunu partiju tad kopa ar Vienotibas balsim jaunaja saeima bus nepieciesamais balsu skaits lai Berzinu izmestu no pils.
Artūrs D
A
Nu, nu, kad latviešu tauta būs apmierināta, kad pienāks tāds brīdis, kad latvieši pateiks, vot šito mēs gribējām, NEKAD, kad vēlēšanās gāa un meta papīrīšus par VIenotību un sameta ne mazums, bet gan gandrīz 30%, tas ir 1/3 daļa, tad visi bija laimīgi, taču tagad bļauj, atkal. Laikam latviešiem ir izteikta vēlme sevi taisīt par stulbeni (atvainojos, ja kādu šis vārds pa stipru aizskar), tam ir mode kaut ko ievēlēt un pēc tam bļaut cik slikti, ko tad vēlēji.. Tas pats par prezidentu, nu kas ir tie ļoti lielie plusi, kādēļ man būtu jāgrib, lai Zatlers vēl 4 gadus būtu prezidents, kas tik īpašs ir viņa paveiktajos darbos, tas, ka izdeva rīkojumu Nr.2, nu, nu es arī būtu izdevis, ja būtu izteikta vēlme vēl baroties 4 gadus, jo viņš tak skaidri zināja, ka viņam tik ēzeļa ausis, ne pārvēlēšana, tādēļ arī ķērās pie savas smagās artilērijas. Ja Zatlera k-gam būtu tik ļoti izteikta vēme dot iespēju Latvijas tautai iespēju ko labot, tad kādēļ Zatlera kungs savu artlēriju neizmantoja jau pēc 13.janvāra grautiņiem, kad tauta vēl skaidrāk pateica, ka tai nav pieņemama pastāvošā vara, un tad, vara vēl lielākā oligarhu pavadā gāja. Tas, manuprāt, skaidri norāda uz to, ka šeit bija arī savtīgi nolūki. Kas attiecas uz Bērziņa k-gu, es viņu kā cilvēku, kas būs prezidents, atbalstu, manuprāt, viņš būs labāks nekā Zatlera k-gs, man vienīgi neapmierina tas veids, kādā viņš tika ievēlēts, bet nu tas, ka Latvijas politika bez tirgošanās nevar, tas jau sen ir skaidrs, tādēļ nekas jau neizbrīna. Manuprāt, prātīgākais, ko tagad darīt, ir, nogaidīt un dot iespēju Bērziņa k-gam pierādīt sevi. Viens liels pluss, ir tas, ka 'Bērziņa k-gs ir ar tautsaimniecibu saistits cilveks, ar stingru raksturu, un tas, ka viņš tagad locīsies oligarh priekšā, domāju ir tikai spekulācijas. Tādēļ labāk, lai laiks rāda un darbi. P.S. atsāukšu atmiņā Zatlera k-ga pirmos mēnešus pēc viņa ievēlēšanas, cilvēkiem viedoklis par viņu bija kāds? Visi viņu uzskatīja arī par ielikteni, kas neko nesaprot, runāt nemāk, bez maz klauns, taču, tagad ieceluši viņu glābēja statusā un pielūdz...
Andris_
A
Ja mentālam krievu šovinistam nepatīk, kā poliklīnikas sanitāre slauka grīdu, vai arī ja šim urlam ir pretenzijas pret kaimiņa sunīša riešanu, tad gan sanitāre, gan poliklīnikas vadītāja, gan kaimiņš sunīša saimnieks tiek sauks par fašistu. Ja jenotiem nepatīk kaut kas (bet nepatīk viņiem viss izņemot savu hronisko nespēju) tad tas tiek dēvēts par oligarhu.
Lasītājs
L
"Valsts prezidents ir ievēlēts, un jāļauj viņam strādāt, pierādīt darbā spēju rūpēties par tautas interesēm un tās aizstāvēt." Ilmārs laikam nav sapratis pašu svarīgāko - saeimas deputāti neņēma vērā tautas gribu, ko viņi it kā pārstāv. Tātad "ļaut strādāt" nozīmētu pieļaut turmāku valsts nozagšanu. Bet tas jau Koziola čomakam tāpat ir skaidrs, vienkārši izliekas pur muļķi.
Ješka
J
Kāpēc gan Bērziņa kungs budžeta taupīšanas nolūkos nevarētu atcelt referendumu par sev labvēlīgās saeimas atlaišanu?
Ieva
I
Manuprāt Znotiņa kunga sajūsma ir saistīta ar daudziem tik tipisko indevi mūžīgi cerēt, ka "šis varbūt tomēr kaut ko izdarīs". Lai gan, jāsakatās, kas būs ar Saeimu. Var jau būt pār tautu nāks apskaidrība un tā nesavēlēs deputātus ar cerību, ka varbūt kaut kad tomēr sāks strādāt. Un tad Bērziņš savā pašreizējā statusā neko īpašu nenoteikts.
Ieva
I
Kāds bizness? Spekulācija ar nekustamajiem īpašumiem ir tikai un vienīgi spekulācija ar nekustamiem īpašumiem. Protams, ne jau Bērziņš viens pats valsti tik dziļā bedrē iegrūdis, taču viņš jau sen ir pierādījis, ka neviens cits, izņemot Bērziņu, viņam neinteresē.
Vai
V
par komunistu, pensionāru ar sovietisko domāšanu ( raušanu TIKAI sev! ), par oligarhu pakalpiņu, Krievijas politikas īstenošanu ar latviešu rokām, vecu, pretīgu, viltīgu, morāli degradētu prezidentu "sapņojām? Vai tas bija MURGS ? Nē, tā ir mūsu naudas maisu IZVĒLE PRET savas tautas gribu! LATVIEŠI ! Esat savas valsts un tautas iznīzcinātāji ! Aizvien dziļāk ELLĒ !!!!
Elmārs
E
Tik skaisti, ka apraudājos... Un nav bankas prihvatizācijas, nav bankas novešana gandrīz līdz bankrotam, nav palūgts aiziet no bankas, nav jokaino manipulāciju ar eirofondiem... balta lapa, kā viens ainārs pēc jūrmalgeitas. To darbu ir pat ļoti daudz.. Un jāsaprot, ka pirms četriem gadiem Zatlers nāca ar pavisam citu darbu bagāžu, pavisam citu intelekta līmeni. Vienīgais, ko viņam varēja pārmest bij izvirzīšana.
Cita politika
C
Paldies Dievam, Latvijā iepriekšējam prezidentam nav jānomirst, lai tiktu pie jauna!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas