Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Karels Gots - 34.reizi Čehijas zelta lakstīgala

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pele
p
Skaista jau nu viņa bija, vismaz manā jaunībā. Esmu dzimusi 1953. gadā...
Tinis
T
Palasīju jūsu komentārus un nopriecājos, re kur diskusija ar garšu! Pat sagribējās čehu valodu mācīties.
Teodora
T
PRECĪZI! Un H.V. priekš L.V. ir "teta Helena". " Тетя Гелена" одним словом! Hi, hi, hi... Bet, ja godīgi, prieks, ka vēl kādam šeit ir interese par Viduseiropas populāro mūziku! Veselē vānoce!
Teodora
T
P.P.S. Un ja nebija "pats svarīgākais, tad kāpēc raksta autors raksta ar melniem burtiem uz baltqa fona šādu te apgalvojumu (konkrēti, ka viņa IR H. Vondrāčkovas MEITA). Nevajag rakstīt tādas nesvarīgas lietas, tad arī šitā kašķīgā tantiņa TEODORA nekasīsies un taisnību savos komentāros nestāstīs, hi, hi, hi... BET GOTS, teikšu kā ir - redzēt un dzirdēt vecos ierakstus vēl arvien ir liels prieks, bet tagad jau nu sen kā nav vairs tas. Un arī smieklīga brīžiem ir tā gozēšanās "bulvāra"saulītē un paraugtēva lomas spēlēšana. Plus vēl tā muļķīgā grāmata .... Cita lieta, ka lāgā konkurenta vēl arvien nav. Man personīgi no jaunajiem patīk Rumls, bet redzi, ka zēns to balvu nedabūja, lai gan varēja dabūt...
Pikselis
P
Lucie (Lucka) Vondrāčkovā dz. 1980.g. Prāgā. Māte - Hana Sorrosovā, tēvs - Jiržī Vondrāčeks, Helēnas brālis. Lucka vairāk pazīstama kā kino un teātra aktrise. Helēna tajā gadā (1980) sāka sadarboties ar Jiržī Hornu un Gustava Broma orķestri. Starp citu Helenas otrais vīrs un viņas menedžeris Martins Michals (pirmais bija basketbolists vācietis Helmuts Sickels) sarakstījis interesantu grāmatu "Lesk a špīna showbyznysu" par sava darba aizkulisēm. Veselē Vānoce všechnīm!
Teodora
T
P.S. Un , starp citu, H. Vondrāčkova vienmēr ir tik ļoti rūpējusies tikai par karjeru, ka NEVIENU nav audzinājusi. Toties daudzko citu ir darījusi, bet lai nu paliek ... es un Jūs - jādomā, esam šo to par to dzirdējuši. Bet 60-ajos, 70- ajos vņa bija tiešām feina - žēl jau tomēr būtu, ja iznāktu kā ar Martu K. Bet patiesībā man toreiz un vēl šodien vislabāk no visām čehu solistēm patika un patīk Urbānkova.
Teodora
T
Oi-oi-oi! "Holčička" = "maza meitenīte", bet tā ir arī jebkura pavisam sveša maza meitenīte. Un arī: kādus gadiņus jau vairs nav "Zelta lakstīgala", bet vienkārši "Čehu lakstīgala", kā arī Lucka, kas nesen apprecējās, ir otrā K.G. meita un nav vecākā no viņām, pagaidām zināmajām četrām - vecākā ir Dominika.
Zigurds
Z
Savām ausīm un acīm esmu redzējis un dzirdējis kā Helena Lūciju sauca par savu holčičku[meiteni]. Vai man, jūsuprāt, bija jāparabauda dokumenti? Iespējams ka Helena Lūciju audzināja. Un vai tas jums ir pats svarīgākais?
Teodora
T
ZIGURD MEŽAVILK! Helenai Vondrāčkovai vispār NAV bērnu! Ja Jūs lasāt čehu internetā, tad čehiski Lucku nosauc par "neterž" , krieviski tas būtu "племянница", varbūt brāļa Jirži vai vai pusmāsas Zdenas meita, es tiešām tik smalki jau nu neiedziļinos. Bet nu Ne jau MEITA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas