Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kargins ārzonās īpašumus slēpa no sievas, ne valsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
HA!
H
Aarzonas-ofshori.... smiekli naak sleepis no sievas! Atradis muljkjus! Shajaa vietaa ir tik interesantas lietas noglabaatas.........!? OI-OI AI-AI UI-UI EI-EI.... HA-HA-HA-A-HAAAAA........ P.S. Melo un pat ausis nekust!!!!!!!
KAPEC?
K
Kapes laikrakstm Diena vajag aizstavet butiba zagli, jo ja vins nobedzinaja savus ipasumus zinadams ka banka iet pa burbuli, piedodiet ta ir zagsana. KAPEC DIENA AIZSATV ZAGLI? apgalvojums ka slepis it ka no sievas, nu tagad meginas locities cik vien var, jau sameloja ka Maybach maksa 20 tukstosi, isteniba vismaz 100 tukstosi un tt, DIENAS CENZOR LUDZU SO RAKSTU NEIDZES!
anonīmais šakālis
a
194.1 pants. Nepatiesu datu vai ziņu izplatīšana par Latvijas Republikas finanšu sistēmas stāvokli (1) Par apzināti nepatiesu datu vai ziņu izplatīšanu mutvārdos, rakstveidā vai citādā veidā par Latvijas Republikas finanšu sistēmas stāvokli — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām. (2) Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas atkārtoti vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja ar to radīts būtisks kaitējums valstij vai ar likumu aizsargātām personas tiesībām un interesēm, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām. (3) Par šā panta pirmajā daļā paredzētajām darbībām, ja tās izdarītas mantkārīgā nolūkā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, atņemot tiesības veikt uzņēmējdarbību uz laiku no diviem līdz pieciem gadiem vai bez tā. (13.12.2007. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 12.01.2008.) ŠIS IR LABS PANTS, KURŠ AIZLIEDZ VALDĪBAI MELOT!....
LVD
L
..Un absolūti nemaz nav svarīgi, KĀDA iemesla dēļ Kargins slēpa savus īpašumus, jo tobrīd Parex neatradās valsts aizgādībā.. Bet absolūti svarīgi ir tas , ka tas vispār tika darīts, jo valsts, pārņemot Parex, domāju, pat vēl šobrīd neapzinās , CIK un KUR pa pasaules stūriem ir sabāzts , un kāda ir bankas reālā situācija uz šodienu..
ida
i
Senāk teica,kas krāpj sievu,tas apkrāps arī valsti.Grib vēl sajaukt veco Satversmi,bet kā redzam vecajam ir patiesības spēks.
lēnā
l
Ir iespēja atdot atpakaļ tautai to ,kas tai pienākas.Vēl ir laiks parādīt savu labo gribu.Nevajadzētu ņirgāties par tautu.
TanteSidra
T
nu jau Diena dzied lidzi Karginam un piespele tam smukas versijas palidzot vairities no kriminalatbildibas. ta var izradities ka pec lidzigas shemas daudzi ir slepushi naudu no sievam, kur nu no valsts.
mērglis
m
a ko ta Šķeele, kad pameta sievu ar noglabaaja mantu ofšoros Gērnsijaa jeb kaa tur, šķirteņu kompaanija pamatiiga , teevzemiešu šefs ar šķiiries bet redzeets staigaajam pa bijušaas sievas namdurviim , arii de Vaškevičs ir škirtenis tik nevar saprast no kaa mantu sargaa un kur noglabaajis no valsts vai ariidzan sievasteeva ,šķiiries ta no miljonaares un abiem apsuudzeetaa statuss, taa modes lieta , šķirties un mantu paglabaat ...
pmlks
p
Kargina sievai tagad nav laika bijušā vīra mantu dalīt! :) Viņai iespējams teju teju būs jāpārvācas uz Iļģuciema labdzimušo sieviešu pansiju par nopelniem juridiskās domas jaunradē biznesā un esošo mantu iespējams nāksies par 1 latu atdot tiesu izpildītāju rīcībā!
Arnis
A
Šausmas ar tiem miljonāriem, pat no sievas neprot izšķirties.
Viesulis
V
Kāda starpība? Tagad vien sievai jāiesūdz tiesā bijušais vīrs par mantas apzinātu slēpšanu - ēl vieglāk izdarāms nekā mūsu nespējīgajiem politiķiem lietu aizbīdīt līdz tiesai.
ZBL
Z
Protams, ka valsts ir nieks salīdzinājumā ar sievu.
kā tad
k
šeršē la femm! (piedodiet frankofonie par rakstību)
ihaha
i
Diena puush Parex ziepju burbulhus! Kauns!
jojo
j
Pāris riktīgas vētras jūrā un villa aizies jūras dzelmē:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas